14. mai 2012

Fruktmoms og bursdagtanker

Happy monday! Herlig med helg, men nå drømmer jeg litt om at varmen skal komme tilbake. Det er så surt ute! I mellomtiden koser jeg meg med masse frukt og enda mer vaniljekesam. Goodies. Samtidig som at 17. mai og bursdagfeiring kverner i hodet og handlelister skrives så blekket spruter.Jeg har en lei tendens til å ta meg helt vann over hodet, men denne gangen skal jeg bare kose meg. Jeg gleder meg til å pynte til bestissfesten som Filip skal ha. Han må jo få feires med de små bestevennene sine, men jeg vil ikke lage en tradisjon for at man skal overgå hverandre i bursdagstil. Jeg vil pynte bittelitt fordi jeg syntes det er gøy og bake kaker fordi det ikke finnes noe bedre i hele denne verden å spise enn kaker. Haha.. Gutten blir ett år og skjønner ikke bæret, men om ikke annet er det superkoselig å samle gode venner! Har hentet inn masse fin bursdaginspo fra dere bloggvennene mine og det er så inspirerende! Takk for at dere deler. 

God 17. mai planlegging alle fine! 

10 kommentarer :

 1. Nam så godt og friskt ut;) koselig med 1 års dag...ta vare på deg selv i mellom slagene. Viktig når du er gravid;)

  SvarSlett
 2. Den skåla med frukt såg god ut! Nammis! ;) Lykke til med planleggingen, 17 mai og ikke minst 1 års dagen! Og gratulerer så mye med en ny baby på vei! :) God mandag til deg! Klem

  SvarSlett
 3. Mmmm... det så snadder ut :)
  Så klart man kan ha et hyggelig selskap for 1 åringen uten å ta helt av ;) Ikke stress med noe, ta det som det kommer og det du rekker med :)

  Ønsker deg en flott ukesstart.
  klem Jane

  SvarSlett
 4. Nam det såg knallgodt ut,og så sunt:)
  Fine dag til deg!

  SvarSlett
 5. Vi gleder oss til bursdagsfeiring!Men allerførst sees vi på torsdag<3 Vero fra flyet

  SvarSlett
 6. Hei! Hos oss hadde vi også bursdagsfeiring i helgen. Marie jenta vår ble 14. år. Vi var over 30 i familieselskapet, så da blir det stående bufeè og jeg kan ikke dekke på. Men vi hadde nydelige rosa roser på bordet og fine servietter da ;) Det er koselig med bursdag, men med egen butikk, opp pussing av stue i tillegg, var jeg sliten i går da gjestene hadde dratt. Nå er det bare noen dager til 17. mai. Både jeg og Stian er i 17. mai komiteèn. så det blir jobb fra morgen til kveld. Men jeg gleder meg til og være sammen med mange hyggelige mennesker og se nydelige is spisende barn ;) ha en fin planlegging! klem fra Anne-marit

  SvarSlett
 7. Åhh, den fruktsalaten så nydelig ut!!

  Kos deg med ordning til 1 årsdag, tenk at han har blitt det allerede?

  Klem

  SvarSlett
 8. Nam nam nam, det så såååå godt ut!! fikk vann i munnen!du vet å ta fantastiske bilder vennen miin! Din MAG

  SvarSlett
 9. Mmmm den fruktsalaten der så litt ut som den på lørdag, og den var GOD. NAM!

  SvarSlett
 10. Oj, den fruktsalaten så helt utrolig fristende ut! Det må nok lages her i nærmeste fremtid, den smaker det nok sommer av :)

  Ha en fin fin 17. mai!

  Julie

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online