5. april 2012

Lovelife

Da var vi på Sicilia og livet er bare ut av en annen verden deilig. Været er mye bedre enn meldt og leiligheten er så fin at man kan dåne. Rettelse; poolen og den fantastiske seaviewen. Italienske leiligheter er jo ikke så schnasne inne som vi liker de intereiørmessig, men topp uansett!


Klesvasken ble med, men da fikk vi snapet en shot av hvordan det faktisk er. Skittent tøy (nå rent) og luksus utsikt. Aldri hadde vi turt å håpe på at det var dette som ventet oss:-) Vi er her med fineste vennene, spiser masse is og god mat og bare koser oss. Eneste minuset; Filipen vår er hysterisk natten lang. Stakar liten.


Utrolig nok er det bikini på dagen. Vi hadde ikke turt å håpe på det. På ettermiddagen er det god jakke og jeans, men for en lykke!


Lille Filipsen liker bare tær og masse godis fra bakken å putte i munnen (som absolutt ikke skal i munnen). Italienerne ler og syntes han er så hvit i huden:-)
Håper alle har en fin påske! Dette var en liten iPhonedump fra meg.

5 kommentarer :

 1. Så koselig med en liten iPhone bloggis fra deg!! Er litt misunnelig på varmen, men er godt å være i snøheimen også :)

  Kos dere maks!!

  SvarSlett
 2. Savner dere her hjemme jeg da men... Får kose dere, så sees vi forhåpentligvis om ikke så lenge:)

  SvarSlett
 3. Ahhh, herlig...
  KOS dere ♥

  SvarSlett
 4. Så herlig å høre at dere koser dere max! Hils alle samme, og nyt ferien videre.
  GOD PÅSKE!!

  Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online