20. januar 2012

Den "nye" gangen

Endelig - deilige fredag! Det er ingen hemmelighet at flisene i gangen vår får meg til å føle meg uvel. Jeg husker jeg tenkte da vi kjøpte; at "de fixer vi på et vis". Men så gjorde man de mer nødvendige tingene da, også uteble noe. Og sånn blir det vel. Så da må man bare gjøre det beste ut av det og "dekke til" så godt det lar seg gjøre:-) Vi fikk en nydelig Pappelina matte til jul, som gjorde seg fint sammen med Eames-love. 

Og for dere som lurer på hva det er med den noe alternative skohyllen bak der.. Den blir jeg også litt uvel av nemlig, den er så mørk. Også er jeg så lat at jeg ikke orker å male den hvit akkurat nå, nei, så da dekker man det jo rett og slett bare til da. Med kapaplate som jeg har fått av den skjønne kjæresten til en venninne. Også blir det lyst da serru. Mye bedre, og billig, men absolutt ikke varig vel å merke! Fnis. Nå faller hele interiør-opplegget mitt litt i grus - eller? Har dere fortsatt tillit til meg? Ler.. Det er januar. Jeg er superblakk. Men ikke for det - det frister liksom aldri å bruke penger på skohylle til gangen! (Og forresten så "matcher" den jo gulvet perfekt, haha). 


Ønsker dere en fin helg og takker for alle de utrolig hyggelige kommentarene dere legger igjen her! Dere er alltid så søte med meg og vit at på en dårlig bloggedag er det kommentarene deres som finner igjen bloggemotivasjonen;-) 

11 kommentarer :

 1. Alle har vel eit rom som dei ikkje er så stolte av ;) og når du har så nydelig stol og pynt ellers i gangen, så er det ingen som ser på flisene! :D

  Er heller ikkje så glad i gangen vår, men eg har det omvendt: elsker flisene, hater møblane ;)
  Men er som deg, blakk i januar, så får vel bare lukke augene litt til ;)

  Ønsker deg ein nydelig fredag og helg!
  Nydelige bilder frå innlegget under <3
  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Hehe, kjenner til den kjipe gangen:)
  Men hos deg er det jo lyst og fint da!
  Her er gangen 2 kvm, skyvedørsgarderoben er mørk kirsebær (eller noe) og speilene på andre døren er sotet - iiikkkk....
  Det eneste positive er at jeg ser innmari brun og fin ut rett før jeg går ut døren:)

  Den MÅ gjøres noe med, men kjedelig og bruke penger på!!

  ELsker Eames'en og pappelina'n din ♥

  Ha en fin fin fredag!

  SvarSlett
 3. Hei, Jeg oppdaget akkurat bloggen din - jeg flytter snart hjem til Norge, så har begynt å lete opp norske blogger jeg kan følge :-) Ble veldig glad da jeg fant denne bloggen, så fin den er!! Kommer til å titte innom ofte. Skal snart innrede vår leielighet, og får snart barn, så fint med inspirasjon.

  mlle norvegienne

  SvarSlett
 4. Synes gangen din er veldig fin, jeg! :) Liker stolen, saueskinnet, Pappelinaen, og vasen+kvisten (ting jeg ønsker meg!)... og da ser jeg egentlig ikke det andre du klager over :)
  Flisene ligner mye på de som er i entréen vår, og vi kommer jo ihvertfall ikke til å gjøre noe med dem siden vi bare leier leiligheten. Vi malte jo alle rom bortsett fra kjøkkenet og entréen før vi flyttet inn, så det er vel på tide å ta litt tak nå.
  Håper du har en fin fredag og at helga blir like bra! :)

  Klem AM

  SvarSlett
 5. Oppfinnsom du Cecilie : ) ..og det er ikke så dumt,
  herlighet - hvem har vel penger til å fornye alt på en gang?
  Koser meg med de underholdende tekstene dine : )

  Fin helg til deg!
  KLEM

  SvarSlett
 6. Jeg syns det var en riktig så delikat gang, selv med mørke fliser på gulvet;) Trøst deg med at her finnes det så mange rom som ikke er bloggbare enda...(og muligens ikke før om mange år) Det Pappelina-teppet har jeg nesten bestilt flere ganger nå, men blir ikke helt enig med meg selv for hva slags farge jeg skal gå for.

  Ha en finfin helg, Cecilie.

  SvarSlett
 7. Vi hadde også stygge fliser i gangen, så jeg tok trykkmeiselen fatt og fjernet de. Etter mye jobb har vi nå det nydeligste vinylgulvet. Trykkmeisel er forøvrig et flott redskap. Ønsker deg en magisk helg.

  SvarSlett
 8. Syntes gangen deres er fin jeg ;) Iallefall nå! Det ble jo bare lekkert med Eames stolen der i tillegg.

  Jeg hjelper gjerne til med maling eller hva det skulle være jeg vettu. Ikke vær redd for å spørre - du vet jo at jeg elsker å gjøre sånt :)

  God helg, vennen.
  klem fra meg

  SvarSlett
 9. Jeg synes du har det så fint jeg! Men skjønner frustrasjonen, er alltid noe man ergrer seg over, og her hos meg føler jeg for hver gang noe blir gjort kommer det plutselig 2 nye ting på listen.. Er vel bare sånn.. :)

  God helg til dere
  Klemmer fra meg

  SvarSlett
 10. Ja januar er ikke akkurat måneden for super shopping:)
  Synes det ser veldig fint og delikat ut hos deg jeg da.
  God lørdag til deg.
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online