2. februar 2012

Mulberry news

Det er befriende å titte på vårnyheter.. Disse freshe nyhetene fra Mulberry skulle jeg gjerne sett at befant seg hos meg, men det blir nok med drømmen. Jeg tror jeg er helt forelsket i den gule vesken. Kanskje litt lite praktisk farge for øvrig. Burde nok heller valgt den brune, men det valget trenger jeg jo ikke å ta! ;-)

Den er jo helt loveable den nederste her, den brune. SHIT. Den er syk. Skinn med røff struktur og nydelig farge. Og ikke minst perfekt størrelse! Ah. Sukk. Når jeg ser ordentlig etter er det denne jeg er forelsket i, ikke den gule. SO in love. Men da jeg så prisen sukket jeg igjen..;-) 

Ha en fin drømmedag everyone! 

11 kommentarer :

 1. Jeg har veske og lommebok fra mulberry og er kjempe fornøyd ned det, men nå har jeg sett meg ut en ny sort herlighet... 9000kr(!) er det verdt det?! Hmm... ;) ;)

  SvarSlett
 2. Fiiin! Det er bare å begynne å spare ;)

  SvarSlett
 3. Sikle <3 Det er bare å spare det vennen, så kan du få deg en slik veske! Alt er mulig i mine øyne :)
  Den gule var jammen lekker ja. Dog, så liker jeg ikke å bruke så mye penger på noe jeg ikke kan ha i mange år, så jeg hadde nok valgt en som var litt mer klassisk i fra Mulberry.

  See you in a few <3 Gleder meg!

  SvarSlett
 4. I know!!!
  Ble skikkelig forelsket selv jeg nå! Hihi... Utenom i prisen.... *kremt*
  En eller annen gang skal jeg ha en ekte Mulberry... :-)

  Ha en fin torsdag, snart helg!!

  Klemmer, Rosa

  SvarSlett
 5. Ah, for en bukett! Tenker å stikke hodet innom mulberry i NY, og hååååpe at det er mye billigere, hehe. Blir vel mest sannsynlig bare med titten, menmen.

  Klem L

  SvarSlett
 6. Finefinefine. Jeg ELSKER Mulberry :) Tenkte jeg skulle utvide familien med en Harriet, men så ombestemte jeg meg, og nå har vi kjøpt ny bil...og nå er det uaktuelt. Jaja :D Men det er som flere skriver bare å spare vettu... Mulberryene jeg har fra før blir i allefall bare finere og finere jo mer jeg bruker de. Så det ER jo en BRA investering ;)

  SvarSlett
 7. For noen elskverdige eksemplarer av noen vesker. Love them all :)

  klem Jane

  SvarSlett
 8. kjempe kule... vurderte en sånn i høst men kjøpte Louis Vuitton i stedet... :) weeee... ;) sjekk ut give awayen min da... min første *stolt*

  SvarSlett
 9. Den brune er så lekker! Men for min del blir det også bare med drømmen. Godt helg.

  SvarSlett
 10. Å, så fine!!

  PS: ny fotokonkurranse hos øyeblikk!! Heng deg med da vel :)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 11. Jeg ELSKER Mulberry veskene. De er så enkel, men likevel så lekre. Blir nok lenge til jeg kan gå rundt med en sånn, men enn så lenge kan jeg jo briefe med verdens stiligste Mulberry armbånd som jeg fikk på 40-års dagen min :-)

  Ha en fin helg!

  Klem
  Netta

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online