19. desember 2011

Pakkefest

Det er utrolig koselig å pakke inn julegaver! Litt synd er det riktignok at man begynner, koser seg, pakker inn mens man hører på julemusikk, nynner, nyter, lar resten ligge, tenker at man er ajour, glemmer hele greia, får dårlig tid, nei upsi, de kommer for å hente gaver nå (!), kaster på pair, litt tråd, glemmer til-og-fra lappen, ikke kos. Fnis. Jeg syntes alltid jeg ender opp der! Hviler liksom alltid på at jeg har startet, "er jo godt i gang da", klapp på skulderen:-) Not. Tihi. 

Disse gavene havnet i første pulje. De jeg hadde god tid på:-) Denne fikk både stjerneanis og sommerfugl. Til-og-fra lapp med blomster, som jeg blir skikkelig glad av. De er herfra. Sommerfuglen er bare klippet ut på svart papp.

Her hadde man skikkelig god tid, haha. Sommerfugl på til-og-fra lappen, stjerneanis og en pepperkake for å toppe det hele. Ler. Pepperkaken er pyntet med hobbylim og perler jeg hadde liggende. Ikke spiselig, men pen å se på.  

Dette er en klassisk niese-pakke med rosa sommerfugl og et neon-juletre. Jeg repeterer; elsker sommerfugler - året rundt! Klarer ikke helt å forklare bretten på pakken, men den er fin å avslutte papiret med (skjøten).

God innpakking!

16 kommentarer :

  1. FIne pakker :)
    Så herlig at du legger tid i å pakke inn :)
    Jeg er bare så lykkellig når de pakker på butikken, er vel tidsklemma jeg har havnet i i år...

    Klem Gitte

    SvarSlett
  2. Like forseggjort som alltid;)Pent å se på OG til å bli glad av.Bare synd de ofte havner under de butikkpakkede med billig papir og typisk krøllebånd,så ingen ser d spesialinnkjøpte papiretog de hjemmelagde lappene.Gid om allle pakkene kunne sett sånn ut under treet??Det hadde vært sukkertøy for øyet det! Takk for turen og muffins i dag:))Fine deg

    SvarSlett
  3. Nydelige pakker som er veldig forseggjort :) Kjenner til det der med at man koser seg og virkelig nyter det til og begynne med. Så mot slutten blir nesten papiret hivd på ;) ha ha.

    Finfin mandag til deg
    klem Jane

    SvarSlett
  4. Så herlig innpakning, alle sammen :)

    SvarSlett
  5. Så fine gaver! Hvordan kamerautstyr har du forresten? Flotte bilder du tar!

    SvarSlett
  6. Kjempefine pakker Cecilie;)
    Disse hadde jeg blitt glad for om lå under juletreet mitt;)

    Ha en koselig kveld ♥

    Klem Line

    SvarSlett
  7. Så nydelig du har pakket inn gavene, kreativt og akkurat passe julete :-) Jeg gjør akkurat som deg. Begynte å pakke for etpar uker siden og siden har alt blitt liggende. Men, i kveld skal jeg igang igjen. Har vært på Norway Design og kjøpt litt ekstra stæsj så da kom motivasjonen tilbake.

    Ha en fin uke!

    Klem
    Netta

    SvarSlett
  8. Wow dette er den fineste innpakningen jeg har sett i blogglandia;) Nydelig! Liker all pynten, og wasitape juletreet-fantastiskt!

    SvarSlett
  9. Fine pakker:) ja det har lett for år bli stress:)
    Jeg har det med å kjøpe inn alt og så pakke:) men da blir det en lang kveld med pakking. I år er jeg ferdig med unntak av to som må pakkes i morgen :)

    Klem

    SvarSlett
  10. Lovely wrapping, I do the similary way this year with butterfly, I love them! By the way , lovely blog! Annie

    SvarSlett
  11. Fin innpakning!
    Jeg begynte der jeg også - nei takk, du trenger ikke pakke inn, det gjør jeg selv, takk!
    Den siste uka har det vært - du MÅ pakke den inn! ..Takk!

    SvarSlett
  12. Utrolig nydelige! Dette kan du :)

    Nattaklem fra meg <3

    SvarSlett
  13. Så utrolig fine! INSPIRASJON! Jeg må ut å kjøpe stjerneanis imorgen jeg! ;)

    SvarSlett
  14. Så fine!
    Herlig med litt farger :)

    SvarSlett
  15. Så fine! Du er så kreativ og flink!

    SvarSlett
  16. Very good... Your blog is nicely done. Such amazing advice for bloggers, and it significantly improved my content. To see an article I created on a free bpm calculator, go to my website. I did much research before writing the most recent post. Please visit and voice your thoughts.

    SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online