7. desember 2011

Hjemme igjen

... og for en juelstemning å komme hjem til! Igår landet vi i Norge igjen. Etter. En hel uke. På. Gran Canaria! For en luksus. Jeg gikk glipp av en juleuke i det kalde vakre landet, men i bytte mot varmere dager var det i grunn veldig greit! En underdrivelse. Vidunderlig! Nå skal jeg fortsette kosen med juleforberedelser og nyte tanken på at julegavene var ferdigshoppet lenge før jeg dro. Luksus. Igjen. Er du ferdig? Kort fortalt om ferien; luxet meg med spa, nøt supervarme (utrolig til GC å være på den tiden), spiste god mat, drakk litt vin ja.. Og koste meg max! Men en ting er sikkert; jeg hater å fly (kjedelig og pesete) og jeg hater det enda mer med baby. Ikke fordi ikke Filip var driitsnill (for det var han), men fordi jeg er en stressa frøken som blir helt uvell av å håpe på at han ikke skal skrike hele veien, gå på trange flytoaletter, lukte på svetten til hun bak, for ikke å snakke om når han foran drar ned setet i det jeg skal begynne å spise, klemme bagen under setet og hvor skal beina mine være? Å holy, jeg blir helt sliten bare av å tenke på det.. Luksusproblem i grunn. 


Nå gleder jeg meg som en unge til å pakke inn pakkene som er handlet inn. Har kjøpt papir, tråd, lapper og tape. Og Klem FM med julemusikk 24/7 er selvfølgelig skrudd på. Oh JOY! 

9 kommentarer :

 1. Dette hørtes rett og slett ut som et skikkelig energiboost nå rett før jula (hvis man ser bortifra flyturen da). Digg :)

  Kos deg med innpakkinga og julemusikken.

  klem Jane

  SvarSlett
 2. Du og dine fregner; du er så PEN. Elsker frecklesene. Og nå enda tydeligere.. Du trenger ikke tegne på til juleverkstedet, du trenger bare nisselue og roser i kinnene. Det får vi av en lang tur i mange blå. Da trenger vi bare nisseluer og jeg trenger fregner. Tegne på eller solarium? Thats the question...

  SvarSlett
 3. Heldig som har vært i varmere strøk...ikke bare pga varmen, men å komme seg vekk og nyte litt ferie:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Hei, og velkommen heim!
  Eg var på GC til nett samme tid i fjor faktisk, og det vare bare heilt fantastisk herlig!
  Kom heim då også til snø, og så blei det jul <3

  Her har eg ikkje kjøpt ein einaste julegåve enda... Men stresser ikkje ;)

  Ha ein super dag!
  KLem Helene

  SvarSlett
 5. Velkommen hjem!
  Det hørtes utrolig deilig ut med en uke i varmen.
  I dette sekund hører jeg vinden ule utenfor huset,
  Kos deg meg innpakningsprosjektet :-)

  SvarSlett
 6. Velkommmen hjem til moderlandet, skjønneste! Godt å høre at du har kost deg og at det har vært godt og varmt :)
  Kos deg med innpakking av gaver...tenkte jeg skulle gjøre det ila helgen selv.

  Takk for de fiiineste kommentarer hos meg <3
  LOVE

  SvarSlett
 7. Så deilig med en ferie i varmere strøk! Kan tenke meg det var nydelig å komme tilbake til et snøkledd Norge. Julestemning med pepperkaker og jule te her også (selvom det er storm og regner i den danske hovedstaden)! :)

  SvarSlett
 8. så fine fregner du har fått!!! nydelig bilde av deg.
  herlig med ferie da.oh joy kan du si høyt. jule tre kom inn i dag ig kort er skrevet. pakker klare. nå er det full brems mens jeg koser meg resten av desember...

  klem j

  SvarSlett
 9. Fine fregnefrøken!
  Jeg er også en stressa dame som hater å fly, blir helt uvel av tanken på at jeg snart skal fly i 13 timer med baby og toåring. Fyyyyy fader, for en dårlig idé!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online