30. august 2012

Stjerner, høsttanker og permisjon

Falt pladask for stjerneboken fra Tine K hos Home & Cottage og måtte bare ha.. Tenker den kan bli fin utover høsten - eller til planleggingen av den! Jeg er av typen "listefreak" og en type liste jeg kan elske å lage, og følge, er drømmen om hva akkurat denne høsten skal innebære for min del. Her er noen umiddelbare tanker:  leke med Filip i høstløv (gotta love it)  bake eplekake og apple crumble  drikke eple- og kanelte  gå med store deilige skjerf  puste inn den skarpe norske høstluften på tur langs Akerselva med frøet  bake rundstykker til helgefrokosten og tenne levende lys  spise fårikål  gå på loppemarked

Herlig høstminne fra i fjor. I love you so my apple cake!

Høstutflukt til Stockholm. Mimre mimre. 

Må si meg fornøyd med høstlisten så langt. Absolutt overkommelig og passe klisjéfylt! 

Sånn ellers så har jeg min første ordentlige permisjonsdag i dag - i min andre permisjon - og jeg nyter det nå som kroppen bærer preg av at det ikke er lenge igjen. Man skjønner at man begynner å bli klar når smokkene er kokt, sykehusbagen påbegynt og beina må opp hver halvtime. 

MAM sine 0-2mnd smokker er helt unike. De funket i hvertfall sist (t.i.p.s) - så de er definitivt med i bagen! Og ettersom jeg forbereder meg på kombi av amming (lite melk) og erstatning er anti-kolikk flaskene også i hus. Tenk at jeg skal begynne med den #kokealtdueieroghartilbabyen igjen, allerede. Uvirkelig, men fint!


Elsker det nye smokkedesignet! Og sammen med boken var de god match - tror jaggu jeg tar med meg den på sykehuset og jeg. Alltid gøy å notere detaljer fra sin egen fødsel. Har personlig alltid slukt fødselshistorier. Spennende saker. 

Ha en fin torsdag alle sammen! Mange tanker fra meg i dag..  

15 kommentarer :

 1. God formiddag søteste Cecilie!
  ..ahh! l i k e r høstlisten din.. Den friske høstlufta er alt på plass her i Skien. Og jeg liiiker det.Ettersom sommer'n aldri kom skikkelig iår, kan like godt høsten bare komme synes jeg :)
  Sitter på takterrassen med den tjukke hjemmestrikkede kofta mi (som i k k e jeg har strikket, men bestemor) og en kopp te med Wilma ved min side.
  Kose deg masse Cecilie :)

  HUGS

  SvarSlett
 2. Åh ,tenk at du er så nære! Nå har du snart et ny, liten, herlig gutt i armene dine. Deilig og velfortjent med permisjon. Kos deg- og nyt dagene. Flott høstliste forresten! Jeg ble inspirert og fikk akutt craving på eplekake ( mine to tette gutter får en lillesøster i januar- og epler har virkelig vært den store cravingen denne gang!)Så nå vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem!

  Takk igjen for en nydelig blogg full av inspo til mat, klær, interiør og stemninger. Jeg digger deg!

  Gravidhilsen fra Hedda

  SvarSlett
 3. For en fantastisk koselig blogg, blir glad og stemningsfull av å lese her :-) Mulig pga min også kommende status som tobarnsmor (desember) og at jeg kjenner meg igjen i det du skriver, med bl. a amming og de geniale smokkene som jeg gikk til innkjøp av i går. Funket krutt sist! De er så fine som ikke dekker hele ansiktet til en liten baby ;-) Håper du fortsetter bloggingen som 2-barnsmor også, trenger god lesing! Lykke til!! :-) Hilsen kommende 2-barnsmor 24 år.

  SvarSlett
 4. Tenk at han snart er her! Tiden bare flyr. Mitt lille gull er 5 uker i dag, og ligger og snorker ved siden av meg etter et lite måltid i dette øyeblikk. Et lite tips: Phillips har en sterilisator til flasker og smokker som dampsteriliserer alt på noen få minutter. Den er helt super! Det er så kjedelig å koke alt mulig, synes jeg. Ligger sikkert mange av de på Finn.no til en billig penge.

  SvarSlett
 5. Så spennende tid du har i møte:)
  Og disse smokkene fra mam er super og funker bra her også:)
  Min lille prins ligger også og snorker ved siden av, hihi. Herlig tid det her:)
  Masse lykke til:)

  Klem fra Janne


  SvarSlett
 6. Åå, det er en så spennende tid! Selv sitter jeg nå og nyter godlydene til vår lille Andrea som er en uke i dag! Det har vært en fantastisk uke! Jeg er også høstelsker, og har nå min tredje permisjon på samme tid (de to andre er født tidlig september..) Det er så deilig å begynne permisjonen på høsten med kalde fine morgener, nye fine klær i butikkene (som man endelig kan kjøpe!), stearinlys til morgenkaffen når regner dundrer på ruten ute - ja, en skikkelig kosetid!

  SvarSlett
 7. åååh, som jeg savner Stockholm! Bildene fra den turen må jeg forresten få av deg, søte! <3 M

  SvarSlett
 8. Herlig høstliste, Cecilie!
  Bare husk å ikke spis fårikål hvis du ammer, hihi....
  Deilig m eplekake, godt tips er vaniljekrem innimellom eplene og smuldredeigen, mmmm.
  Klem Bodil

  SvarSlett
 9. Så herlig. Kos deg med permisjonen. Merker jeg er klar til å gå ut i permisjon snart, ca en uke igjen. Søte smokker og lekker bok! Klem

  SvarSlett
 10. Jeg er også et listemenneske, og går mine nærmeste på nervene av alle listene jeg skriver. Men jeg elsker det :)

  Og en høstliste er absolutt på sin plass ;) Det ser ut som om du har en koselig høst i vente!

  Klem

  SvarSlett
 11. Høsten er fiin, og deres blir jo litt ekstra spesiell ♥
  En utrolig herlig tid dere har foran dere:)
  Nydelige bilder, og en kjempefin bok, den glemte jeg og kjøpe når vi var på H&C, er det mulig... jaja:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 12. Nydelig høst-liste jeg lett kopierer ; )
  Høst er og blir favorittårstiden, klær,
  luften, fargene, stemningen, maten.. og kosen ; )

  ..hihi, og fødselshistorier, finnes det noe mer spennende?

  Ha en nydelig helg vennen,
  gleder meg til kaffedate!
  Klem

  SvarSlett
 13. Listefreak jeg også, så klart jeg har samme boken hi, hi.
  Nydelige gravid-bilder av deg... Du er ett syn ;)
  Deilig med høst nå!
  Kos deg så godt du kan med velfortjent permisjon...
  Og god helg ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 14. Jada, den funker til alt. Det følger med et stativ som du kan regulere høyden på og fjerne etasjene om du vil. Jeg pumper litt, og det er veldig deilig å slenge alle delene i sterilisatoren uten å måtte følge med så det ikke skal smelte.

  SvarSlett
 15. MAM sine som gjelder her også, alt annet spratt rett ut ;) Hihi,m en som ligger og lager masse koselyder og suger noe massivt på smokken sin ved siden av meg her nå. ;)

  Så stas at det ikke er lenge igjen for deg nå! Spennende tider fremover <3

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online