29. august 2011

En ny uke

En ny uke er her igjen! Jeg koser meg faktisk litt med at det regner. Da kan man endelig sitte ned og kose seg med blader og andre inne-ting. Leiligheten er ren og berget med klesvask er   e.n.d.e.l.i.g ryddet på plass. Trodde aldri jeg skulle finne motivasjonen. Du vet når det bare blir verre og verre og man til slutt bare lukker døren og prøver å glemme!

Jeg er så heldig å ha hele denne bunken ulest.. Luksus. Var på et Biancoevent med H for leden og med meg hjem fikk jeg begge de nyeste utgavene av ELLE. Herlig! 

Popcorn er topp! Jeg mumser og koser meg.. På en mandag. 


Har dere noe spennende på agendaen denne uken da? For å nevne noen av våre planer så skal vi på babysvømming, ha frokostdate med barseljentene (FAB girls), trene og møte andre gode venner.. Ellers koser vi oss på gulvet med leker og mammans hjemmelagde sanger (jeg er så lost på sangtekster og finner på mine egne tekster til melodier jeg husker.. Dere skulle hørt! Dere hadde ledd dere ihjel! Det er helt fantastisk dårlige tekster.. Men jeg er ikke så aller verst til å synge tror jeg, så det er ikke det at det er surt.. Håper ikke Filipsen min blir miljøskadd, hihi.. ) 

Glad uke til dere!

10 kommentarer :

 1. Åh, for en deilig start på uka!!! Kjenner jeg er litt misunnelig☺ Kos dere masse!

  SvarSlett
 2. Tihi, skulle gjerne likt å høre de sangene ja:-)
  Jeg kommer på fler og fler underveis jeg, også lærer småtten noen i barnehagen som jeg ikke kan, også lærer han meg dem:-)
  Ha en herlig mandag!
  Popcorn er digg:-)
  Klem fra stlørstepia

  SvarSlett
 3. Høres ut som en digg uke, og ikke minst en digg start på mandagen....
  Jeg har fri i dag, og det er luksus når det er heilt stille i huset....Men savner jentane allerede så de hentes nok tidligere i dag...
  Jeg har bestilt tur til Køben i dag, så jeg gleder meg til venninneshopping!!

  Kos deg med popcorn!
  Klem Bodil
  ps: Det har ikke noe å si hva en synger og hvordan, Cecilie......tror uansett at gutten din elsker ALT som du gjør!!

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som en deilig start på uka det...
  Klart man kan kose seg inne med god samvittighet når det pøser ned ute. Og hva er vel ikke bedre enn å sette seg godt til rette med noen magasiner når man vet man har gjort unna seg litt husarbeid først. Kos deg med god samvittighet du.

  Har vel ikke noe å si hva man synger, så lenge man synger. Om det er surt/ikke surt, om teksten har mål eller mening spiller ingen trille. Han er sikkert kjempe fornøyd uansett han :0)

  Ha en fin mandag videre.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 5. Skulle tro det popcornbildet var fra hjemme hos fam. Eckhardt..Det var stort sett det eneste vi hadde i skapet når vi kom hjem i går. Vi er heldige som fikk være sammen med dere i helgen - innholdsrik og koslig helg som gressenker. Bare å se frem i mot neste events. Har tenk å arrangere syngesirkel på onsdag;) hehe..ta en du kan, eller ikke kan..God bedring med nesa fineste F!!

  SvarSlett
 6. <3 Testsynge til meg i helgen: GLEDER MEG ;)

  SvarSlett
 7. Det beste med barn er at de ikke bryr seg om sangstemmen:) De er takknemlige uansett tone;)
  Vi skal også på barseltreff denne uken, i tillegg til 6- ukerskontroll..iii! Tiden går ja, det får'n si:)

  Kos deg med en ny uke!

  SvarSlett
 8. Høres ut som om du har en koselig uke i møte. Enjoy!

  SvarSlett
 9. Elle Decoration har jeg ikke vært borti før, takk for tips! Jeg tror mammapermisjon er ekstra koselig om høsten, har jo ikke prøvd det før, men gleder meg til å gå hjemme denne høsten med lillegutt. Tror det blir mange hverdagsgleder fremover!

  SvarSlett
 10. Tror jeg har akkurat en sånnen skål, fant 2 brukt, veldi søt. Som du.
  Du er på lidenskapelse i dag ;)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online