8. juni 2012

Soft

Myke og deilige klær er en favoritt! Å spasere ut i deilig ullkjole (Line of Oslo) når det er morgensurt er topp. Med en litt frisk strømpebukse fra Bianco med dyremønster og ankelstøvletter. Det skjønne smykket har jeg fått fra en fin liten tremening, som er hjemmelaget - og hva er vel oddsene for at en voksen jente som meg (ehm, ikke helt voksen) skulle like et barnelaget smykke? Liten. 


Enkelt, men behagelig. Mammajeans som en gang var "straight", men som fikk seg en god runde med symaskinen og ble slim. Basic overdel fra H&M og favorittskjerfet fra B-young. 


Ny grønn cardigan fra Mango som jeg liker fordi jeg bare har beige klær i skapet. Kremt. 

 Utrolig at jeg smiler her - med barn som desperat prøver å rive av huden min på brystet. Au. Men det jeg egentlig skulle ha frem er den kule pysjen til Filip, som er fra Lindex. Lindex er flinke på barnetøy! Liker. 


Jeg fortsetter med litt updates på antrekk jeg. Fikk så god respons - og når man får følelsen av å inspirere, ja da vil man fortsette med det. Dårlige instabilder i dag, men det var det jeg rakk. Takk for at dere er så flinke til å gi meg feedback og å legge igjen spor! God helg:-)

9 kommentarer :

 1. Jeiii! Digger at du har begynt å blogge antrekk igjen søta. Du er en stor inspo for meg;)

  Pysjen til Filip var jo bare helt herlig forresten. Skjønneste gutten din!

  Fin fredag vennen.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så fine klær! Og superfin pysj! Kjøpte den i rosa til Ingrid i går, enig i at Lindex har mye fint :) Ha fin helg da! :) Kos

  SvarSlett
 3. Så stilig mykke og varme bilder! :)
  Nidelig klær.

  Ha en fin helg,
  Vicky

  SvarSlett
 4. Du ser alltid helt smashing ut!♥ Kjolen var jo bare superfin! Jeg har på meg fri-og-skal-vaske-huset-outfit i dag. Det egner seg ikke på bloggen for å si det sånn...
  Kjempesøt pysj på Filip også. Enig med deg, Lindex har mye fint. Jeg var der i går og kjøpte en haug med små bokseshorts. Lillegutt gikk nemlig i barnehagen uten bleie på i dag for første gang. Spent på hvor mye skift han har med hjem. ;)
  Ha en fin fredag Cecilie!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så fin du er! Note to self: må ta noen flere bilder av gravidmagen, blir sikkert koselig å ha i ettertid:) Har lagt på meg ganske mange kilo allerede, men føler igrunnen at det er mest på magen heldigvis.

  Et litt på siden-spørsmål til erfaren mor: hvor mye pysjer trenger de i hver størrelse? Prøver å begrense meg litt når jeg er på babyklærshopping skjønner du;)

  SvarSlett
 6. Love your fashion posts C! Keep them up! Madelin

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Gratis med Filip, du er jammen søt! Og vil svært gjerne ha daim iskake oppskrift...?

  SvarSlett
 8. Updates på antrekk er kjempeflott!:)) Keep doing that!

  SvarSlett
 9. By the way, which maternity jeans do you like the best?!!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online