25. juni 2012

I did it myself

Fotball EM gjør meg ekstremt produktiv. Selv om jeg ikke vanligvis ser spesielt mye på TV merkes det at EM surrer 24/7 og at det kun er jeg som er "tilstede". Earth calling! Fnis. Mitt siste EM-prosjekt ble et kjede etter at jeg sukket og stønnet av vakre Marens kjede, som jeg syntes var fantastisk. Bloggen hennes likedan. Hun er en nydelig jente fra Kristiansand, som bor i Honolulu på Hawaii(!). Der studerer hun og gosh - jeg elsker å late som at jeg bor på Hawaii gjennom bloggen hennes. Masse kul fashion, fine bilder og gode muligheter til å dagdrømme 2 much. "Lost my head" rett og slett. I love it.  


Veldig konsentrert kan man vel si at jeg var da jeg satt med dette perlepusleriet og prøvde å finne ut av hvordan kjedet burde legges opp. Fornøyd med resultatet! Selv om folk sikkert syntes jeg ser ut som en 10-åring er farger dog så vidunderlig at jeg gjerne ser 16 år yngre ut! (Litt optimistisk der..). Perlene er fra Staples, som jeg også har brukt her.

Ha en fargeglad mandag! Hvem bryr seg om at det regner ute.. 

7 kommentarer :

 1. Fina! Jeg digger:) Takk for bloggtips!

  Klemmer

  SvarSlett
 2. Så fiiine :) SKikkelig gladfarger!

  Klem K

  SvarSlett
 3. Så utrolig søtt! Kjempeflink er du<.9

  klem Tessi

  http://tessi-la-la-land.blogspot.no/

  SvarSlett
 4. Søta :)

  Fin mandag og ukesstart til deg, kjære!
  Jeg er egentlig stuptrøtt etter en knallhard start på uken, det er ikke bare bare å være ny på jobb, men det er gøy. Ekstra stas er det å komme hjem til en bukett med roser fra mannen *smelt*

  klemklem

  SvarSlett
 5. Jeg stakk innom Staples for å finne de perlene der, men nei. De hadde de visst ikke på Staplesen "min". Jeg som var så klar for å se 16 år yngre ut ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ånei! Så typisk. Håper du ba de bestille? Det er en skam å ikke ha perlene som får en til å se 16 år yngre ut i butikk. Alltid. :-)

   Slett
 6. Herlighet Cecilie! Du er antakeligvis den flotteste gravide
  jeg har sett - ever : ) Isj, jeg har fortsatt masse babyvekt igjen,
  tre mnd etter. Men men, det kommer seg ; )

  Flink du, kjedet var kjempekult!
  Kos dere masse masse på ferie : )

  God klem Elisabeth

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online