17. juni 2012

Surprise!

Når man er så heldig at verdens fineste venninne tilfeldigvis skal ha baby 2 uker før en selv (oh my!) er det koselig å kunne arrangere en liten sammenkomst. Jeg har angst for ordet babyshower og ville for alt i verden ikke at noen skulle arrangere dette for meg sist, men så fikk jeg verdens fineste overraskelse den gangen, og fikk trampet litt på fordommene mine. Denne jenta er imidlertid ikke redd for ordet babyshower og det var utrolig gøy å overraske!

Babyrosa vimpelrekke var et must, sammen med sommerfuglene (DIY) som Nina har inspirert meg til å lage. Jeg gikk for en litt raskere variant;-) 

Jeg har googlet opp og ned for å finne ideer til morsomme ting vi kan gjøre uten at det blir kleint. Jeg er en person som fort syntes ting blir kleinere enn kleinest! Bleiekake er for eksempel not for me. Fnis. Jeg syntes til og med at det er nummeret før kleint å publisere dette innlegget. "Tips og triks til en hyggelig babyshower", uæææ. Men så er det jo en mer og mer vanlig amerikansk tradisjon som har flydd over havet til lille Norge og som vi kan gjøre noe hyggelig ut av. Lage det til vårt eget og kutte ut de kleine elementene. Ler. 

Som dere ser fikk jeg utløp for min pynte-til-fest-dilla og ikke minst brukt rosa elementer! Jeg elsker rosa og ikke mindre at det er en prinsesse vi har i vente. Sånt blir det rosafest av. Hovedpersonen virket overlykkelig og jeg for min del har spist kake for 50 tilsammen tror jeg. Endte jeg opp med å spise halve langpannen med pavlovaen til Helene sa du? Ja, det tror jeg faktisk! SUGARSHOCK.

Fin søndag til deg!

15 kommentarer :

 1. Så koselig du har gjort det. Jeg er sikker på at det var superkoselig. Så lei meg for at jeg ikke fikk til å komme...;(

  Gratulerer igjen med nytt rekkehus! Gleder meg til å høre mer om planene dine :) STAS!!

  klem Nina

  SvarSlett
 2. Så gøy at babyshower har blitt vanlig i Norge. Jeg har bodd to år i USA og er i grunnen glad i de fleste tradisjoner derfra. Men det må ikke bli for kleint, som du sier. Med mindre man gjør ting med en viss ironisk distanse da :) Ha en super søndag! Klemmer

  SvarSlett
 3. Synes dette virker som et litt "gøy konsept" jeg, og at man kan ta vekk de kleine momentsa hjelper jo straks på litt :) Slik er ikke jeg stor fan av heller. Hehe.
  Nydelig pyntet synes jeg. :)
  Finfin søndag til deg. klem klem

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint du hadde stelt i stand... Må jo ha vært en super kveld ;)
  Elsker rosa!
  Nyt dagen i dag.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Mulig du synes babyshower i utgangspunktet er kleint, men når du setter i stand blir det langt i fra kleint! ;-)
  Nydelig dekorasjoner og den gode stemningen i bildene kommer liksom ut av Macen her kjenner jeg. Helt nydelig Cecilie <3

  SvarSlett
 6. Så nydelig pyntet! Jeg har aldri vært i babyshower, men synes det virker veldig koselig å møtes på denne måten for å feire at det snart kommer et nytt lite menneske. Jeg er forresten også allergisk for ting som er kleint. Allsang i bryllup for eksempel, uææh...

  Grattis med nytt bosted! Spennende!

  SvarSlett
 7. Hovedpersonen VAR og ER overlykkelig!! Jeg kommer aldri til å glemme denne fantastiske dagen! Du er den flinkeste til å stelle i stand, og jeg er verdens heldigste jente! For kanskje tusende gang: TUSEN TUSEN HJERTELIG TAKK! Det kunne ikke vært mer perfekt <3 Det var ingenting som var kleint, bare veldig veldig kos og veldig fint og veldig overraskende! Og til info spiste jeg den andre halvdelen av pavlovaen i tillegg til mengder av de diggeste kanelbollene dine! Haha... Du er BEST!

  SvarSlett
 8. Søøøteste deg!

  Og heldigste venninnen din<3. Du gjør det jo sååå flott!Hvordan har du hengt opp vimplene i endene..?!

  Ha en fortryllende kveld:)

  SvarSlett
 9. Fnis, du er så søt!

  Første dag på jobb i Nydalen i morgen *gruegleder* meg

  Fineste søndagskvelden til deg, vakre.
  Her skal vi bare slappe av og kose oss.

  Smil og fine tanker!
  klem

  SvarSlett
 10. Så søt du er som ordner opp for venninnen! Jeg synes også babyshower er liiiitt too much, men man bør vell ikke gjøre det så amerikansk, jeg liker heller en slags sammenkomst som du så søtt arrangerte for venninnen. Jeg gleder meg til jeg skal arrangere i sommer!:)

  SvarSlett
 11. Så flotte bilder! Ser ut som en vellykket babyshower. I motsetning til deg elsker jeg babyshowers (til tross for at jeg aldri har vært i en, haha) og gleder meg i hjel til å arrangere for fremtidige gravide venninner :) Men enig angående bleiekaka! Hehe!

  Fin uke til deg!
  Klem, Lillian

  SvarSlett
 12. For bare et par år siden så synes jeg det var superkleint, men konseptet har vokst på meg og nå synes jeg igrunnen det høres ganske koselig ut. Opplegget du har stelt i stand høres i alle fall kjempefint ut! Heldig venninne. :)

  Også må jeg jo få gratulere deg så kjempemye med hus! Gleder meg masse til å se mer.

  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 13. Så fint du har gjort det! Jeg personlig fikser ikke babyshowers, så jeg går ikke i dem, ei heller vil jeg ha noe..: Men jeg skjønner godt at andre synes det er koselig! Særlig når man har slik fin venninne som deg som gjør det så koselig (og ikke kleint - jeg synes til og med ordet babyshower i utgangspunktet er UBERkleint)....

  Og kake ja... Ikke snakk... Jeg tror jeg har spist mer kake det halvåret her enn resten av livet tilsammen.... Jeje!

  SvarSlett
 14. Jeg digger din form for babyshower! Selv fikk jeg bleiekake og det hele og det var gøy det og altså;), men hadde blitt minst like glad for en så fresh og søt bordekking som du har laget i stand:)

  God klem fra meg

  SvarSlett
 15. Så fint!!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online