13. februar 2013

Fargeglade rom

Barnerommene er litt på stedet hvil for øyeblikket. Jeg skulle hatt en kontrastvegg på hvert rom med mintgrønn tapet fra Ferm Living, men den har jeg verken fått bestillt eller limt opp.. Alt kan visst ikke skje på en og samme tid;-) Noen glade farger er det allikevel glimt av på veggene og i hyllene! 


Farger gir godt humør og innbyr til lek og moro i mine øyne så barnerommene må ha farger her i huset. Jeg blir ganske glad av det selv jeg! Kaninlampen er kjøpt på Sprell. Har ønsket meg den siden Filip ble født så jeg håper barna liker den like godt.. Ler.

Ha en fargerik uke! Og dere - så utrolig glad og takknemlig jeg er over alle hyggelige kommentarer og stemmer i Vixen! Dere er omtenksomme og gode og jeg leser alle kommentarer og koser meg med dem. Jeg beklager veldig dersom du ikke får svar eller det tar tid, men jeg har ikke så mye tid med disse to små så jeg må prioritere innleggene for å i det hele tatt ha liv her inne på bloggen. Send meg en mail dersom noe haster eller du trenger svar så skal jeg gjøre så godt jeg kan! 

10 kommentarer :

 1. Hei, Herlige blikkfang! klem Siv:-)

  SvarSlett
 2. Nydelig :)
  Ha en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 3. Elsker Mèn :)!!

  Ha en fin uke videre, søte deg!!

  SvarSlett
 4. Så spreke farger, skikkelig glad-innlegg:)) bøker er favoritt hos oss også! Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 5. Hei! Har du malt den bokstaven M selv? Har du eventuell en fargekode?? Akkurat den fargen jeg leter etter for å male stolene mine :)

  Ellers en nydelig og inspirerende blogg

  SvarSlett
 6. Herlige farger!!
  Her går også dagene unna.
  Fin kveld!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 7. Hei :) Så kjekt med litt barnerom-inspirasjon. Holder selv på å innrede et barnerom til datteren min som er 6 mnd. Er helt enig med deg - barnerom må ha farger!!!! Ha en fin dag. Hilsen Siri

  SvarSlett
 8. Ønsker deg en fortryllende alle hjerters dag, fine du <3
  -Maiaklem

  SvarSlett
 9. Så fine hyller til bøkene!
  Er for tiden i gang med å planlegge barnerom, og er også inne på tanken om en kontrastvegg. Vet bare ikke om den skal males eller tapetseres.
  Blir gøy å se hvordan dine barnerom blir!

  Morsomt at vi begge kjenner Veronica forresten! Det var hun som tipset meg om bloggen din for en stund tilbake, og jeg har fulgt deg med glede siden:-)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online