Da er det på tide med et kjapt, vårlig og enkelt middagstips! Vi kicket i gang grillsesongen for lenge siden (i boblejakken på verandaen) og nyter det. Denne middagen ble raskt til basert på rester i kjøleskapet. Kyllinggrillspyd marinert i honning, grillspyd med paprika og cherrytomater sammen med en potet- og avocadosalat. Supergodt!
Potet- og avocadosalat
Jeg lager alltid denne på feelingen, men her er ingrediensene;-)
Kokte poteter delt i terninger
Moden avocado i biter (helst masse)
Hvitløk (smak deg frem)
Fetaost
Vårløk
Noen spiseskjeer mager kesam
Salt og pepper
Mix alt lett sammen. Jeg marinerte som sagt kyllingen kun i honning i mangel på annen marinade. Det ble faktisk kjempegodt! Fikk en søt og god smak. Enjoy!
Nam, nam, dette skal definitivt prøves i løpet av påsken!
SvarSlettRiktig god påske til deg og dine, nyyyyt!
Klemmer, Rosa
Åhhh, fikk skikkelig vann i munnen jeg nå.. Denne skal definitivt testes ut :)
SvarSlettGod påske snuppa!!
Klem fra meg :)
Dette så og hørtes kjempegodt ut!
SvarSlettGod påske!
Mmmm, det så snadder ut ja!!
SvarSlettJeg elsker kyllingspyd, og tipper det ble knallgodt med honning ♥
Ha en fin fin dag:)
Nydelig!
SvarSlettHonning og sennepsmarinert kylling er en hit her.
God påske