20. mars 2011

9 uker igjen

Jeg har endelig funnet tavlen med hønsenetting, men ombestemte meg og kjøpte oppslagstavlen med tavle-del også. Superfornøyd! Da det gikk opp for meg at den var fin liggende var det kjærlighet-ved-første-blikk. 

Jeg blir bare så GLAD av disse nydelige fargene... Og når solen i tillegg skinner er det duket for en fin dag! 

Det er forresten 9 fine uker igjen til det store skal skje hos oss (skal man tro terminen). Gøy å telle ned. Det blir plutselig litt mer virkelig.. 9 uker! Jeg aner ikke hva som venter meg og det gjør det hele ganske surrealistisk. Gleder meg og gruer meg om hverandre. Hvordan vil han se ut? Hva slags personlighet har han? Vil jeg bli en fin mamma? Noen skal kalle meg MAMMA! Det er fantastisk.. Jeg er så takknemlig. 

Lys. Jeg elsker lys! 

Ha en nydelig søndag alle sammen. Dere er så flotte og jeg blir så glad av alle kommentarene dere legger igjen. Dere er nesten 400 unike mennesker som besøker bloggen min hver dag nå og selv om jeg ikke vet hvem alle er gjør dere meg glad og bloggen verdt å holde i live. Takk 

14 kommentarer :

 1. Jeg får tårer i øynene av det du forteller. Det er en fantastisk tid å gå gravid.. tankene, forventningene, spenningen, sommerfuglene i magen. Jeg er jo så heldig å blitt mamma til en nydelig datter allerede, men det er like spesielt å gå gravid igjen og vente nr 2.. Nyt tiden fremover, den kommer aldri tilbake. Kos dere, gå på kino, spis romantiske middager.. For den dagen dere blir tre er det ikke bare dere to lenger!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei søte,

  Det er helt sykt å tenke på at det er 9 uker igjen. Jeg gleder meg sånn til å treffe den lille :)

  Jeg elsket bare tavlen din. Får jeg kjøpe lik eller?? Som min husmor-mentor må du hjelpe meg med siste innredningstips for leiligheten altså. Jeg tror den hadde passet perfekt!

  Glad i deg! Klem Lene

  SvarSlett
 3. Nydelig blogg.Lykke til med det som skal skje.
  Legger meg til som følger

  SvarSlett
 4. Hei hopp!
  Så nydelige farger på krittene!
  Skjønner du er spent på det som venter, blir nok helt fantastisk!!

  Nyt Søndagen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 5. Så spennende!!! Du har masser å glede deg til og jeg er sikker på at du blir en nydelig mamma, søte deg <3 Blir spennende å følge med fremover og jeg håper de ni resterende ukene går kjempefort! Klem

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med at du skal bli mamma for første gang :-) Hurra for det! Ni uker går jo i en fei.

  Veldig fin tavle du har kjøpt da, nå må jeg ta meg en runde her å bli litt mer kjent med bloggen din.

  SvarSlett
 7. Så fine farger, helt enig!
  Lykke til med baby og alt :)

  SvarSlett
 8. Spennende tid du er i nå altså! 9 uker raser avgårde skal du se ;-) Blir spennende å følge med! Klem :-)

  SvarSlett
 9. Så hyggelig at du blir glad av fargene på krittene fra meg <3 Jeg teller ned sammen med deg - for gud som jeg gleder meg til å treffe lille-gutt!!! :) Tusen takk for verdens beste lørdag med deg, jenta mi! Den kunne IKKE vært bedre!! Din M

  SvarSlett
 10. Nydelige og vårlige bilder du viser her:-)
  Tenk at det bare er 9 uker til... Tiden kommer til å fly! Og det å gå å vente på det store øyeblikket er jo endel av forberedelsene:-) Etter noen uker med den lille aner du ikke hvordan livet var før han kom!:-)

  Kos deg masse de siste ukene!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 11. Masse lykke til søte Cecilie, jeg gleder meg på dere vegne. Barn er det største man kan få her i livet, ja i tillegg til kjærligheten så klart:)) Og jeg er så heldig å ha to søte små (som ikke er så små lenger men 11 og 21 år). Nyt resten av graviditeten og få deg masse hvile og hyggelige omgivelser. Takk ja til alle som tilbyr deg hjelp, og gled deg over det stor som snart skal skje. Masse gode tanker og lykkeønskninger på veien til deg og din kjære.
  Klem fra Anne Karin

  SvarSlett
 12. Hei.
  Hvilken benkeplate er det dere har på kjøkkenet?
  Håper på svar

  SvarSlett
 13. Takk alle sammen for fantastisk varme og koselige kommentarer. Dere gjør meg glad!

  Anonym: benkeplaten er en ubehandlet eikeplate, behandlet med farget beis og olje avslutningsvis, kjøpt i jernvareforretning.

  SvarSlett
 14. Vi er superfornøyd med vår Urban Jungle vogn og har ikke noe problem med å få den inn i bilen. (Vi har Passat stasjonsvogn da, hehe, så vi har som regel ikke problem med å få inn noe:-)
  Syns ikke den tar SÅ mye plass...
  Har brukt den på storebror i over 2 år og elsker den!
  Håper du blir like fornøyd!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online