15. april 2014

BE PATIENT


Jeg lurer på om det er mulig å være mer glad i lys enn det jeg er? Ny energi bare strømmer på etter hvert som vi nærmer oss sommeren! Jeg har vært i en vinterdvale - det innser jeg nå. Ikke har vi hatt energi til å invitere noen og ikke har vi hatt energi til å gjøre noe med ting som burde vært gjort hjemme. Jeg har glemt bursdager, laget wienerpølser i lompe til middag oftere enn noen gang, vært sliten, hatt øyebetennelse 7 ganger og kanskje vært litt sur av og til.

Følelsen av å gå fra strukturert frøken til å føle meg som en sose er faktisk verre enn jeg kunne tro! Men ærlig talt, 14 måneders mellomrom mellom to veldig aktive små karer kan vel gå ut over kapasiteten til de fleste. Jeg er ikke supermom har jeg innsett:-) Det er imidlertid topp å føle seg strukturert på jobb og nå de målene jeg setter meg - så får heller privatlivet være litt ustrukturert. Ler. Men kjærlighet er det nok av! Hjemme er det barna som gjelder, så får heller lampene som skulle hengt i taket ligge i boden litt til. 


Håper kombinasjonen av vår og litt større barn vil gjøre underverker. Man blir mer og mer rutinert for hver dag som går! Og selv om noen har 5 barn så har jeg mer enn nok med mine skjønne 2:-)

Glad tirsdag og påske!

8 kommentarer :

 1. Da er vi jammen flere i samme båt.... Mine to gutter er 1 og 3, og det er full fart! Sitter faktisk for øyeblikket og finner matinspirasjon på godt.no (les:drømmer om å kunne lage sånn mat, og at gutta mine faktisk vil spise det..både han store og de små..). Mens på planen jeg skriver står det: ostesmørbrød, grøt, toro tandoori, bakt potet...haha, jeg ler:) Jaja. To smågutter er fantastisk - vi får holde tiden med dem høyt, knusekose dem og nyte... og så får støvet og maten seile sin egen sjø akkurat for øyeblikket:) God påske!! klem helene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, godt å høre! De er jo helt fantastiske disse små så det er jo helt greit å være litt tullete og med enkle middager en stund:-) glad påske. Klem fra Cecilie

   Slett
 2. hoho, er ingen spøk med "to tette" nei, been there, done that! :)
  Men nå er mine 15 og 16, og fineste vennene i verden, og de har alltid hatt et veldig godt søskenforhold ♥ Jeg tror det er fordi de er så tette, og alltid har hatt glede og selskap av hverandre:)

  Det skal nok hjelpe godt på med litt varme, småsko, lite klær og mykje lyyyys og ja, deilig tid i møte Cecilie, jippiiii :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk så snålt ja.. Plutselig var dine tenåringer.. Det er jo helt fantastisk når de kan være gode venner og at de er mye på farten da. Det er vel bare sunt. God påske fine du:-) klem fra meg

   Slett
 3. Her sitter jeg spent og venter på min første, 4 dager på overtid :)
  Ser for meg det blir travelt nok hihi, vi får se når vi blir klare for nr 2 :p

  Ha en superfin påske med dine søte!

  SvarSlett
  Svar
  1. Oj! Da må du ha masse masse lykke til - det blir fantastisk! :-)

   Slett
 4. Jeg kjenner veldig godt på dette med lys, vår og vinterdvalen selv!
  Veldig glad i natten er jeg, og det mørket - men ikke vintermørket hele tiden.
  Så jeg merker også at energien og smilet kommer tilbake.

  Og HERREGUD! Jeg elsker den trebollen du har i disse bildene.
  Virkelig vakker og virkelig want.

  SvarSlett
 5. Ja, jeg bare måtte ha den bollen:-) takk for koselig hilsen, ha en fin påske!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online