22. juni 2012

Dilla

Jeg har ånden over meg hva angår strikking og hekling for tiden. Rett og slett! Strikker votter, sokker, tepper og det ene med det andre til lille frø. Må bare nyte mens jeg har piff for jeg blir fort lei! Fant endelig en blåfarge jeg kunne like (ikke sær i det hele tatt!) og er i gang med et lyseblått teppe til frøet i magen. Lite visste jeg imidlertid om at jeg kom til å ta opp hele saken etter at dette bildet ble tatt. Argh.

Sånn går det når man lager sin egen oppskrift. Aldri suksess. Ser fint ut, men maskeantallet hadde plutselig økt med 25. Dårlig tegn! Nå hekles nytt teppe på ordentlig oppskrift. Foreløpig suksess.
 
Et lite tips fra meg til kveldsmat er brie med knuste valnøtter og litt honning over. Oj så godt! 

Takk for alle de utrolig hyggelige kommentarene på antrekk! Det er jo helt overveldende.. Nydelig fredag kveld ønskes deg. 


11 kommentarer :

 1. Så herlig blåfarge. Hehe, kjenner til den. Blir vel omtrent som å montere IKEA-møbler uten bruksanvisning - sjelden det går bra! Gleder meg til å se resultatet:)

  SvarSlett
 2. Knallfin farge!!! Jeg er nesten litt glad for at jeg ikke er gravid igjen.. for det var først etter at ungene var født at jeg begynte med denne hekle- og sygalskapen.. hehe.. jeg tipper jeg hadde fått MYE å sy dersom jeg hadde fått en f.eks rosa baby ;-D Apropos det.. lyst på ett vognteppe??? Jeg tenkte jeg skulle sy ett til deg.. og nå er jeg jo inne i steamen for tiden. Sendte avgårde ett idag, og ga vekk ett på besøk idag.. det går unna når jeg først setter i gang. Sånn i tilfelle du vil ha.. hvilke farger vil du ha da??

  Har du forresten kikket inn på ravelry.com ??
  Knall side.. og ett STORT pluss.. de sender ikke gratis reklame på epost når du registrerer deg :)

  Smask og goood helg

  SvarSlett
 3. Hvilken brie spiser du? For som jeg har forstått kan jo ikke vi gravide meske oss med alle sorter, og er det noe jeg savner så er det ost og kjeks (og vin!).

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg spiser de fleste briene med pasteurisert melk;-) er nøye på hva jeg spiser, men akkurat fersk pasteurisert brie er jeg ikke redd for. Klem fra meg:-)

   Slett
  2. Og jeg som har gått i åtte måneder og trodd at jeg ikke kunne spise brie.. Har ikke tenkt på å sjekke ingrediensene en gang, for jeg trodde all myk ost var off limit. Nå skal to knekkebrød med brie av pasteurisert kumekt og litt bringebærsyltetøy nyyyyyytes!

   Slett
  3. Hei!
   Det er ikke anbefalt å spise myke, pasteruiserte oster (eks brie, camenbert) som gravid. Det er lav risiko for listeriainfeksjon, men likevel er det vært 15-20 tilfeller årlig i Norge. Ingen gravide ble smittet i fjor, men det er kanskje greit å ikke utsette seg for risikoen?

   Ville bare si i fra:-)

   Slett
  4. Takk for info;-) jeg kjenner til disse tingene og bruker matportalen.no, men spiser dog brie fra produsenter jeg kjenner godt til og som er helt ferske.

   Slett
 4. Hei!
  Så flink du er og for en herlig blå-farge:)
  Så kjempe godt ut med litt knask til kvelds:)
  Ha en strålende St.Hans

  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Nydelig blåfarge :) Flittig redebygger du er :)
  Ønsker deg en flott St. Hans.
  klem klem

  SvarSlett
 6. Du kan hekle du, det kan ikke jeg ;) Flinkisen.

  Brie med honning og valnøtter er bare herlig,
  tror du og jeg har lik smak i mums. Du får komme på mumsekveld en dag.

  klem

  SvarSlett
 7. Jeg fikk nettopp strikkeboken "Myk start" i posten denne uken. Jeg gleder meg sånn til å handle inn garn og starte på et søtt baby-prosjekt til en venninne som får baby til høsten :D

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online