Hvordan ville livet vært uten god mat? Jeg er så glad i gode saker å putte i munnen at jeg tør ikke tenke tanken. Vi er heldige! Det beste er når man trikser litt med favorittoppskriftene og de plutselig kan forsvares i hverdagen også. Som denne paideigen fra Grethe Roede, som førte meg fra opprinnelig oppskrift med mye smør og hvetemel til deig med litt smør, kesam og innslag av grovere mel.
11. september 2012
Abonner på:
Legg inn kommentarer
(
Atom
)
Jeg har en boks cottage cheese, ett egg og 80 g. grovt fibermel i min paibunn, og den blir kjempegod! :)
SvarSlettSer så gott ut.. Mmmmm
SvarSlettEva
MMM dette så jo så godt ut:) Må få skryte litt av deg:) Du har så mange fine bilder og er veldig kreativ.Jeg har ikke tatt så mye bilder før, men syns det er gøy. Så jeg øver og øver! du inspirer meg:) Ha en fin kveld!klem lille meg
SvarSlettDenne oppskriften er lagret, dette vil jeg spise til fredag :D
SvarSlett