31. oktober 2011

Et lite pust

... i bakken. Dette er oss om dagen. Det er ubeskrivelig vakkert å titte på sin lille skatt som koser med bamsen. Vi er mye hjemme og tar igjen tapt søvn, som dere har skjønt - og denne frøkna er ikke alltid like fresh som noen av bildene her på bloggen skulle tilsi. Heller ikke like blid, positiv og sjarmerende.. Noen har tidvis trukket paralleller til det man kaller trailertrash (sliten morgenkåpe, bustete hår og et forgrått og slitent ansikt uten sminke). Litt av et sjokk å komme hjem til det etter en slitsom dag på jobb (jeg kan bekrefte myself at det ser virkelig ikke bra ut. Ler).


 Jeg må takke dere for fantastisk god hjelp i forrige innlegg! Alle kommentarer er til hjelp faktisk. Dere er virkelig gode. Og beklager igjen at jeg ikke er innom dere så ofte om dagen. Her er det kun pri å få lagt ut noen innlegg i ny og ne..

Det var for øvrig utrolig trist å høre at jeg kjenner gutten som ble knivdrept på Bislet på lørdag. Han var en flott gutt og alle mine tanker går til hans familie som har det forferdelig nå. At noe slikt kan skje er helt ubegripelig.. 

16 kommentarer :

 1. Hei!

  Ser du sliter med søvnen, det vet vi alt om. Vi har hatt 2,5 år med våkennetter. Sovekarin.no, der finner dere hjelp! Lykke til:=)

  SvarSlett
 2. Hihi jeg må le - men BARE på bakgrunn av synet i morgenkåpe for jeg kjente meg sånn igjen med lillegutt som hadde kolikk i 5 mnd! Jeg anbefaler på det sterkeste osteopat! Vi var også helt desperate og prøvde tre forskjellige kiropraktorer og manuell terapi. Osteopat fungerte fra første behandling og vi har også gått dit nå som han har begynt å gå. LYKKE TIL ♥

  Klem Ellen

  SvarSlett
 3. Jeg føler så med deg, Cecilie! Søvnmangel er min aller verste fiende. Det er lett å komme med råd og tips, men ingen barn er like så det er ikke sikkert det funker på din...eller min neste for den saks skyld.. Er min største skrekk å få en som ikke sover. Men hold ut, det blir bedre:))

  Gleder meg til å se deg igjen på torsdag. Kanskje ikke i morgenkåpe?

  klem til deg

  SvarSlett
 4. Søvn ja.. uff. Vi har slitt med begge våre, og her er mine tips:

  Amme-te (skal hjelpe mot luft)
  Minifom før hvert måltid (viktig)
  Manuellterapeut for å utelukke låsninger i nakken.

  En god klem til deg, Cecilie, det er jammen tøffe tak når man ikke får sove!

  Silje

  SvarSlett
 5. Vakker skatt du har:) De er ubeskiveldige disse barna!
  Min skjønnhet har spist grøt for første gang i dag ville heller ha melk gitt;)
  Søvn er viktig, så sov mens du kan...Jeg har ikke andre råd enn å bare være konsekvent...lettere sagt enn gjort når man har ett skrikende barn, men uansett gjør man det man kan:)

  Ha en fin ny uke...vi ses vel på torsdag hos Hviit! Jeg gleder meg!

  SvarSlett
 6. Huff, ja, jeg føler sånn med deg. Slik gikk jeg i 6 mnd med TM - vi prøvde ALT fra å ha en radio stilt mellom to kanaler for skurrelyd, støvsuger som suste, sush-pat metode osvosv - det var så slitsomt! Godt dere får litt avlastning, det må dere nyte og benytte - gull verdt for sliten mor!

  Ser frem til å møte deg på torsdag <3 KLEM

  SvarSlett
 7. Hei fiiiine;)
  Kos med et innlegg ♥
  Du må ikke ha dårlig samvittighet for bloggen, vi venter tålmodig på deg;)

  Dette er en slitsom tid, men det går over, tro meg, hihi;)

  Trist og høre at du kjente denne unge gutten, helt forferdelig trist sak ja...

  Ha en fin kveld, og SOV SØTT ♥
  Gleder meg til og se deg igjen på Torsdag!

  Klem line

  SvarSlett
 8. Så leit at du kjente den døde gutten, en utrolig tragisk hendelse... :(

  Det er utrolig slitsomt ikke å få sove, men som flere har skrevet: Det blir bedre (selv om det ikke virker som noen trøst der og da). Det finnes mange flinke behandlere, men vi var veldig fornøyde med kiropraktoren vi fikk tildelt på Klinikk for alle på Majorstua da vår første minimann ikke ville sove. Han fant skjevheter i ryggen og låsninger i bekkenet på babyen vår, noe han ikke syntes hørtes unaturlig ut at lillebaby kunne ha fått pga rask fødsel. Etter tre behandlinger merket vi stor forskjell på "humøret" til O, og han begynte å sove mye bedre om natten. På dagen sov han aldri lengre enn max et par-tre korte 20-minuttere, men det innså jeg til slutt at vel bare var sånn han var programmert. Jeg fikk i hvert fall ikke til å snu om på de vanene...

  Lykke til, dere er heldige som har besteforeldre som kan avlaste boende i nærheten :)

  SvarSlett
 9. Hei vennen!
  Næmmen, se på lille søte vennen da! Han ser jo ut om om han ikek gjør annet enn å sove ;-D Huff. nei, jeg skal ikke spøke med det! Nå vet jeg ikke helt hvordan dere løser det dere imellom, eller om O går på jobb eller skole. Men husk at det absolutt IKKE er ett nederlag om O sykemelder seg en uke eller to, slik at dere sammen kan få soverutinene på rett kjøl. Dessuten kan han avlaste deg litt når det er aller aller tyngst! Ble lei meg (og smilte litt gjenkjennelgi!) i beskrivelsen av deg selv. Trailertrash... kremt.. that's me! Veldig ofte!! Hold oss mer enn gjerne oppdatert på hvordan det går fremover :)

  Og du.. ikke føl at du MÅ blogeg eller MÅ legge igjen en hilsen her og der.. bloggen er for gøy.. livet er LIVET og det er det virkelige viktigste :-)

  Syntes Oslo(spesielt!) er skummel for tiden. Liker ikke alt som skjer. Voldtekter og drap. Så utrolig trist at du kjente han som ble drept. Kan bare tenke meg hvor uvirkelig det må føles. En ulykke er en ting, men ett drap.. åh, jeg får helt frysninger!

  Sitter og ser på klokken. En supertravel natt på jobb går mot slutten- Om tre timer hviler hodet mitt på puten.. kanskje d var det du skulle vurdert når du begynner å jobbe igjen. Jobbe natt, også sover du mens prinsen er i barnehagen ;-D LUKSUS! :)

  Mange gode varme klemmer til deg min venn!
  Og masse styrke sendes også!!

  SvarSlett
 10. Må le, her sitter jeg i morgenkåpe, med bustete hår og trøtte øyne og leser innlegget ditt:) Du er ikke alene om trailertrash-looken! Håper dere finner ut av hva som holder han våken, syns dere er flinke som holder ut så godt dere kan!

  SvarSlett
 11. <3 jeg kan ikke se for meg at du ser ut som trailertrash fine deg!

  SvarSlett
 12. Hei hei!
  Jeg har fulgt bloggen din en stund, men er ikke så flink til å legge igjen meldinger her inne, men nå kunne jeg bare ikke la vær:) Hadde bare lyst til å si TAKK for at du deler dette... Selv om man ikke unner andre lite søvn, så er det på et vis litt trøst i å dele samme sjebne med andre også. Kjenner meg veldig godt igjen i morgenkåpe-beskrivelsen, selv om vi heldigvis er inne i en god periode nå for tiden. Lykke til, håper du snart får sovet godt igjen...

  Hilsen Janne

  SvarSlett
 13. Kjenner meg veldig godt igjen søte du:) Hold ut og bruk besteforeldre og de dere har rundt dere innimellom så du får sovet ut litt:)

  Jeg gleder meg til førjulskos hos Hviit om kun et par dager. Blir hyggelig å treffes igjen.

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 14. Huff, det er så leit at du ikke får sove. Vær så snill å si i fra om det er noe jeg kan gjøre for deg. Hva som helst <3 Vaske/rydde - you name it!

  Kjente du han som ble drept? Forferdelige greier. Så dumt at jeg ikke visste det i stad når vi pratet på tlf.

  Takk for fin prat i stad min venn. Du er en engel <3

  Nattklem

  SvarSlett
 15. Fineste C! Du gjör helt riktig som blir inne og pröver sove igjen. Önsker sån jeg kunde gjöre noe for jeg vet hvor ille det er og ikke få sove. Jeg var ikke så klok som deg og var hjemme vilket slet meg ut enda mere. Men ibland får man energi av og komme seg ivei akkurat som du gjör da og da.

  Det enda jag kan si er att det går over men det er lite tröst nå.

  MASSE energiklemmer til min favoritbloggerska som vi alltid venter på!

  Beklager virkelig sorgen, helt forferdelig vad som skjer med byen vår...

  <3<3<3

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online