30. april 2012

Flyttedrømmen

Det er deilig å drømme seg bort i andres leiligheter og stiler av og til. Vi titter litt på nytt sted å bo for tiden og da drømmer man gjerne ekstra mye! Det beste for min del er egentlig å ikke involvere meg for mye i de ulike objektene vi titter på. Da unngår jeg den store skuffelsen når vi ikke vant budrunden eller tapte på forkjøpsrett. Det skal sies at vi ikke har vært i noen budrunde enda, men det kommer vel får vi håpe. Mange kjenner sikkert igjen følelsen av "letingen". Her kommer litt inspirasjon fra ulike leiligheter hos Alvhem

 Foto: Alvhem

Leste om PMS på en blogg tidligere i dag og tenkte meg grønn. Så fint at noen kan dele litt om det! Man hører jo sjelden om at folk er sure eller har det kjipt. Ikke at det er så hyggelig å høre om det, men man kan kanskje føle seg mer normal.. Dette er ikke en personlig blogg egentlig, men så er jo heller ikke det å være sur innimellom så veldig personlig for meg. Fnis. Jeg kan være dritsur av og til. Nå om dagen for eksempel. Jeg kan våkne opp for tiden og være så ufyselig sur. Altså, vi snakker om at hele verden er en fiende. Jeg har fått sove hele natten gjennom fordi jeg har en så snill mann - han har stått opp klokken 5 eller 6 med mini (hver dag sa du?) - er trøtt når jeg står opp - og hva skjer? Det er jeg som er sur.. POTTE sur. På både barnet og mannen. Barnet fordi det har sutret i 10 minutter (mens jeg lå i sengen uten ansvar med lukket dør) og fordi mannen kommenterer at jeg kanskje ikke burde være så sur. I grunn. Ehm, etter litt tenking så er jeg enig. Håper det er lov til å skylde litt på at kroppen min er proppfull av hormoner jeg ikke kan snakke til og be holde opp.. Men jeg er lei for  det altså.

Glad mandag alle fine! Nå er jeg blid igjen. Haha.. Dere må tro jeg er gal. 

10 kommentarer :

 1. Gjett om jeg kjenner meg igjen... Jeg kan være ei skikkelig møkkakjerring iblant. Sur som ei potte!
  Aner ikke hvorfor, og det kommer som lyn fra klar himmel. Merkelig det der...
  Godt vi har karer som holder ut - jeg syntes faktisk litt synd på de <3

  Go´klem fra meg

  SvarSlett
 2. lovely. i have the ikea lamp in the first image, and you have reminded me i need another!

  smiles and happy new week to you.

  michele

  SvarSlett
 3. Så deilig at andre skriver om det! Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver!! Man våkner opp og bare er sur.. :/ uff, heldigvis har vi mannfolk som holder ut! ;) Og vi blir blide til slutt! ;) God mandagskveld til deg!

  Klem

  SvarSlett
 4. Lekre bilder - kunne godt se meg selv i en av de leilighetene:)
  Spennende tider for dere da, gøy med kjøp:)

  Huff, ikke snakk om og være sur a, jeg hører det hele dagen for tiden, "æsj ass, du er så suuuur ass" hehe, men det er kanskje ikke meg, heller hvordan ungdommene i huset oppfatter "har du ryddet på badet, har du vært ute med hunden, husk at vi må øve til tentamen etterpå..."

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Så fint at formen er bra. Vi får håpe den holder seg hele svangerskapet:) Spesielt hvis dere tenker på å flytte på dere!

  Votteoppskrift på selbuvottene fant jeg her:
  http://ivrig.blogg.no/1266438183_oppskrift_selbuvotter.html
  Du kan nok med fordel bruke både litt tykkere pinner og garn enn det som står, de blir nemlig bittesmå!

  Denne oppskriften koster penger, men disse er enda finere! Tror nok jeg skal strikke et par i litt større størrelse i dette mønsteret etterhvert også.
  http://www.etsy.com/listing/15780949/traditional-child-mitten-size-9-12

  Lykke til:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med en lillebror på vei!!
  Klart man er sur avogtil og de hormonene er ikke til å spøke med.. hihi. Heldigvis noe som er forbigående:)

  Håper dere får en fin 1. mai!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 7. Gratulerer til FILIP som har navnedag i dag! :)

  SvarSlett
 8. Hello.
  I am brazilian...and i love your blog.
  Nice to meet you.

  Paula Kasas

  SvarSlett
 9. Totally aggressive and nice garden and home placement i am so excited here.
  Thanks for sharing...  Garden centre in Middlesbrough

  SvarSlett
 10. Leteperioden er vanskelig synes jeg. I alle fall her på landet hvor vi bor, og når man er som meg - rastløs og kalr til å ta besluttninger raskt endaer man gjerne opp med noe som ble litt dyrere enn forventet og mye jobb. Men for første gang er ejg superfornøyd med boligen vår, kanskje fordi vi rev bort alt det gamle, endret planløsning og satte opp nytt. Det at vi er langt fra ferdige er en annen sak. Hehe.

  Synes det er flott at folk viser mange sider av seg, personlig blogger ejg ikke når jeg er sur. Og når jege r sur går det som oftest over i løpet av relativt kort tid. irritert deriomot er jeg oftere, men det går som oftest fort over, eller så tar jeg det ut i politiske debatter o.l.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online