3. mai 2011

Elsk ditt hjem

Kan du si at du elsker hjemmet ditt? Jeg lar meg inspirere av den deilie turkise teksten på ELLEs forside. Faktisk så tror jeg at jeg kan si det om mitt hjem. Jeg trives så godt at, ja, jeg må kunne si at jeg elsker hjemmet mitt. Deilig følelse! 


Sol, nytt Kamille, ELLE Decoration og en latte (som overhode ikke ble god fordi melken ikke var fresh nok..). Det er livet! Jeg får heller koke meg en kopp te tror jeg. Melk til steaming må være nyfresh!

5 kommentarer :

 1. For et trivelig innlegg! Skjønner godt at du elsker hjemmet ditt - for det oser av trivelighet!

  Må si jeg elsker hjemmet mitt jeg også, selv om jeg gjerne skulle hatt mye mer tid til å ruste det opp.. og stelle med det. Men som dobbeltarbeidende pendler strekker ikke alltid tiden til..

  Ha en fin-fin tirsdag!

  SvarSlett
 2. Ja det gjør jeg =) Er det perfekte hjem for oss <3
  Er ikke så mye som er bedre enn å føle seg hjemme =)

  SvarSlett
 3. Jeg BEGYNNER å elske hjemmet mitt, for etter å ha tatt over så har det blitt mer og mer vårt.. Men vi er langt ifra ferdig.

  Jeg forstår veldig godt at du elsker hjemmet ditt, det er NYDELIG!

  Håper formen din er fin, og at du nyter de siste ukene av svangerskapet :)

  Klem

  SvarSlett
 4. JA, jeg kan signere på at jeg elsker hjemmet vårt! Og tusen takk for koselige kommentarer i forbindelse med lilleknertens ankomst ;) Du hadde helt rett i at det ble stille på bloggen min. Du har så mye å glede deg til! Jeg kan sitte i time etter time og bare stirre fortapt på den skjønne lille. Ord blir fattige<3

  Men, nyt magen og sparkene inntil riene setter igang - plustelig er det nesten uvirkelig at han har vært i magen din.

  Stor klem fra Christine

  SvarSlett
 5. Koselig innlegg, og viktige tanker! Spesielt viktig når man skal ha barn - og veldig typisk at vi grubler på sånt!:) Familien og hjemmet er utgangspunktet for all trivsel, er så glad for å høre at du elsker ditt hjem.

  Og JA, jeg elsker hjemmet mitt - men har også drømt om større plass og mer hage. Og gjett hva? I DAG har vi kjøpt nytt hus, og jeg elsker det allerede. Eller jeg vet at jeg kommer til å gjøre det! Klem H

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online