28. februar 2013

Let´s play!

Det har vært mye interiør her inne etter at vi flyttet, men jeg er mamma også, som betyr at jeg bare by på noen fargerike barnebilder i ny og ne sammen med noen tips! Jeg er så uendelig glad i at mange i bloggverden og på Instagram er superflinke til å komme med gode råd og vink. Da Filip skulle begynne i barnehagen lette jeg meg for eksempel smågal på nettsteder for bestilling av gode etiketter til tøy og matbokser etc og fikk da supert tips om Ikast Etiket. Nå håper jeg at jeg kan hjelpe videre. Plutselig er det ny barnehagesesong! Da er man avhengige av at tøy er merket og at lappene ikke faller av. Minner meg på at vi må huske barnehagesøknaden..;-)


Man kan ikke annet enn å bli glad av farger som dette? For denne mammaen var det love at first sight da vi åpnet Legos nye Duplolansering for de aller minste her hjemme. Lekene har fått hjul og snor til å dra i og har bare så deilige farger. Filip er litt utålmodig på bygging med klosser, men ting med hjul er alltid den største vinner! Da kan det bygges tårn på en trekkbar sak. Ikke verst. Tommel opp! Ikke er den dyr heller..

Ha en fin ny uke! Jeg starter min med lite søvn, men gleder meg max over solskinn og vårfølelse. 

3 kommentarer :

 1. Nå er det lenge siden jeg har kommentert! Men du vet jeg er fast leser ;) fine fine Filip som leker. For et herlig bilde og nydelige farger! Fikk lyst å hive meg ned på gulvet å leke med han.. savnet er stort! Din Marthe

  SvarSlett
 2. Hei. Tenkte bare å tipse deg om merkelappene til merkalt.no og deres merkelappejern for strykelapper. Noe av det mest geniale jeg har vært med på! Da kan du "stryke" på lapper uten å måtte dra frem strykejern og strykebrett. Camilla

  SvarSlett
 3. Heisan :)
  Et annet tips er http://gladagrodan.se/ - disse merkelappene er til å bli glade av :) Noe helt annet enn merkelapper jeg finner på norske sider..

  Wibeche :)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online