22. juni 2012

FREDAG

I dag var første tanke om klesvalg; m.y.k.t - helst joggebukse! Det ble tights, underkjole fra TiMo, genser fra H&M og peacekjede. Underkjole er dagens hotteste fredagstips herfra. Alt du har som er fint, men for kort kan jo brukes over! Oh my - også så mykt. Dagens antrekk føles som en søndag på sofaen. O´joy. 

Av og til luxer man seg litt med en kaffe2go på morgenkvisten, som når barnet er sykt og ikke har sovet et minutt stakar. Da blir det en dobbel! Favorittneglelakken blir for øvrig flittig brukt (Essie). 

Underkjolen fra TiMo er mykere enn noe og med blondekant nederst. Mitt neste fredagstips er at de har nesten helt lik underkjole på Kappahl nå i både hvit og hudfarge! 


Nå er det bare å håpe på at lille skatten min hjemme blir frisk fort og at helgen blir herlig! Ha en fin fredag. 


9 kommentarer :

 1. Stakkar liten! Håper han blir fort frisk! Sendte William i barnehagen med skikkelig snåttenese idag, litt dårlig samvittighet, men jeg skal på barselbesøk og da er det ikke helt greit med snåtteneser! Får heller hente han litt tidligere :) Så fin du er! Har tusenvis av underkjoler, digger det! Nå må jeg innom bakeren og kjøpe med meg en kaffe på vei til mamsen og bebisen ser jeg..mmm...! Herlig neglelakk.. kanskje jeg skulle gå for blå i helgen jeg og :-)
  God helg, og masse god bedring til lillegutt :)

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Masse god bedring til den lille.
  Nydelige bilder som alltid.
  Ønsker deg en riktig fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Så herlige bilder vennen.. og du ser smashing ut, as always :)

  fin helg til deg, og god bedring til poden :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Christine22 juni, 2012

  Så flott du er! Misunner deg som liker kaffe under graviditeten. Jeg SAVNER det så inderlig. Tester en kopp hver uke, men det smaker bare vondt. Satser på det kommer tilbake etter fødsel.

  Riktig god helg, og masser av god bedring til lillegutt!

  SvarSlett
 5. Så flott du er! Her går det mest i tights, kjoler og mammabukser. Ingenting som strammer eller er ubehagelig. Kanskje jeg bør invistere i underkjole. Ønsker deg ei magisk helg!

  SvarSlett
 6. lekker underkjole og du ser som sagt nydelig ut gravid :) God helg til deg

  SvarSlett
 7. Så fin du er, gøy med antrekksbilder også når du er gravid:) Har fulgt deg lenge, men fant plutselig ut at jeg ikke lå som følger (bare lagt deg til i bloggrollen). Så da fikk du en ny følger i dag hvertfall ;) hihi.. God helg til deg, klem

  SvarSlett
 8. Uff, ble lille Filipsen vår syk etter besøket mitt i går?!! Stakkars lille venn. Gi en stooor god klem til han og et stryk på magen fra tante M <3

  SvarSlett
 9. Så fin, og hærlig med kaffe 2go på morgenkvsiten!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online