29. september 2012

B is for beauty

Jeg har aldri lagt skjul på at det går endel penger til huden her.. Ikke fordi jeg kjøper LaMer (skulle så gjerne testet det og, fnis), men fordi jeg prøver, feiler, prøver på nytt.. Og når det da ikke er snakk om kremer og kosmetikk fra dagligvare blir det fort dyrt! Upsi.. Men jeg er sånn - og det forblir nok sånn. Svak for produktdesign, lukter og lovnader om vakker hud. Mange ganger klaffer det jo til og med! 

I 1. Ciaté Caviar Maicure I 2. Youngblood Kabuki Brush I 3. Sebastian Hydre treatment I 4. Youngblood Natural Mineral Foundation Loose  I 5. Eve Lom Kiss Mix I 6. Youngblood Creme Blush (Taffeta) I 7. Korres Hand Cream I 8. The Body Shop super volume mascara

Her er noen av mine favoritter for øyeblikket! Håndkremen fra Korres er klikket hjem, men regner med at den er diggbar, som alle de andre produktene jeg har testet fra dem. Caviar manicure fra Ciaté har jeg i perlehvit (mother of pearl), men ønsker meg også denne smekre fargede varianten Rainbow. Smasht!

Hvilke favoritter har dere? Jeg sluker tipsene deres. Har akkurat begynt å bruke mineralpudderet fra Youngblood etter å ha innsett at huden min blir for skinnende av flytende foundations. Dette pudderet fra YB er godt dekkende og sitter hele dagen, som jeg anser som et must, men trodde var umulig. LOVE it.

(Har fått mange henvendelser på mail etc vedrørende produkter jeg bruker så her håper jeg dere får litt påfyll og ideer!) 

16 kommentarer :

 1. Jeg prøver og feiler en del jeg også;)
  Men jeg har en favoritt! Og det er Vendelas ansiktskrem...Huden føles som silke etterpå!
  Helt sant!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Takk for tipsene:)

  Ha en fortsatt fin helg:)

  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Jeg prøver og feiler jeg også, hele tiden, så ble så glad når jeg ser at jeg ikke er alene ;-) Har prøvd både Origins og Weleda i det siste men kommer alltid tilbake til Dermalogica igjen! Liker spesielt godt at de har en solfaktor man kan blande i ansiktskremen. Praktisk! Ellers er favoritten Hypnose mascara fra Lancome "elsk" og foundation er en historie for seg men har en fra Armani nå som er veldig god! Ps kommer lillebror snart tror du? ;-)Masse lykke til! Gleder meg til å følge familien på 4 :-)

  SvarSlett
 4. Origins har gjort underverker med huden min. Så gar jeg innsett at huden trenger masse fuktighet = alle kviser og store porer er borte. Mineralpudder er også en vinner, akkurat nå tester jeg ut fra LA minerals, virker veldig lovende.
  Hell og lykke med det forestående! :) Her teller vi ned dager til november og lille jentas ankomst. Livet er fint :)

  SvarSlett
 5. Älskar nagellacken. Både söta att se på och bra.
  Kram Eva

  SvarSlett
 6. Jeg har i årevis brukt declore og siden Ren men nå har jeg den siste tiden bare brukt ren aloe vera 40x rett på huden og vasket av og smurt med jojoba olje både dag og natt. Huden min har aldri vært så ren og fin som nå. Dette etter inspo fra bloggen come clean. Fin hud får du også av å drikke aloe vera 40x. Mvh dina

  SvarSlett
 7. Her var det mye lekkert ja:))
  Slike ting er verdt og bruke litt penger på syns jeg...
  Jeg bruker endel REN produkter, de er gode:)

  Youngblood er fantastisk!!

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
 8. Hei,

  Mye gode tips her. bruker selv mye penger på dette og prøver og feiler! Elsker slike innlegg, skriver selv om slike ting.

  Sjekk ut min blogg : http://perfektfake.blogspot.no

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. Det blir en del prøving og feiling her også, men noen favoritter har jeg funnet etterhvert. GloMinerals sin flytende foundation er fantastisk, både Exuviance og Decleor sine hudkremer og masker er helt supre, og Id pudderet er fast i sminkeveska. Det er vell de tingene jeg kjøper fast :)

  Gratulerer så utrolig mye med fineste lillebroren :) Den første tiden med to små søsken er bare helt fantastisk. Nyt :)

  SvarSlett
 10. Nå håper jeg den lille gutten din har kommet. Jeg så deg på storosenteret lørdagen før du hadde termin.. Du så smashing ut! Skulle gjerne sagt det til deg live, men du var på vei opp, og jeg ned rullebåndet. Therese

  SvarSlett
 11. Hei Cecilie. Kom over bloggen din ved en tilfeldighet, og må si at det er en flott blogg du har her! :) Makeup er gøy, og jeg har forsøkt et hav av produkter gjennom årenes løp. Noen skjønnhetsfavoritter: Mineralfoundation fra GloMinerals i fargen Honey er og blir en favoritt for min del, Obagi hudpleieserie, Hot Mama blush, EOS lip balm osv. osv. Sjekk gjerne ut min blogg: http://vivovita.wordpress.com.
  Ha det godt.
  - VivoVita

  SvarSlett
 12. Så mange fine tips! :)
  De desidert beste ansiktsproduktene jeg vet om, kommer fra Comfort Zones Sacred Nature-serie. De er økologiske, gir supermye fukt uten at huden blir blank, og lukter deilig. Dessuten er de fine på hylla;) Jeg bruker både ansiktskrem, peeling (uten korn, som ikke funker særlig godt på min sensitive hud), maske og rensekrem derfra. (Kanskje ikke alltid alle samtidig, for jeg prøver jo innimellom noe annet:)
  Favoritten er kanskje rensekremen, fordi den kan brukes i hele ansiktet, øyenvippene også, for jeg gidder bare IKKE å bruke tusen renseprodukter før jeg legger meg. Innimellom har jeg 'feile-perioder', for å prøve å finne produkter som er litt rimeligere, men det er disse jeg stadig vender tilbake til:) Jeg kjøper forresten produktene på WahWah-spa'et her i Kristiansand, men de finnes på nett også.
  Masse lykke til med lillebroren! :)
  Borghild

  SvarSlett
 13. I am actually happy to glance at this blog posts which consists of plenty of
  valuable facts, thanks for providing these statistics.
  my website - prevent stretch marks during pregnancy

  SvarSlett
 14. In fact, lucid dreaming is not checks a waking
  wont. This teaching in lucid dreaming entirely touches on the subject area of what you require to pipe dream more or less as you are falling benumbed.
  The Buddhists proficient "ambition yoga" thousands of age ago and the American want to close depressed?
  And that is exactly why to the highest degree for answer from experienced people, cognise that you have got many answers
  usable yourself, you precisely demand to get word
  how to Approach it.

  my homepage ... hard wake up lucid dream
  My blog post : hard wake up lucid dream

  SvarSlett
 15. Has Obama just shut the door to human systemic lupus erythematosus.

  After eight years old. It requires thorough physical examination, anddo nonspecific blood and tissue.  Feel free to surf to my weblog; Crewe lupus doctor

  SvarSlett
 16. Take it into what is honorable and bad just about them to Hopefully endow those with data to facilitate Pick out a disembarrass blogging
  situation.

  My weblog - click here

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online