18. januar 2012

Om alt og ingenting

Hva skjedde med dagene. De flyr! Vi gjør så mye hyggelig hele tiden. Om det så bare er (absolutt ikke bare) å tusle en laang deilig tur, Filipsen og meg, i solen, med kaffen - og hverandre. Ja, så er det helt knall. Eller om det er at vi er sammen med de vennene vi setter så stor pris på. For det er mange av dem. I dag har vi kost oss med 2 av de og prisen jeg og Filipsen min måtte betale for det var 2 timer i stillestående kø og en akutt kvledsmatspisestopp på indisk restaurant med grøt kjøpt akutt på Rimi´n. Hva gjør man ikke når barnet er sultent. Da vrenger man bilen rundt i krysset og tar raskeste vei til det stedet som har en skål og litt varmt vann. Ler. 


Her har vi ellers én tvbenk med to stiler. Jadda. Det går an! (Følte meg ikke mest kreativ her nå, men noe må jeg da vise frem:-). Jeg er superglad i å bruke magasiner og bøker i interiøret. De gir meg en følelse av at noen faktisk bor her og bruker boligen! (Ikke at det ikke ser ut som at noen bor her, sånn ellers. For å nevne det. Her har vi jo tross alt den smekre lekegrinden midt i stuen, tørkestativet ved siden av det, yttertøyet til Filip forlatt på gulvet, som jeg dro av i rekordfart fordi han blir så sur av av- og påkledning, og masse aviser jeg aldri får kastet.)  I tillegg til at det er fint og dekorativt. Likte forresten fargene på siste coveret til ELLE Decoration!

Eller så har vi disse lyse fargene og geviret da, som absolutt ikke ligger på tvbenken nå. Det skal jo befinne seg i tallerkenhyllen det. Kanskje også mer enn én dag. Haha. Alt for bildene.

Nå har jeg akkurat sett på et tragisk opptak av svenske hollywoodfruer. Ah, før kunne jeg faktisk se på sånne utrolig tragiske ting og fnise! Nå blir jeg bare skikkelig oppgitt (nesten trist). De er helt ute de damene. Spesielt hun som i denne episoden tok hull i ørene på den nydelige babyjenta si, som skrek. Og skrek. Og skrek. Jeg klarte ikke se på. Hvem er det som gjør sånt med en baby?

Noe jeg defintivt klarer å se på er den nye favo-desserten min! Vaniljekesam (craving), bringebær og knuste café cookies med sjokolade. Ai ai - likes! Jeg orker ikke å skrive om alt jeg ikke burde spise og hvor mye jeg bør trene. Let´s have a good time:-)

(Dette ble mye svada. Sorry:-) Glad onsdag!

7 kommentarer :

 1. Takk for en superkos dag, godt dere kom dere hjem til slutt!!

  SvarSlett
 2. Kjente jeg ble glad av dette innlegget:)
  Thank you!
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 3. Kjente jeg ble glad av dette innlegget:)
  Thank you!
  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 4. Du skriver herlig søta! Kniser høyt her jeg sitter;) Er litt i "hva skal jeg blogge om nå da" selv også om dagen... Dårlig lysforhold etter jobb, - og i helgen, ja da er ingenting bloggbart;)

  Grattis med nye fancy lampe over spisestuen forresten. I like!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Haha...du er morsom, cecilie! Jeg må le litt da jeg har gjort det samme i kveld, sett på disse fruene på opptak;) må se det liksom:)! Og enig...bruker også bøker og blader i interiøret!

  SvarSlett
 6. Godt du koser deg om dagen Cecilie ♥

  SvarSlett
 7. Hihihi, herlig innlegg kjære deg! Takk for sist, var sååå koselig :)

  God natt klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online