1. mai 2014

KITCHEN JOY

Det rommet jeg er mest fornøyd med hos oss er kjøkkenet. Utnyttelsen av rommets form og størrelse er maksimal og utrolig nok liker jeg fortsatt valget av fronter, fliser og benkeplate. Lite visste jeg imidlertid, da jeg lå høygravid og tutet og gråt i sengen, fortvilet fordi kjøkkeninnredningen i nybygget var som et hybelkjøkken, en tragedie til 4 personer, om at min fineste O skulle løse saken. Vi solgte kjøkkenet og tegnet et nytt på IKEA - og jeg må berømme min beste for tegningen av kjøkkenet. Hva skulle jeg gjort uten deg. 

Flisene er fra Right Price Tiles og kjøkkenet fra Ikea. Krakken er malt med akrylmaling fra Søstrene  Grene. Vifte mangler vi enda, selv etter halvannet år her. Lampen fra Clas Ohlson er derfor rimelig midlertidig, eller kanskje permanent, hvem vet. Fnis. 

Praktisk ukeplan som vi er veldig tro mot og oppdaterer hver søndag kveld, henger på veggen. Vi elsker god oversikt. Fra Granit. 

Håper 1. mai har vært fin for alle! Vi har kost oss glugg i hagen hos fineste vennene våre med både det ene og det andre bakverket fra kjøkkenet, og både barn og voksne har fått energipåfyll av en annen verden. Takk for i dag!

4 kommentarer :

 1. Kjempefint!!
  Her er det og planlegging av kjøkken om dagen, gleder meg bigtime:)

  SvarSlett
 2. Utrolig fint kjøkken! :) Kan jeg spørre hvilken benkeplate dere har? Den var utrolig fin :)

  SvarSlett
 3. Hejsa

  Jeg er i gang med at renovere køkken og elsker dit køkken!! hvor er din bordplade fra????

  Fed blog!

  SvarSlett
 4. Hei! hvor mange tuber med maling fra Søstrene grene brukte du på krakken? Tenkte å gjøre det samme :)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online