23. desember 2012

O sweet christmas

Man kan virkelig bli svett av å ha to små og samtidig skulle gjøre alt mulig annet. Tro det eller ei, treet er faktisk pyntet og litt småplukk er klart til julebordet som skal være pyntet til den store kvelden. Jeg er et julemenneske numero uno og koser meg glugg med å glede meg til stort og smått. Skulle ønske Filip forstod enda litt mer, men det er ingenting jeg gleder meg mer til enn å gi han julestrømpen på morgenen. Se de store øynene som river ut ditt og datt og pakker opp boken med store kjøretøy som han vil elske og andre småting. Elsk-smelsk.


Jeg ble helt crazy da jeg fant #etsånttre rett utenfor døren! Det er jo de skjønneste kvistene med minikongler på som passer perfekt til mitt tenkte julebord. Har kjøpt geniale stoffservietter på rull hos Verket interiør, som du river av - kan vaske og stryke - og kan bruke igjen og igjen. Litt sølvtapet er ellers surret rundt. Nå kan kvelden bare komme! 

Og jeg skal absolutt ikke skryte på meg å være en superhusmor av det slaget som har en liten en i hver arm og står med ribba klar og rødkålen ferdig kokt når gjestene ringer på. Her i gården er det dugnadsånd som gjør kvelden mulig hos oss. Besteforeldrene har med både det ene og det andre og mine eneste to oppgaver blir vel å koke poteter og lage en saus. I like it! Også desserten da. Hvor lenge kan man unnskylde seg med to små egentlig? Hihi.. 

TAKK TAKK TAKK til dere fine som forteller meg at dere liker bloggen min og det jeg gjør. Det er fortsatt sånn at dere gjør det verdt å bruke tid på blogging. Dere er gull verdt - og takk for stemmer i Vixen BA!

11 kommentarer :

 1. Lekkert, Cecilie!
  God jul:)

  SvarSlett
 2. dette blir delikat og lekkert!
  Ingen supermor her, kommer til dekket bord som regel..

  Kos dere og nyt masse!
  klem

  SvarSlett
 3. Himla lekkert!
  Og riktig god jul :)

  SvarSlett
 4. Sånn er d å være småbarnsmor ja.....godt vi har foreldre og svigers som hjelper til.
  Her er ikke bordet ferdig, men svigers skrelle poteter og tar m seg riskrem og rød saus. Så da står vi for ribba og sausen......puh! ! Så skal skjorta strykes og pentøy til 3 stk barn legges frem .....det blir jul uansett! !
  Kos dere masse.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 5. Utrolig smakfulle Bilder, er også innom for og ønske deg en god jul....og ja, det er travelt og være småbarns mor;);) puh....

  SvarSlett
 6. Så fint. Skjønner godt at det er mye stress med to små. Det blir (litt) bedre når de blir større:) Vi skal og ha familie her i morgen. Vi lager kalkun og det er egentlig ikke så mye jobb, så går bra.....håper jeg:P Masse lykke til med julefeiring i nytt hus og god jul til dere alle fire!:)

  SvarSlett
 7. SÅÅÅ fint, Cecilie!
  Jeg vet akkurat hvordan du har det, og jeg har ikke to såå små barn lengre! Jeg ble beordret (ja,faktisk!) på jobb i går natt, så alle planene for lillejulaften gikk rett i dass! Så jeg er rimelig irritert, men nå er vakten overstått, og julefreden kan senke seg!
  Jeg har ikke bakt en eneste ting jeg.. hihi.. mamma baker kake, svigers har med seg pinnekjøtt, desserten lager jeg i kveld, og mannen i huset mekker kålrabistappe, så da gjenstår det borddekking og poteter på meg da :) I LIKE!
  Jeg liker ikke at jeg skal på jobb.. menmen.. sånn er det når man velger yrket i helsevesenet!!

  Ønsker dere en fantastisk fiiiin jul, og krysser fingrene for at alle er med å stemmer på deg! Du fortjener det SÅ grådig :)

  Klemmer fra Ida

  SvarSlett
 8. Nydeligt:)vil få ønske deg og dine ei riktig god jul!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 9. simple and beautiful!
  Merry Christmas ♥
  Diletta

  SvarSlett
 10. Ønsker deg og dine en
  riktig god jul:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 11. Ønsker deg og dine en riktig god og fredfull jul.
  Juleklem fra meg

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online