2. september 2011

Fredagslykke

Ingenting er som en stille fredagsmorgen med fuglekvitter, kaffe og avisene! Ble ikke akkurat den type morgen her kan man trygt si. Jeg var så trøtt i dag morges at jeg snublet ut av sengen og ramlet over babygymmen til lille (som jeg desperat forsøkte å stappe oppi sengen tidligere på morgenen for å få sovet 5 minutter til). Au.. Min lille mini har vært utrøstelig i dag så jeg tror bare agendaen utgår jeg. Mor trenger en dusj og en date med støvsugeren så det er jo skikkelig gøy.. Haha.. 

Så idyllisk kan det faktisk se ut altså.. Deilig! Men så er det jo fint å kunne meddele at så idyllisk var det faktisk ikke.. Jeg kastet i meg kaffen og avisen & magasinene ligger i akkurat samme positur fortsatt.  

Jeg er fortsatt forelsket i Manoen min. Det betyr at jeg må ønske meg flere, men det eneste jeg ikke syntes er topp er at de ikke kan stables oppå hverandre. Upraktisk! Har ikke akkurat ledige kjøkkenskap til overs. 

Ønsker dere en fin helg! Jeg skal på loppemarked og kose meg med go´jenter. Og her i heimen kan jeg faktisk fortelle at det står STORE ting på agendaen interiørmessig. Håper og tror at det blir verdt å vise dere :-) 

4 kommentarer :

 1. Hihi herlig! Blir jo så glad av å se på den gule Mano koppen. "glad farge" ;-)
  I dag var det opp og hoppe kl. 04.45..spørs om jeg får med meg 9 nyhetene i kveld :p
  Gleder meg til å se hva som skjer i heimen!
  Ha en FIN dag :-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 2. Herlig å vite at andre også ikke alltid har idylliske morgener;-)
  Manokoppen er herlig, og så god å drikke av. Jeg har i knallrød. Så en kul koppeholder i rustarød på Hansen og co i Kr.Sand, vet ikke hva mrk d var, men kul å ha på kjkbenken...
  Kos deg på loppis. Her er d jobbehelg!!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 3. Hihihi, herlig!! Ikke alltid så idyllisk denne småbarnsperioden nei :)

  Så spennende med prosjekter i hjemmet!! Gleder meg :)

  SvarSlett
 4. Jeg er ivrig leser av bloggen din! Synes den er så
  flott :) Så er jeg jo i samme situasjon som deg med en herlig liten babygutt på 6 mnd.

  Sååå herlig at du er hjertens ærlig og skriver at det ikke alltid er like idyllisk (selv om det uansett er en lykke å være mamma)! Ligger bunkesvis med uåpnede magasiner her også... Og kaffen min blir ALLTID kald :)

  God fredag!
  Hilsen Tina

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online