14. september 2011

This or that

Da er det tid for en liten runde meg meg. En god venninne tok denne varianten på en potensiell date for leden og det var jo superkult! Tips til alle single for å se respons. Svarer han bare det ene eller det andre, eller utdyper han hvorfor? Tommel opp for det siste. 

Foto: weheartit.com


Åkei..


Bok eller magasin
Aaah.. Jeg er magasin-addicted. Ikke at jeg får lest de om dagen, men jeg elsker de. Kjøper de på grunn av forsidene og har ingen hemninger i butikk. Men jeg digger bøker også! Er bare det at jeg ikke har nattbordlampe om dagen. Det går hardt utover lesingen..

Kompis eller venninne?
Jeg er ikke en typisk "har masse kompiser"-jente.. Jeg elsker venninnene mine og skulle jeg hatt masse kompiser måtte de vært sykt feminine! Hihi.. Men Christian, du er kompisen min da! 

Bukse eller kjole
Jeg har hatt en lang kjoleperiode nå, men den er litt over for en stund kjenner jeg. Jeg sverger til jeans på høsten og bare digger å finne modeller jeg liker. Jeans passer jo til alt! Favorittjeans nå; Bik Bok, Tiger og Gina T.

Løst hår eller i strikk
Elsker å ha løst hår! Problem 1: det må fønes og rettes. Problem 2: har ikke tid. Problem 3: man røyter som en bikkje når man ammer! Helt crazy. Derfor: strikk.

Kaffe eller te
Begge deler, en latte på morgenen og en i hånden på tur senere på dagen. En stor kopp grønn te i sofaen på kvelden. Gjerne med min fineste foran tvn. Det er skikkelig kos! Skal ikke mer til..

Sminke eller ikke
Jeg går ikke ut av døren før jeg har fått på favorittpudderet. No doubt. Jeg må si sminke. Men jeg bruker absolutt ikke mye.. 

Billige eller dyre klær
Har alltid gått for masse billig fremfor litt dyrt, men den trenden skal jeg snu litt på. Noen plagg er det bedre å kjøpe dyrt med god kvalitet og dermed lang levetid. Jeg blir helt ukritisk når jeg handler billig for da tenker jeg bare at "den koster jo så lite" og å ha skapet fullt av bare slike ting er kjipt..

Fredag eller lørdag
Uten tvil fredag kveld! Men selvfølgelig lørdag dag for da har man fri:-) Det er noe som gjør fredagskveldene utroolig mye bedre en lørdagskveldene! Er det tv-tilbudet tro? Eller er det det at man er så sliten etter uken og virkelig nyter kvelden med god mat, mens man samtidig gleder seg til fridagen etter..

Pyntet eller casual
Casual. Jeg har plutselig begynt å mislike stort å måtte pynte meg. Mangler alltid vesken, eller jakken, eller srømpebuksene, eller for ikke å snakke om kjolen eller skoene. Jiis, jeg blir gal! Flaks for meg at verdens snilleste foreldre har sørget for at jeg har bunad. Nå er jeg reddet!

Gulost eller hvitost
GULost! Det heter ikke hvitost.

Gå eller kjøre bil
Jeg har definitivt vært en bil-junkie til jeg fikk Filip. Nå er det bare pes å kjøre bil - med en hylende unge og barnevogn som skal ut og inn. Jeg elsker å gå dit jeg skal! Deilig forandring i livet mitt. 

Lightbrus eller sugar
Jeg har alltid disset drikkere av lightbrus. Ikke er det godt og ikke er det sunt med disse søtningsmidlene. Men hva skjedde? Jeg har byttet ut Cola med Zero. Zero calories og god smak (etter laaang trening). Flaut, men sant..

Brød eller knekkebrød
Knekkebrød. Nesten alltid. Ryvita.

Nytt eller gammelt
Klær: nytt. Definitivt. Interiør: begge deler!

Tar du utfordringen?


12827964908530_large.jpg

6 kommentarer :

 1. Dette var morsom lesning:) Kan hende jeg tar utfordringen :)

  Nå må jeg farte på barselstreff og babysang ;)

  SvarSlett
 2. Denne var fin!:) Kan hende jeg tar utfordringen, ja!:)
  Fin onsdag! Klem fra Tone

  SvarSlett
 3. Denne tar jeg ....
  Ha en fin dag!!
  :)

  SvarSlett
 4. Den var fin :) Jeg tar utfordringen en dag. Jeg drakk ikke brus "før i tiden", men med Cola Zero kom jo et godt og "sunt" (eh...) alternativ. Prøver å kutte ned på forbruket, og bytter ut med (helst vann) og gul gøy-saft innimellom. Ha en fortsatt fin dag! :)

  SvarSlett
 5. Morsom utfordring ;0) Skal nok ikke se bortifra at jeg kanskje slenger meg på denne... ;0)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online