4. februar 2012

Sofaen igjen

Det er faktisk ikke ofte sofaen har fått æren av å bli fremvist her inne. Den er fantastisk å sitte i, men jeg skulle ønske den var litt lysere (upraktisk nok). Anyways; jeg liker den for det altså! Og putene piffer jo opp betraktelig. Her er treputen sydd av byNord håndkle og min nyinvestering; TineK puten. Den er så super - med deilig duninnmat og fine striper. Jeg merker at jeg virkelig irriterer meg over de andre putene mine, som har syntetisk innmat fra Ikea. Dun er tingen folkens! 


I know; dere begynner sikkert å bli lei de gåsungene nå. Haha. Jeg liker de jeg. Noe annet jeg liker er den store kurven jeg fikk av mams og paps for lenge siden. Den er fra Home & Cottage. Veldig så svart og hvitt det ble her inne nå forresten! Bare en liten periode.. Jeg elsker jo farger! God helg alle! 

8 kommentarer :

 1. Loving it, ett stk innbydende stue :)
  Vi får ta en ny runde på Bolina en dag (vi blir rike...)!

  <3 god lørdag PrinCessi

  SvarSlett
 2. Fiiiine puter! Dun er definitivt tingen i pynteputene ja. Mye bedre! Her hjemme er jo ikke pynteputene bare til pynt heller. De de sittes, hoppes og ligges på. Spurte mannen min på en litt pen måte om ha kunne la være å mose peace-ullputa mi. Den var på en måte litt dyr... Det funket ikke.
  Ha en fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. For en herlig sofa-krok :)
  Så deilig ut å sette seg ned der for en prat og en kopp varm sjokolade hi, hi.
  Nydelige puter og tror nok den stipete Tine K puta finner veien hit også, når jeg først ser den i en butikk nær meg ;)
  Herlige innlegg under her også siden sist!
  Deilige å titte innom den nydelige bloggen din igjen :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Var i en butikk i Steinkjer i dag,Mathildes verden,og den ropte navnet ditt vakrevene!!En fryd,akkurat som heimen din:)Kom heseblesende inn døra ganske nettopp - fornøyd med å fly på ei litta stund!Kos dere på lørdagskvelden

  SvarSlett
 5. Finfin sofakrok med kule puter!!!
  Synes det er så kult med sort og hvitt, men det passer liksom ikke her hos meg!!
  Ha en fin lørdagskveld!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 6. Lekker sofakrok du har :) Dunputer er så mye bedre enn syntetiske ja. Er litt sort/hvitt/grått/beige her om dagen også, så må nok snart få fram noen friske vårlige farger tror jeg ;)

  Ønsker deg en fin lørdag
  klem Jane

  SvarSlett
 7. JEG VET! Jeg kjøpte to puter på Home & Cottage på salg en gang, og de er med dun. Jeg skal definitivt investere i dunputer i vår nye sofa, det er så mye bedre og syntes jeg putene liksom "faller" finere i sofaen også!

  Syntes sofaen deres er kjempefin, vi får en ny en nå. Men jeg er litt "over" den helt hvite perioden, så den vi får.. som jeg mener å huske er lysegrå..hehe.. tror jeg blir bra.. det gjenstår bare å finne ett bord.. og DET er vanskelig det.. mye vanskeligere enn å plukke ut sofa, faktisk!!!

  Ha en nydelig lørdag!
  Jeg er alene hjemme, jaja.. ikke helt da, men barna er i seng - mens mannen er å hogger og river for harde livet i det nye huset! Skal ta bilder imorgen tror jeg.. det ser virkelig ikke UT nå... ;-D

  SvarSlett
 8. Koselig stemning i sofa kroken din :)

  Ha en fin vintersøndag
  hilsen fra Katla

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online