7. mai 2012

Industriell mandagsinspo

Når jeg ikke får gjort så mye spennende med leiligheten for tiden så hjelper det absolutt å kikke på andre løsninger der ute. Tenker masse på hvordan min neste stil skal være. Den endres ofte litt når man flytter på seg. Jeg tror jeg vil ha en industriell look med et mykt og innbydende preg. Utfordringen er utvilsomt nettopp det siste - å unngå en kald og upersonlig følelse. 

Betong er typisk industri og passer overhode ikke meg (over). Der sliter jeg umiddelbart med min nødvendige "kosefaktor". Det blir rett og slett for kaldt - selv om det er utrolig kult! Jeg ønsker å mikse inn mye tre (under). 


Kjøkkenflisene er elskbare.. Dette er førstevalg hvis vi skulle pusset opp et kjøkken igjen. Det skulle da riktignok vært hvit kjøkkeninredning og en kjøkkenbenk som ville skapt en kontrast. Kanskje en robust benk av tre. Stein kunne også vært kult, men det blir litt vel industrielt for meg tror jeg. I tillegg til at det er upraktisk. Lysene for øvrig er helt fantastiske. 


Foto: Sköna Hem

Det var dagens inspirasjon. Jeg tror jeg må lage meg et stort moodboard! Det hadde vært inspirerende. Tusen tusen tusen takk for de skjønne kommentarene deres på innlegget under. Det varmer, som alltid! Ha en fin mandag!

2 kommentarer :

 1. Deilig inspirasjon på en mandag.
  Kjøkkenflisene skal opp her, når vi skal fikse på kjøkkenet (håper det blir til høsten).. og ellers er nok stilen vår en salig blandig (litt orientalsk-klassisk-industiell-miks), en uferdig blandig sådan:)

  Håper formen din er god. klem

  SvarSlett
 2. Industristil er så utrolig stilig, jeg skulle gjerne hatt et gammelt lagerlokale med store vinduer og masse åpen plass. Men, sånn ble det aldri så da får man bare gjøre det beste ut av det man faktisk har. Så hos oss er det en lett blanding mellom litt moderne stil og fransk landstil. Alt er ikke som jeg skulle ønske, men det kommer nok :-) Herlige inspirasjonsbilder var det ihvertfall inne hos deg.

  Ha en fin kveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online