23. mars 2012

Italy, baby!

Jippi jippi jippi! Vi reiser to uker til Italia om ikke så alt for lenge og skal nyte tid sammen med fine venner. For en drøm! Noen som har vært på Sicilia? Vi trenger tips om alt! Restauranter, byer, små landsbyer, strender etc. Bring it on hvis du har! Jeg gleder meg stort..Nå håper vi bare på go´vær, god helse, riktig pakking (det er jo freakin´ umulig å pakke!) og ikke minst: en vellykket flytur begge veier! Jeg har nesten angst for å fly med Filip kjenner jeg.. Han vil aller helst bare stå eller krabbe rundt. Ikke sitte. I hvertfall ikke ligge. Og soving med alle de lydene og den irriterende stemmen som kommer over anlegget konstant - no sleep. Jaja, vi overlever kaos når vi vet hvor deilig det vi har i vente forhåpentligvis er! Tar i mot tips med stor takk. God helg alle fine! 

18 kommentarer :

 1. Italia! Det blir herlig :) Har du flydd med Filip før? Jeg har flydd en del med snuppa vår, og det går alltid mye bedre enn ventet. Hvis du ikke har bæresele anbefaler jeg det. Gull på vei inn og ut av flyet. Sist jeg fløy savnet jeg en reisetrille til å ta med til gate. Hun er nå 9 mnd og er veldig aktiv, så et sted å sitte for å spise en kjeks eller noe var savnet. Og å sette henne på gulvet er ikke noe alternativ (rett og slett for skittent). Så det ser vi etter nå. Det lengste vi har fløyet er til Canada, men da var hun bare 3mnd så det var enkelt. Nå er hun litt rastløs, men hvis man er to eller tre ekstra hender går det fint. Lily sovner fint på fanget vårt og sover godt i flyduren. Ta med noen nye leker, smokk og ekstra klær til både dere og Filip (det kan komme noen uvelkomne ulykker på fly, de bæsjer lettere). Husk å gi han godt med vann/pupp. Vi har ikke hatt noen problemer med ørene ved take off og landing, men har brukt litt smokk og pupp likevel hvis hun har vært litt forkjølet. Ha gjerne en krem tilgjengelig for den tørre luften. Dette ble en lang kommentar. Spør gjerne hvis du lurer på noe! :) Og gooood tur!!

  SvarSlett
 2. Ah, DIGG! Mannen har vært der og ELSKET det! Mitt flytips er nok av bleier og skift (vi gikk tom og måtte spørre fremmede om bleier, ehee), noen nye leker, tusen Ellas-smoothier, Drømmehagen på iPad, og fokus på mest mulig ro på reisedagen. Stressa foreldre = stressa barn. Det kommer til å gå kjempefint, men det er klart man gruer seg til akkurat flyturen.

  SvarSlett
 3. Åååå, så digg! Det blir godt for dere :)
  Jeg var på Sicilia da jeg var tenåring, så jeg husker ikke så mye. Italia er uansett digg! <3
  Håper vi rekker å møtes før du reiser - når drar dere?

  God helg!
  klem

  SvarSlett
 4. Åh, det ser herlig ut! God tur!

  SvarSlett
 5. Ååhh hvilken lykke!!
  Vi skal dit i slutten av mai med to barn (5 år og 5mnd). Jeg har ikke vært der før så jeg gleder meg til å plukke opp noen tips fra deg når du kommer hjem;-) Ellers pleier det gå veldig bra med barn på fly. Har gjort det en del med førstemann. Anbefaler å bruke smokk, flaske, pupp el. når dere tar av og lander da det visst skal hjelpe på ørene ifht trykk. Ellers litt småleker, rosiner/kjeks ol som kan plukkes og spises. Det hendes også at barna sovner godt pga den evinnelige flyduren. Tror det går kjempebra!
  Lykke til!!

  Klem
  Cecilie

  SvarSlett
 6. Så deilig! Er en smule misunnelig kjenner jeg ;)

  SvarSlett
 7. Taormina! Fantastisk sjarmerende koselig bilfri liten by! Trange smug med koselige fortausrestauranter. Taormina ligger høyt oppe på en klippe så man tar taxi, taubane el buss opp. Nederst ved taubanens start ligger en nydelig liten badeplass, isla ett eller annet. Byen nedenfor Taormina derimot er ingenting spes, ikke de nærliggende byene heller. Da tror jeg det er bedre nord på øya.
  Kos dere masse!!

  SvarSlett
 8. Hei, må bare si at jeg var på Sicilia i fjor- og det var bare heelt fantastisk, vi var i Cefalu! Vi landet i Palermo, ikke en pen by...ødelagt av mafiaen. Men så skulle vi altså til Cefalu, en time unna....og da kom vi til paradis!! En liten by, med en nydelig strand, smale gater, og en heftig katedral....og for en stemning!!!!!! Må bare anbefale.
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 9. Så deilig! God tur ;)

  SvarSlett
 10. Dette blir deiiiiiilig for dere Cessi:)Selv om vi gjerne skulle hatt dere hjemme og;)Men vi tar igjen lek,feiring og skravling når dere er hjemme igjen!

  SvarSlett
 11. Ikke vært på Sicilia, men håper du kommer med rapport når du har vært der. Vi har tanker om å dra dit i sommer :)
  Fin-fin blogg, henger meg på som følger..
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 12. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 13. Heldiggriser!!!!! Jeg og vil ha sol og sommer! Å reise med barn funker heelt fint! Har reist to år på rad til Kypros, det er nesten 6 timer på fly HVER vei:) i verste fall blir d litt kaotisk, men for hvert minutt er du ett minutt nærmere;-) alle som reiser med barn gruer seg, men til syvende og sist merker du at d ikke blir så ille likevel! Planlegg pakking og kanskje litt leker underveis, ha med noen bestikkelser;-) GLED deg:-) klem

  SvarSlett
 14. Jag var på Sicilien förra året och är fortfarande förälskad. Vill absolut återvända och då skulle jag hyra bil och åka runt på ön......fantastiskt vackert och maten...maten...har aldrig ätit så gott ....vi bodde några nätter i Castallamare del Golfo som var väldigt pittoreskt och som jag kan rekommendera ....

  Hoppas ni får en fin tripp ....

  Kram Pernilla på Piazzzan

  SvarSlett
 15. Da skal jeg drømme meg bort i Italia gjennom bloggen din. God tur :D

  SvarSlett
 16. SÅÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar din blogg...bra inspiration. Vill du ha några tips för snyggt hemmakontor är du välkommen till min blogg.
  Ha en skön vecka med hopp om vårsol:)

  LOVE Maria på inredningsvis.se

  SvarSlett
 17. Så deilig da! :) Jeg elsket Palermo, som ligger på Sicilia. Men tror ikke det egner seg noe særlig å dra dit med barn, hvertfall ikke små barn. Det er et myldrende kaos i gatene, mye lyd og stress. Men de har en kjempefin strand (Mondello), 10-15 min med buss fra sentrum. Det er mulig det er bedre egnet for barn litt utenfor byen, som f.eks. i nærheten av mondello. Men jeg synes hvertfall det var utrolig fint der. Jeg tror vel kanskje jeg hadde heller dratt til et sted i toscana, hvis jeg skulle reist med barn. Mye roligere. Jeg skal reise dit selv til sommeren, og gleder meg som en unge! ;)
  Uansett hvor dere ender opp i italia, tror jeg dere kommer til å kose dere. Det er et utrolig vakkert land, med vakre mennesker og kultur :)

  Klem

  SvarSlett
 18. Vilket underbart vatten

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online