7. februar 2012

New York dream

Jeg drømmer og jeg drømmer. Det er nydelig! Jeg drømmer om en New York tur igjen, kanskje meg og en venninne helst - med tanke på shoppingbehovet. Fnis! Tusle rundt uten for lang forhåndslaget agenda, gå i parken, drikke kaffe, løpe i Central Park (det er faktisk ikke bare prat, det er superdigg. I´ve tried it), drikke en cosmo (okei, det er bare prat. Digg med en øl, men det er ikke så Carrie-like! Vi liker Carrie-like), spise god mat, late som at jeg har råd til en stor veske fra Balenciaga og en kjole fra Chanel også videre. Deilig?


Her er noen godbiter jeg fint kunne kjøpt..
1. Genserfavo fra Acne, som jeg antakelig aldri hadde blitt lei.  2. En Kiehls lipbalm til (har allerede 2 som jeg elsker. Fint med en i vesken, en på badet, en på nattbordet.. You name it! Leppene er tørre på denne tiden av året) 3. Rimelige grønne sko fra Steve Madden (dritkule, men disse hadde jeg kanskje blitt fort lei) 4. Moroccanoil hårkur (faktisk er en sånn en på vei til meg i posten så det hadde jeg visst ikke trengt å kjøpe der allikeveld - check!) 5. TIDENES lekreste Proenza Schouler veske. Aldri sett en finere blåfarge på en skinnveske. (SVINdyr by the way) 6. Smukt armbånd fra Mulberry 7. Lifting cream fra Kiehls (sa jeg at jeg elsker Kiehls? Første (av hundre) hudpleieserier jeg har prøvd og som jeg digger fullstendig. Huden min er som en drøm om dagen. Tuller ikke)

Ja - hvem blir med meg til New York? Fin tirsdag!

9 kommentarer :

 1. Hihi, ser vi begge har hatt NY på hjernen i dag. Kan bare anbefale deg å se GG, alt av det som du ikke har sett. Blir helt dårlig...!
  Ha en super sol-torsdag snupps:D

  SvarSlett
 2. Skulle stå tirsdag, men "o" og "i" er ved siden av hverandre, hehe...

  SvarSlett
 3. *rekker veldig ivrig op hånden* JEG blir med:)
  Hørtes ut som en tur jeg kunne like ja:)
  Mange flotte ønsker ♥

  Jeg ønsker meg og Maroccanoil, men de er så dyre, vi er to i huset som digger den (jepp, det er sånn det er og ha tenåringsdatter-dyrt, hihi)

  Vet du om noe nettsted over there som selger disse??

  SvarSlett
 4. Akk,vi hadde det fint sist gang,selvom tiden var knapp;)

  SvarSlett
 5. Du vet jeg er med!!! Åh, vi SKAL dit sammen en gang!! Cecilie + Marthe = perfekt drømme-venninne-tuuuuur til NY!!

  SvarSlett
 6. Hvor får man kjøpt den Acne-genseren? Har ikke sett den noe sted.

  SvarSlett
 7. Hei, må bare legge igjen en liten hilsen til deg. Oppdaget bloggen din for en og en halv uke siden. Nå er jeg hekta!! Gode tips som er overkommelige for en blivende trøndermamma på 26 år. Har allerede tatt i bruk tips om kremer, tapet, mat og strikking. Takk for inspirasjon:)

  SvarSlett
 8. Det perfekte sted å dra på jentetur! Klart jeg hadde blitt med :)

  SvarSlett
 9. Å NEW YORK!
  Jeg vil også tilbake dit, tror jeg MÅ tilbake når jeg tenker meg om.. JA, jeg MÅ det!

  Fin fin ønskeliste - Liker det jeg ser.. :)

  Super duper lørdag til deg og dine
  Klemmer og smil fra meg

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online