16. august 2010

Tea-time

For mange år siden fikk jeg en tekanne fra Bodum i presang. Den er virkelig FAB! Vakker med glasshåndtak og genial til å brygge te i. Modellen heter Assam. Sammen med tevarmeren fra Lisbeth Dahl gjør den tekvelden ekstra hyggelig! Her: kveldsmat med luxpålegg fra Nordby og nybrygget te. 


2 kommentarer :

 1. Hei kjære kjære søte gode Cecilie:)

  Wow.. hva skal jeg si.. TUSEN TAKK! For en fantastisk flott gave du har sendt meg. Det var altfor mye .. hehe.. men jeg skal innrømme å si at jeg er SÅ glad for at vi gjorde det på denne måten fremfor cash ;-D Nydelige servietter.. også jeg som har serviettdilla.. hadde noen prikkete, men er tom - så det var midt i blinken. Håndkrem og eyekrem er faktisk to av tingene som står på min 'handleliste', så nå kan jeg stryke det ut - og konkludere med at jeg har funnet meg to nye favoritter. Det vil si, jeg har kun testet håndkremen og den var NYDELIG - men lumene er ett merke jeg er glad i - så øyekremen er og blir en ny favoritt !! Hjertet må jeg finne en fin plass til, det var så søtt! Prikkete bånd er jo selvsagt perfekt til meg, du skal se at det snart blir brukt til noe.. kommer syånden over meg over, så er jeg i gang ;-D Og sist men ikke minst, tusen takk for kjempefint og koselig kort! Det har herved fått plass på min opphengstavle på kjøkkenet :-) Tuuuusen millioner takk.. du er så søt, og jeg er evig takknemlig. Må si jeg gjorde en perfekt byttehandel ;-D

  Du, jeg hadde faktisk ikke fått med meg det vimpelrekkeinnlegget. Men den gjorde seg jo så fint på kontoret :-) Blir så glad når jeg ser at noe jeg har laget blir tatt i bruk, det er en litt rar følelse, men god :-)

  Også ser jeg at jeg må ta meg en tur på VILA, nydelig kåpe. Elsket også volangene, og fargen var så fin! Trenger en ny kåpe, så da vet jeg hvor jeg MÅ imorgen.. :) Takk for tips!!!

  Og til slutt, ser du etterlyser tips til etasjefat. Jeg var i byen idag og tuslet forbi Laura Ashley sin butikk. Der så jeg ett NYDELIG hvitt etasjefat. Tror det var to etasjer. Det hadde en blå kahelt ytterst, og i selve 'etasjene' var det små hull som var formet som sommerfugler. Det var NYDELIG, men sikkert grisedyrt ;-D

  Igjen, TUSEN takk for gaven. You made my week :-)

  Stor klem fra Ida

  SvarSlett
 2. Heisan du.
  Kjempeflott te-kanne. Har lignende selv, men har ikke vært flink å bruke den. Kanskje jeg skulle prøve...
  Ha en fin fin kveld.
  :) Susanne

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online