25. januar 2012

Nye puter

Endelig kom ånden! Nå er kjøkkenhåndkleene fra byNord med ulv og trær blitt puter. Ulven fikk sort og hvitstripete stoff bak (så kan man jo snu puten etter hvert;-), mens trærne er sydd på et hvitt trekk fra Ikea. Genialt enkelt! 

Tenk at dette husker-fortsatt-ikke-hva-det-heter-treet mitt fortsatt lever (Corokia?)! Skikkelig glad i det.. 


Lille Filipsen min knuste lampen på tv-benken i går så jaggu har ikke benken fått seg en ny runde med flytting av stæsj. Fnis. Godt jeg ikke ønsker meg ny lampe, for det er fortsatt januar må vite.. Bilder kommer!

16 kommentarer :

 1. Suuuuuuperfine! Har ett kjøkkenhåndkle fra by nord som skal bli pute jeg også! Men henrik har vært så grei og lukke skapet mitt inne bak 17 pakker parkett og 22 huntonittplater, d er liksom ikke bare til å flytte på;-) tro om d var en gjennomtenkt plan...hehe ha en nydelig snødag! Klemmer

  SvarSlett
 2. Kjempe fine, og så kreativt!

  SvarSlett
 3. To puter i ett er jo ikke å forakte;) veldig fint ble det.
  Huff sy-prosjekt-listen min er så laaang, men den stakkars symaskinen strår fremdeles å støver ned, når skal syånden kommeo ver meg??!

  Og treet er også veldig fint (*jeg finner det ikke i noen butikken her*)..

  Ha en fin dag.
  klem

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 4. Jeg venter også på den 'ånnå'. Går mest i strikking for tiden,men plutselig står symaskinen her :-)

  SvarSlett
 5. Så flotte! Ønsker meg : )
  ..og Corokia er jo bare så
  vakker. Spesielt vakker i
  den potten din syns jeg
  - liker kontrasten mellom
  det robuste, værslitte
  og det skjøre, elegante!

  Ha en herlig onsdag du:)

  Klem,
  Maria.

  SvarSlett
 6. Flinke deg! Skulle gjerne hatt tid og ork til å sy min egen pute. Høres ikke ut som det er vanskelig, men for meg er det tiltak. Hehee :)
  *fin dag til dere* :-)

  SvarSlett
 7. Kjempefine puter du har sydd! Og lekkert det treet. Jeg syns det er helt utrolig at det har holdt seg fint så lenge! Hvor ofte vanner du det? Mitt døde etter bare noen få dager, selv om dama i butikken mente at det var en veldig enkel plante å holde fordi de krevde så lite... Hm... Har det her fremdeles i håp om at noen nye, grønne blader skal vokse fram. Men tviler litt. :)

  SvarSlett
 8. Kjempefin pute! Passet fint samen med den sorte og hvite stripete. Ha en fin onsdag Cecilie. Jeg er ikke frisk så jeg slapper av hjemme i sofaen i dag. Gjør det beste ut av det med pelspledd, brus, en bunke interiørblader og lap top. Ikke så værtst tross alt.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 9. Så lurt å bruke kjøkkenhånddukene som puter! Lekkert ble det. <3

  Ha en fin dag. klem :)

  SvarSlett
 10. Så kreativt å sy pute av kjøkkenhåndkledene. Jeg har også et slikt kjøkkenhåndkle, og de er så store at jeg ikke kan henge det over benken. Jeg har derfor måttet henge opp en ekstra stang på underskapene slik at motivet skal synes :P

  SvarSlett
 11. KJempefine!
  Jeg har noen håndklær i bestilling jeg og, som liksom skal bli puter:) Men først må jeg hente ned symaskinen fra hemsen, og det tar tid, hehe:)

  Hvor store blir de putene du syr av håndklærne fra ByNord?

  Flotte bilder!!

  SvarSlett
 12. Pssst! Hvor fant du stempelet? Haha, oppskrift ja. det sliter jeg med :P men har fått tips fra lesere om å stemple ETTER steking. Har ikke fått prøvd ennå. Dessuten følger det med en engelsk oppskrift når man får stempelet - kanskje den må prøves. men problemet hittil har vært stekingen - all skrift ble visket ut. Heheheh.

  Klems

  SvarSlett
 13. Har lagt till mig som följare hos dig, fantastiskt fin blogg du har! Kram

  SvarSlett
 14. Så fint!:) Herlig blogg du har!

  SvarSlett
 15. Hej fina! Beklagar lite sent svar, men vi går gärna tur idag om det fortfarande passar för er? När de små vilar? Ska sätta på gamla telefonen, ska bara hitta laddaren, så smsar jag dig - har fortfarande inte flyttat över numrena men jag har inte mottagit något meddelande om det var på sms du skickade? :(

  Stor kram!

  SvarSlett
 16. Ble knallfine :) Må få bestilt meg noen slike håndklær jeg også tror jeg.
  Finfin torsdag til deg.
  klem Jane

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online