5. mars 2014

Myk og sunn hud

Jeg har fått merke småbarnstiden på kropp og hud i det siste, og har fått en skikkelig kule med forkjølelse og øyebetennelse. Bruker heldigvis noen nye produkter på huden om dagen, som gir masse fukt og som er milde og uten skadelige ingredienser. Jeg kom over skinlove.no på nett og ble litt nysgjerrig. Selv er jeg en type som ikke har vært nevneverdig opptatt av å undersøke om produktene mine inneholder skadelige ingredienser - jeg har hatt inntrykk av at nesten alt har det, men til barna har jeg vært påpasselig. Skinlove virker solide - har noen testet? Ønsker gjerne å høre deres erfaringer..


Det er ikke så ofte jeg skriver om hudpleie her inne, men jeg liker de nye produktene på badet så det er verdt å tipse. Foreløpig liker huden min Pai Skincare  og den er ganske myk for tiden;-) Produktet jeg er mest overrasket over, som nesten alltid går i søpla her, er ansiktsoljen (Rosehip oil). Den gjør huden myk uten å være oljete og fet, så fremt man lar den trekke inn før man påfører krem. Tommel opp!


Det var dagens tips fra badet. Har du noe spennende å melde om dine favoritter eller andre erfaringer å dele? 

Jeg håper på friske dager fremover og kanskje hakket mer sol enn hva værgudene byr på for tiden. Gjesp! 

3 kommentarer :

 1. Slike tips sier jeg ja takk til! Jeg et veldig opptatt av å bruke trygge produkter, og spesielt til lillegutt som kommer snart. Har aldri vært innom den siden før, men det ser interessant ut.

  Prøvde meg på økologisk hudpleie fra helsekosten, Dr Hauschka, men det var døden for huden min. Ble ekstremt tørr, så leste jeg at de bruker mye alkohol, for å konservere, ble så skuffet.

  SvarSlett
 2. I'll give kudos to Codefire for coming hermes outlet out with a decent compilation pack for the Game Boy Advance. They may not have been the fendi outlet games I would have chosen, but they work. I'm sure we'll see another SEGA SMASH PACK prada handbags soon.

  SvarSlett
 3. Description in more detail about Replica Watch Submariner: Usually the different watches under this group are receiving an amazing characteristic do-it-yourself rotating which enables your arm really feel achievable at all times. This look at provides the many operates from the contact just like the hours IWC Replica, tiny or a few moments. For purchasing it inside of a far more classy style, persons normally find the metal watch to accommodate their hand and attire Breitling Replica.ot stated to suit to everyone Breitling Replica. They pay a aperture bazaar and have a tendency to build up it like that.

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online