28. august 2011

Housedoctor og jentelunsj

For en lykkedag det var! Litt hektisk, men puh. Interiørmessen i Lillestrøm ble ekstra koselig med en felleslunsj. Alltid gøy å treffe kjente ansikter fra bloggverden i det "virkelige liv! Med tanke på revolusjonerende høstnyheter og trender vi ikke har sett før var ikke messen det helt store etter min mening, men jeg digger det jeg har sett før så det er da ikke noe problem i grunn.. Industrielle detaljer kombinert med kosefaktor er helt meg. 

Nina med Canon-smykket sitt:-)

Housedoctor hadde nok favorittstanden på messen for min del. Riktignok med stor konkurranse fra Bloomingville, men servicen på standen var ikke på langt nær så god som hos Housedoctor så de vinner.

Disse lampene er bare så inne i varmen hos meg. Det er absolutt ingen tvil om at jeg så gjerne skulle hatt disse over spisebordet. Ehm, det var dette med å alltid ha lyst på noe annet enn det man har selv da.. Jeg digger at de industrielle lampene ikke er gått av moten!


Gøy å se at bokstavtrenden fortsetter å henge med også. Jeg begynner å bli litt lei av bokstaver her hjemme, men det som er så fint med de er at de lett kan ryddes bort for en liten periode og tas frem igjen som en nyhet etter en stund! Da er jeg ofte like forelsket som jeg var da jeg fikk de og føler at hjemmet er oppdatert. Herlig.

De søte jentene jeg traff på blogglunsjen står bak følgende blogger (klikkbare): Designhund, Stylizimo, Anette Willemine, NIB, Stines Hjem, Consept Constanse og Hviit. Håper dere har en fin helg!

3 kommentarer :

 1. Heisann!! Jeg kom akkurat over bloggen din og jeg må virkelig si du inspirerer!!:D Bildene dine er utrolig fine, så jeg må bare spørre hvilket kamera du bruker, linser, funksjoner og slikt..hehe..
  Når jeg prøver å ta liknende bilder selv blir de enten for blitzen altfor sterk eller så stemmer ikke lyset helt...Hva gjør du for å få dine bilder så lyse og fine? Tusen takk for eventuelle tips! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg i at ikke messen viste noe særlig nytt, men jeg fant mye fint likevel! :)
  Kaka di under her så helt fantastisk ut! Nam!
  Fin blogg!
  Ha en fin kveld!

  Lise

  SvarSlett
 3. Jeg er så enig i de nydelige lampene *ønsker meg!!!* Er disse fra House Doctor? Elsker den tofargede!

  Fin blogg du har forresten :) Følger deg videre og kommer snart tilbake!

  Ha en fin helg.

  ○ Beate ○

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online