2. januar 2011

Coffee to go?

Vi vurderer å investere i en kaffemaskin, men er litt usikre på type. Noen som vil dele erfaringer? Vi vurderer en kapselmaskin fra Nespresso og en med innebygget kvern fra Krups. Har hørt mye om at det å velge maskin med kapsler er uøkonomisk, men vi drikker ikke voldsomme mengder kaffe. Any advices? Prismessig er disse ganske like. Jeg blir superglad for råd! 


Nespresso Citiz & MilkKrups EA8010N


18 kommentarer :

 1. Hei, jeg drikker ikke kaffe selv, men min mor har Nespresso som en klar favoritt!
  Hun har den på hytta, i båten og har kjøpt den i gave til min bror og søster. Ja, hun er mildt sagt veldig fornøyd med den :)
  Lykke til med valget.
  SÅÅ kjekt å følge den fine bloggen din :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Nespresso er favoritt her og. Thor synes den er den eneste med fin design, og at de andre er litt... ikke så fine. Kaffen er nydelig, og det er faktisk stor forskjell å industri-nespresso som vi har på jobben og den her hjemme. Den er hjemme er MYE bedre :) Ut og shoppe! ;)

  Og hvis du vil smake er det bare å droppe innom her, du er ALLTID velkommen :)

  SvarSlett
 3. Selv ingen erfaring, men skulle gjerne hatt en selv, og har hørt masse skryt om nespresso sin...
  klem victoria

  SvarSlett
 4. Jeg kjøpte Nespresso Citiz & Milk i oktober og jeg er kjempefornøyd!

  SvarSlett
 5. Hei snuppa!

  Ojojoj. nå var det lenge siden jeg har lagt igjen hilsen her hos deg, og jeg må jo bare få sagt to ting først!!

  ♥ Gratulerer såå mye med overstått bursdag! Så mye fint du hadde fått..

  ♥ GRATULERER TITUSEN MILLIONER GANGER med baby i magen. Så utrolig spennende, er formen stigende ? De tre første månedene er definitivt de verste.. at det blr tungt og slitsomt på slutten vet jo alle.. men at man blir sååå trøtt de tre første månedene har kommet som en sjokk på meg begge gangene :) Håper uansett formen er bra.. har du kjent noe liv fra den lille? Gratulerer ♥♥♥ I mai, allerede.. hurra! Når er termin? Jeg fikk 13.mai sånn spontant opp i hodet, og jeg så veldig mye rosa ... hmm.. jeg venter spent sammen med dere :-)

  Store varme gledeseg klemmer fra Ida

  SvarSlett
 6. Heisann!
  Først og fremst - GRATTIS så mye med baby i magen!! Moro at det er flere av oss i bloggverdnen med bolle i ovenen:-)
  Håper formen din har vært bra i jula!

  Ellers kan jeg nok ikke gi noen gode råd om kaffemaskinene - vi drikker nemlig ikke kaffe... Derfor ønsket vi oss heller Dolce Gusto kaffemaskinen til jul - den kan man nemlig få kakao på også:-)

  Ønsker deg et riktig godt nytt år - gleder meg til å fortsette å følge bloggen din i 2011! Særlig nå med mange herlige babyinnlegg!:-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Her blir det Nespresso maskin på mannen til bursdagen. Kjempegod kaffe, også er den jo fin da. Nevnte jeg at den er fin? Ja også er den fin også... Mye hjelp i meg skjønner du. ;)
  Godt nytt år skjønne Cecilie.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Jeg har hatt Nespresso Citiz & Milk et år nå, og er fortsatt like fornøyd. God kaffe og herlig kaffelatte når man har mest lyst på det :)

  SvarSlett
 9. Flott innlegg, vi er også på utkikk etter kaffemaskin, men det er jo så mange å velge mellom!! De fleste jeg kjenner som har, har Nespresso, og er veldig fornøyd med den. Lykke til med valget, kommer til å følge nøye med :)
  Klem klem

  SvarSlett
 10. Hei vennen! :) Jeg anbefaler på vegne av svigers Nespresso Citiz & Milk, den er fantastisk. Og jeg som er glad i kaffe latte passer denne perfekt!!

  Ønsker deg en flott uke! :) Hvordan er formen om dagen?

  Godklem

  SvarSlett
 11. Nespresso!!! T-L

  SvarSlett
 12. Nespresso uten tvil!
  Vi har hatt vår i ett år nå, og er kjempefornøyd!
  Lykke til med valget! :-)
  Klem, Ninni

  SvarSlett
 13. Har Nespresso her i huset også, veldig fornøyd! Gir alltid god kaffe:) Perfekt i hverdagen!

  Har en moccamaster som vi setter på hvis det kommer kaffegjester, så da blir det ikke så uøkonomisk med tanke på kapsler ;-) Med tanke på kommende kaffegjester(barselbesøk osv vet du;-) så synes iallefall jeg at det går fortere og enklere med en vanlig kaffetrakter også!

  Masse lykke til med baby i magen! Du har så mye å glede deg til :-D

  SvarSlett
 14. Kan ikke anbefale da jeg ikke har den ennå, men jeg skal kjøpe Nespresso Citiz & Milk i løpet av de neste dagene. Fikk kaffe fra denne på nyttårsaften, og den var veldig god. De var også veldig fornøyd med maskinen. Dessuten har jeg siklet på denne i lang tid, da den er dritlekker :)
  Løp og kjøp!
  ( Litt usikker bare på hvilken farge jeg har lyst på jeg da :))

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 15. Hei cecmin! Du vet - jeg drikker jo ikke kaffe, men hadde likevel lyst på kaffemaskin. Er supergreit for min kjære, som tar seg en kopp i ny og ned, og når vi får besøk (av ikke altfor mange - da bruker vi Moccamasteren). Du vet jo at jeg ønsket meg den grå Nespressoen, og at den ble vår til jul. Er så fornøyd med utseendet på den! Men kaffen kan jeg ikke si noe om da... he he. Men du? Hvis vi rekker en date i morgen eller på onsdag, så kan vel du komme til meg?! Fishbolls & bacon... Og en kaffesmak til dessert?!! Ja:) MAG

  SvarSlett
 16. Hei:) gratulerer med baby i magen! Så koselig!
  Jeg har faktisk begge disse maskinene. Krups'en står i skapet og støver ned, nespressoen bruker jeg hver dag. Det sier vel sitt:) og du som er glad i latte: det er en drøm å bare hive melken oppi melkeskummeren og vips, ferdig steamet perfekt melk. På krups'en må du kjøpe sånn kanne til å ha melken i. Så må du stå å steame selv osv. I tillegg må du justere inn vannmengden på kaffen osv. På nespresso er det bare å trykke på to knapper og det blir luke perfekt hver gang. Så lenge du ikke drikker ti kopper om dagen er den ikke uøkonomisk heller. Tenk når du får barn,du har ikke tid til å stå å steame melken da vet du. Det må gå raskt hehe:)
  lykke til!

  SvarSlett
 17. Nespresso. Definitivt.
  Ingen andre kaffemaskiner som er sååå pene å se på :)
  Vi har nespresso. Riktig nok et par år gammel, men kaffen er god.
  Også får man kapsler i mange mange smaker :)

  SvarSlett
 18. This content is simply exciting and creative. I have been deciding on a institutional move and this has helped me with one aspect. bästa kaffebryggare

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online