18. august 2012

Avkobling

Det blir mye strikkesvada på bloggen for tiden, men når man koser seg glugg med prosjektene blir det en naturlig del av dagens "meg", ler. Etter å ha tenkt og grublet på om jeg skal gjøre det igjen og på hvilken farge så har jeg nå gått i gang med #skappelgenser nr 2. Det ble nøytralt også denne gang; kremhvitt. 


Denne gangen også med mer pusete garn.. Veldig spent på om det gir en annen effekt enn den forrige. Har faktisk brukt den ferdige genseren en gang nå etter å ha gitt den en gravid-sjanse til. Likte det! Mulig den er alt for stor uten magen, vi får se.

Noen etterlyste info om mine justeringer på genseren på Insta så jeg skal legge de ut her, men jeg husker ikke ting i detalj så håper det er til hjelp allikevel. To be continued.

Ha en fin lørdag! Her er det småpussel med leilighet før fotografering som står på agendaen. Liker derfor koseværet ute spesielt godt i dag!

4 kommentarer :

 1. Gleder meg til å se hva slags justeringer du har gjort på den!
  Kan du kanskje forklare hvordan du laget ribb i halsen? :)

  SvarSlett
 2. Så duktig du är. Vitt är alltid fräscht.
  Ha det gott
  Eva

  SvarSlett
 3. De er så fine de genserne!!
  Fader assa, det irriterer meg at jeg ikke kan strikke!!
  Elsker denne pusete hvite ♥

  SvarSlett
 4. Setter pris på litt "strikkesvada"! Føler ikke det er så mange mat- og hobbybloggere. Føler meg av og til litt lost blant alle flinke interiørbloggere. Ser du har litt av begge deler. Kjekt å også se litt strikking, hekling og mat i innholdslista! Føler ikke det er så mange som deler den interessen.
  Deg vil jeg gjerne følge videre! Legger meg til som følger jeg.

  Ønsker deg og dine en god uke!

  Mvh
  Ingrid

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online