1. desember 2011

tid for julekalender!

Ai ai ai, jeg er den heldigste. Noen syntes tydeligvis at jeg har vært snill i år! Denne julekalenderen ramlet nemlig inn hos meg fra en venninne! Skal man ha dårlig samvittighet - eller bare kose seg med hver enkelt gave. Jeg vet ikke. Jeg er god på å ha dårlig samvittighet, men jeg skal nyte denne. Det vet jeg at hun ønsker! Har du julekalender?


Jeg laget julekalender til min kjære for noen år siden. 24 pakker. Var han overstadig positiv? Nja.. Han glemte for eksempel til tider å åpne den, gryntet og tror dere ikke han begynte å le da jeg hadde kjøpt et julehefte med tegneseriestriper (hva kjøper man til en gutt da? Jeg syntes det var kreativt jeg! Tydeligvis ikke)? Sa hun litt bitter, eller? Hihi.. Han får aldri (understreker aldri) julekalender igjen. Ler. Det skal nevnes at julen aldri har vært hans store favoritt. Ikke å få "pepperkakebaking" i en av kalendergavene heller. Total disaster, haha..


Denne kalenderen skal jeg kose meg glugg i hjel med. Og jeg kommer ikke til å glemme å åpne eller å le av pakkene. Jeg skal kose meg!

God 1. desember! Det må rett og slett bare nytes med fulle drag. 

11 kommentarer :

 1. Den der mannereaksjonen på kalender kjenner jeg igjen. En kasse med 24 øl har jeg hørt de setter pris på...eller 24 lettkledde bilder av sin kjære. Ja, ja...takke seg til tindrende barneøyne som er fornøyd med alt de får så lenge det har papir og bånd på. Kos deg med kalenderen din og ha en strålende førjulstid.

  SvarSlett
 2. Så herlig da Cecilie! Da har du nok vært skikkelig snill i år;)!
  Jg og mannen lagde til hverandre for noen år siden, vi fikset 12 gaver hver også fikk vi annenhver dag. Jeg syns det var supergøy, men det blir litt mye styr nå når jeg må lage til barna i tillegg;/
  Kos deg masse med julekalenderen, gleder meg til å høre hva du får;)!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 3. Så heldig...I fjor fikk jeg "grini" meg til at jeg og samboeren skulle dele kalender...da måtte han jo "bare" kjøpte 12 gaver...(han hater shopping)
  Men det viste seg at gavene han kjøpte var heeeelt etter min smak! For en gutt!....men i år sitter jeg uten...:( Man blir jo aldri for stor til kalender mener jo jeg da;)

  Kos deg med kalenderen:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Oj, litt av en venninne du har! Synes det var bra forslag fra therese, kalender med 24 lettkledde bilder. Ikke så aktuelt i år kjenner jeg, men hvis man en dag blir sprek igjen :)

  SvarSlett
 5. Så koselig! Tror jeg vet hvem det er ifra også - hun er jo verdens skjønneste <3 Tror du rett og slett for nyte den...., så får du heller legge litt ekstra i julegaven om samvittigheten kommer og tar deg :)

  Håper du er vel fremme, og at dere nyter sydenlivet. Her hjemme regner det og det er i grunn supertrist til å være 1. des. Nei, jeg får "watte" opp julemusikken...hihi.

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 6. Lucky! Den der var nok velfortjent! NYT den =) Utrolig fin var den også (skryt til venninne!) Ha en fin 1. desember

  SvarSlett
 7. Såå utrolig hyggelig av venninnen din :) Den må du nyte med goood samvittighet - hun hadde jo ikke gitt deg den om hun ikke mente du fortjente det :)
  Jeg ble overrasket av mannen min med den nydeligste kalenderen fra Kremmerhuset :) Gøy å skal åpne en luke hver dag :)

  Wibeche :)

  SvarSlett
 8. Så heldig du er da. Så koselig at noen gjør litt ekstra stas på deg. Det fortjener du, så denne skal du bare nyte og ikke ha dårlig samvittighet for ;)
  Her har min kjære fått kalender i år også (fikk det første gangen i fjor), men iveren er vel ikke det helt store. Han åpner, ler, ser på meg, ler og jeg står der og lurer litt på hva som surrer rundt oppi hodet hans. Virker ikke heeeelt fornøyd med gavene kan du si (har jo bare åpna en hittil på årets, men med tanke på fjorårets). Så skjerpings hvis ikke så blir det dårlig med kalender på han neste år også ja ;) hehe. Lenge leve bitterheten ja. Haha ;)

  Ha en flott 1. desember.
  klem Jane

  SvarSlett
 9. Ååå, så koselig med pakkekalender;)
  Snille venninnen ♥
  Jeg tipper du har fortjent den jeg Cecilie, og at du skal nyte den, ikke ha dårlig samvittighet;)

  Klem Line

  SvarSlett
 10. Så utrolig snill venninne du har og så fin ting å gjøre!
  Nå sitter jeg her og angrer på at ikke jeg har vært like snill venninne med noen...
  Skal jammen meg huske dette til neste år!
  Nydelig pakket inn forresten.
  Og den er garantert fortjent, så nyt den ja ;)
  Ellers så tror jeg din kjære kommer til å like julen mer og mer, ettersom minsten vokser til...
  Barn + jul = sant!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online