23. mai 2012

Marshmellowpops med Skittles

Det er irriterende å ikke kunne skryte på seg at jeg kom på dette helt selv, men jeg fant selvfølgelig inspirasjon på nettet.. Det som var fint var at popsene både ble dekorative og smakte godt (temmelig søte vel og merke). Ikke tok det lang tid heller! Leste nemlig en kommentar her om en mamma som hadde laget cake pops og la til "hvorfor fortalte ingen meg at det tok 7 timer å lage!!?". Da datt jeg av, no cake pops for me. Liker de litt kjappere løsningene..! 

Skittles smaker amazing i seg selv, så sammen med litt Marshmellows måtte det vel bli enda bedre? Knuste Skittlesene i kjøkkenmaskin etter å ha fargesortert (selvfølgelig;-). 

Har dere forresten sjekket prisene på bursdagutstyr? Jeg besvimer nesten hver gang jeg skal ha noe - pakken med PAPIRpinner jeg kjøpte til dette kostet 69 (s-e-k-s-t-i-n-i) kroner..? Say no more, jeg syntes det er helt crazy. 

Tredde Marshmellows på pinnen og dyppet i en skål med vann. Tørket så av mesteparten av vannet med Torki (som ikke loer) og dyppet i skålen med pulver. Voila! Enklere blir det ikke. 

Det var dagens bursdaginspo! Det er så gøy med bursdag, men jeg kjenner at jeg syntes det er superdigg at det er et helt år til neste gang! Da topper jeg det jo imidlertid med å ha to stykker, men men:-) 

11 kommentarer :

 1. Så enkelt med så fint :) Hvorfor bruke timesvis på cakepops ja ;)
  I fjor til mellomste pantonegutten sin bursdag skulle jeg lage cakepops og darth vader sjokoladekake (vanlig rundt sjokoladekake pyntet med marsipan og darth vader ansikt osv), og dette brukte jeg 12 timer på :O Holy moly!! I går blir det null cake pops asså. De tok evig lang tid også så mye styr... Tror jeg tar en marshmallows variant ala det du har laget.

  Ha en fin dag.
  klem Jane

  SvarSlett
 2. NAM, så deilig! Har vært stille leser nå en god stund, på tide at jeg legger igjen en hilsen.. Er alltid så god stemning her inne, fine bilder og lett, lystig lesning. Nå blir nok tempoet på hverdagene dine noe annerledes fremover, men vi får håpe at lillebror tar hensyn til ihvertfall liiitt mammatid når han kommer. Spennende!! Nyt dagen, klem :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Helt sant! I fjor dypte jeg marshmallows i hvit sjokolade farget gul. Det var enkel og ungene liker de. I år blir de brun kjokolade med fargerik springels.

  Ha en flott sol dag,
  Vicky

  SvarSlett
 5. Dette er veldig poppis her i huset om dagen;) Både dyppet i sjokolade med div kakepynt og grillet. Men denne versjonen har ikke gutta testet. Må tipse de ;))


  Ha en super dag !

  KLEM KLEM

  SvarSlett
 6. Dette høres helt perfekt ut for meg. Jeg er jo stor fan av ting som går fort. Jeg prøvde meg på cakepops en gang og det ble fullstendig mislykket. De datt av pinnen , sjokoladen rant og de ble NOTHING like Passion for baking at all. Men de smakte godt da. Det skal jeg ha. ;)

  Disse skal jeg prøve når jeg skal stelle i stand 6 års dag om en måned. Takk for tips Cecilie.
  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. For en lur ide!! Og så tar det nesten ikke tid å lage i motsetning til popsene!
  Ja, det koster å ha bursdag, her venter vi 3.mann om 3 uker, så det blir endel bursdager fremover:-)
  Klem Bodil

  SvarSlett
 8. mmmmmm, dette så søtt og godt ut!
  Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
 9. Nam, dette så godt ut!!
  Men hva er skittles, og hvor kjøpes det?
  De var jo kjempefine ♥ og jatakk til alt som går kjapt, hihi:)

  Ha en fin fin sommerdag ♥

  SvarSlett
 10. Hei Cecilie. Har ikke fått noen mail fra deg. Min mailadr: hannehoaas@hotmail.com

  SvarSlett
 11. Har kjøpt inn pinner for å lage Cake Pops, men er mer fristet til å prøve denne enklere varianten. Tak for tips! Klem fra Lene (som har flyttet fra Vallerskogen)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online