28. februar 2012

Blomster.

Hva er det med blomster. Jeg blir helt shaky av blomster av og til! Og nå som snøen renner bort og solen steker på ruta er det bare enda bedre. Jeg blir smågal av alle vårfølelsene. Og utvalget på Mester Grønn her borte er helt crazy! I helgen måtte jeg kjøpe en kvast til Oscar. Han syntes sikkert det er sånn passe bånn med blomster, men det er jo en fin måte å vise at man er glad i noen på. Hva gjør man egentlig for å gjøre mannen litt ekstra glad i hverdagen? Jeg klarer aldri å komme på noe bra når jeg ønsker å overraske. Eller kanskje det er det at han er veldig gutt der - at det skal noe til for å treffe. Fnis. Han treffer alltid faktisk. Og er dessuten superflink, men kan det ha noe med at jeg er jente og bare smelter totalt av den minste ting? Tror det spiller inn. Det skal sies at jeg aldri kjøper blomster til han (tror dette var første gang) - for de som nå fikk et bilde i hodet av at jeg er verdens flinkeste og mest romantiske kjæreste. Bommer. Og skjerpings! Skylder den snille mannen der maange overraskelser for tiden. Snillere og flinkere kar finnes ikke.

Nå er det bare å nyte tiden vi går inn i. Forhåpentligvis er vinterdepresjonen over (litt overdrevet) og solen kommet for å bli! Den varmer faktisk også. Når det frister mer å sitte på en benk å lese avisen og drikke noe godt med sovende barn i vognen, enn å gå tur med sovende barn i vognen - da er det deilige tider ute. For jeg er skikkelig glad i å gå - og fryser nesten alltid. Fin dag til deg! 

13 kommentarer :

 1. Nydelige bilder!!

  Helt enig, å finne på overraskelser til gutta er ganske vanskelig! Her ble det bla. gavekort på tapas sist jeg skulle overraske han.. For om han får bestemme restaurant så blir det alltid tapas! Så det falt i smak!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 2. Nydelige blomster! Kom plutselig over bloggen din og legger meg til som følger :)
  Setter stor pris på om du finner veien til meg, blir veldig glad for flere følgere!! Har forresten min første GiveAway gående nå, hiv deg med! :)
  Ønsker deg en fin dag videre og en herlig uke!
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder Cecilie! :) Nå må jeg ta turen innom Mester Grønn for å handle litt blomster! ;) Ja, det er vanskelig å overaske mannen. Jeg har gitt blomster to ganger, og han ble jo glad, men ikke slik vi jenter blir! ;) Å gå ut og spise blir mannen min glad for, så prøver å overaske ham med det av og til. Vi skal foresten til Oslo i helga, er det noen butikker,(både nye og brukt) og cafèer du vil anbefale?

  klem

  SvarSlett
 4. Hi, hi for meg er det litt morsomt med sånne som deg, som lengter så mye etter våren ;)
  Er ikke der jeg...
  Men skjønner jo!
  Herlig med blomster iallefall og jeg må ha ferske blomster hver uke... blir liksom ikke helg uten.
  Kjøper de alltid selv, for så lenge mannen ikke bryr seg om at jeg bruker (mye) penger på det, liker jeg å velge stort selv hi, hi ;)
  Koselig med du som overrasket mannen da...
  Andre ideer å kjøpe til han kan jo være ett blad, favoritt-goodies eller en film?
  Ha en fin dag, søte du :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Blomster lyser helt klart opp hverdagen. Jeg synes det kan endre hele inntrykket av et rom:)Og det er en superfin ting å gi og få. Klem

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder Cecilie:)
  Og herlig blomsterkvast du har kjøpt til din kjære ♥
  Det var veldig lurt det, lurer på om jeg skal kjøpe noen blomster til mannen her i huset innimellom og:)

  Vårværet om dagen er bare herlig:)
  I dag har jeg hatt fri, feiet terrassen og satt frem stolene, det var deilig og ta lunsjen i solen!!

  Ha en fin fin tirdag!

  SvarSlett
 7. Ikke noe galt i å overraske mannen som er så snill med blomster!! Da blir alle glade:-) Og så fint spisebordet deres er.

  Det er vel få årstider som er så velkommen som våren! Deiligdeilig:-)

  Fin vårlig dag til deg!

  SvarSlett
 8. Perleblomster er jo bare herlig da! Han ble vel glad da? :)

  Det blir lite blomster på Steinar, men skjønner hva du mener. Det er ikke så lett å gi tilbake på samme måten. Jeg gjør det med å finne på hyggelige kjæreste-ting eller med å lage noe god mat eller en kake jeg da.

  Håper du har fine dager. Herlig vær om dagen altså.
  Go´klem fra meg

  SvarSlett
 9. Så nydelig bilder (som vanlig) :) Jeg har også kjøpt meg slike blomster, men jeg kjøpte i potteform med løk. De er bare helt nydelige, og gir en fantastisk vårfølelse. Jeg lengter veldig etter våren nå. Her oppe har det stort sett vært regn og sludd siden jul :/

  Gina

  SvarSlett
 10. Mmm...herlege perleblomster! Eg frydar meg over snøklokkene som blomstrar for fullt utfor husveggane no. Deilige vår!

  God tysdagskveld til deg!

  SvarSlett
 11. NYDELIGE blomster.. En av mine absolutte favoritter uten tvil!

  Klemmer og smil fra meg

  SvarSlett
 12. Så vakre bilder! Blomster blir aldri feil, enten som gave eller bare til seg selv :) Ha en fortsatt flott onsdag! Klemmer

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online