14. september 2011

Bursdag & babyshower

Min fineste lillebror har hatt bursdag og det fortjener en gave! Faktisk er jeg så fornøyd med innpakningen at jeg unner den en plass her.. Laget silkepapirblomster til dåpen, men så ombestemte jeg meg jo med tanke på fargevalg, så denne blomsten fikk bli med pakken. (Les: jeg hadde altså ikke laget pakken schmansy hadde det ikke vært for det). Jeg har brukt en kul rutete tapet til selve innpakkingen og limt på blomsten.


Og jaggu venter ikke babyshower for fineste lille prinsessen i H´s mage til helgen. Det fortjener i hvertfall en pakke! Gosh. Gleder meg. Litt synd at mamman leser bloggen og allerede nå ser pakken, men hun ser da ikke hva som gjemmer seg på innsiden! 

 Supersøt rosa tapet med fugl på, sammen med naturhyssing og tape fra Konfettishop.


Mon tro hva julenissen byr på denne gangen? Tihi. Jeg digger digger digger å gi bort pakker. Det er så gøy! GLAD onsdag alle fine. 

7 kommentarer :

 1. OK - i die! Gleder meg max til å se hva som finnes i pakken. Eller, pakken var så vakker i seg selv - da trenger man kanskje ikke pakke opp? ELSKER teipen, godt jeg og kan komme med tips, ikke bare copy-cat'te deg. Hihi..

  Og hva skjer med foilen? Den MÅ du blogge om du gjør noe gøy med den, haha.. ;)

  SvarSlett
 2. Fine begge to! Så flink du er :)

  SvarSlett
 3. Såå fint!! Innpakking er så gøy :)
  Jeg bruker også tapet, det er helt genialt, og mye mer slitesterkt :)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 4. Så fine pakker! Noen blir veldig glade, det er helt sikkert!! :-) Flott å få litt inspirasjon til innpakking også! (Note to self: Nå MÅ jeg få meg noe kul tape snart...)

  :-)

  SvarSlett
 5. Kjempesøte pakker. The joy of giving er så absolutt godt å ha. Jeg synes innpakningen er halve gaven. Gøy å gi og gøy å få. Også er det supergøy med temagaver. :o)
  http://tessasdesign.blogspot.com/2010/01/reisetema.html
  http://tessasdesign.blogspot.com/2010/03/til-en-mj-fan.html

  SvarSlett
 6. For en kjempesøt pakke! Hadde blitt glad for den uansett hva som var inni :) God helg!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online