12. desember 2012

christmas gifts

Jeg har alltid trodd at jeg er superglad i å pakke inn julegaver! Helt til nå. Nå har jeg skjønt "greia" mi. Jeg syntes det er såå inspirerende å sanke inspirasjon, kjøpe papir og å planlegge, men når jeg først setter meg ned med det så blir jeg rett og slett skikkelig utålmodig og lettere stresset. Ja, rett og slett litt sånn irritert fordi alt tar så lang tid og fordi det er gøy med de to første pakkene som hadde perfekt størrelse og form, mens resten bare blir "fordi jeg må". Jaja, det er kos å se de ferdige pakkene da! Fnis. 


Det ble faktisk hovedsaklig hvitt og rødt i år! Overraskende, men fy så søtt. Jeg bare nyter synet av de sukkersøte polkadottene og gleder meg til å legge de under treet neste helg. 

De søte viftene var det Elisabeth som inspirerte meg til å lage. Det gikk overraskende greit! 


Det prikkete papiret er fra Staples og jeg er livredd for at de er tomme - for det er jeg! Og jeg vil at alle mine pakker under treet her skal være polka, haha. Prikkete tape og stjerner fra Ikea. Lapper fra Granit. 

Håper dere koser dere med førjulstiden. Jeg skal i gang med å teste årets juledessert denne uken. Vi skal nemlig ha den store julekvelden hos oss for første gang! Da er det viktig at desserten ikke feiler.. Ler! 

9 kommentarer :

 1. Flotte pakker. Jeg har også gått for hvitt og rødt i år i pakkingen min, ble berre lekkert...

  SvarSlett
 2. Så fine pakker:))
  Her har jeg allltid store planer for pakkene og gleder meg til og sette igang... men hvert år ender jeg opp med papir med nisser og engler fra nille - er jo snuppa som velger her i huset ja, og de er kooooseligst nemlig;(

  Jaja, så får jeg bestemme hvordan pakkene til ungene skal se ut da, og de blir nok veeeeeldig fine, hehe:))

  Spennende med jul hjemme - artig partig, og jeg tror du fikser det strålende Cecilie ♥

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen når det gjelder innpakningen ja. Gleder meg til å sette igang, men så var jeg plutselig lei!
  Rart det der... Håper du finner mer gavepapir! :)
  Og lykke til med desserttesting!
  Klem <3

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nytt hjem, Cecilie! Det ser skikkelig skikkelig flott og gjennomført ut, og når du får dine tryllefingre over det hele så blir det jo bare lækkertsmækkert!!! Kjøkkenet var DIGG! Jeg elsket løsningen, og den lange fine kjøkkenbenken! Her skal det kokkeleres tenker jeg ;-)
  Også så fine pakker! Her ble det særdeles enkel innpakning i år, når jeg tenker meg om så burde jeg kanskje gjort meg litt mer flid. Men ja, det ble polkadots her også.. bare motsatt fargekombinasjon.. også med hvitt gavebånd og skikkelig kjipe klistemerker med til og fra.. hehe.. det var vel der det hele kræsjet! Til slutt fant jeg ikke kulepennen og ble skrivende uleselige bokstaver med blå tjukk tusj! Lekkert.. når det først går gale, så går det skikkelig gale ;-D
  Her hjemme begynner faktisk julefreden og senke seg. På julaften skal vi være 12 stykker i hus, før jeg skal på nattevakt. Litt kjipt, men også litt koselig syntes jeg! Kanskje blir det litt mindre å gjøre om natten.. kanskje ikke ;-D Blir uansett koselig å dra hjem til folk i julen.. kanskje noen er alene.. så kan jeg spre litt juleglede hos dem også :)
  Gavene her er iallefall ferdigkjøpt, julekortene sendt avgårde og julebakst står på planen de nærmeste dagene.. blir helt enkelt tenker jeg.. pepperkaker, kakemenn og mandelpinner eller hva man kaller dem ;-D Pepperkakehuset er ferdig pyntet også.. hihi.. kun juletreet gjenstår på den biten :-) Christoffer har en klar formening om at det ikke skal i hus før 19.desember, så da blir det vel slik da ;-D
  Imorgen er det luciafeiring i barnehagen, det er alltid like koselig! Så blir det frisørtime på meg etterpå.. ETTERLENGTET! Hårrøttene min har bestemt seg for ikke å være lysblond lengre.. så jeg antar jeg må si adjø til mine lyse blekete lokker, og ønske en noe mørkere tilværelse velkommen.. sammen med en nokså skrapet lommebok! Fy flate så dyrt det er å gå til frisør!
  Kjenner jeg heller burde ha sendt deg en mail.. hehe!

  Ville egentlig bare innom og si hei, så: Hei :)

  Håper du nyter kvelden, gleder meg til å se mer av huset!
  KLemmer fra Ida

  SvarSlett
 5. Så fine julepakker : )

  SvarSlett
 6. Du har vært veldig flink med innpakningen da! Selv er jeg så dårlig på dette, men det er veldig koselig om man gjør det sammen med noen :)

  SvarSlett
 7. Skjønner akkurat hva du mener!
  I går var jeg på Panduro og hamstret gavepapir, snor, hyssing, washitape, stempler, til-og-fralapper i hvitt og brunt.
  Men, det stopper litt der,asså. Ikke vet jeg om det blir fint heller...
  I motsetning til dine nydelige pakker!!

  Men prøve skal jeg prøve på;-)

  SvarSlett
 8. De har samme gavepapir på Ark, om de er fri på Staples.
  Og gratulerer så mye med et nydelig hjem:)
  Ha en fortsatt fin førjulstid :)

  SvarSlett
 9. gavene dine ble kjempefine:)
  men kjenner meg igjen, det er gøy å planlegge og kjøpe inn, men når det kommer til selve innpakkingen går det litt på halvtolv for denne frk:)

  Håper du hadde en fin og rolig bursdag i går.

  Klem fra meg

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online