15. november 2011

Blog lovin´

Det er ingen hemlighet at jeg har lite overskudd eller tid til å titte rundt i bloggverden om dagen, men jeg må allikevel viske til dere hvem som inspirerer meg mest om dagen når jeg først har tid.. Kanskje dere kan bli inspirert også? Her er noe for en hver smak. 

En av mine favoritter etter at jeg oppdaget den for ikke så lenge siden. Pernille er like skjønn in real life som gjennom bloggen. Hun har det så utrolig fint hjemme og deler alltid masse gode tips med oss. Jeg sitter for eksempel i dette sekund og sysler med noe som er inspirert av henne. 

Foto: Pernille, Sweet Chili

Karine er nybakt mamma for 2. gang til vakre Scott. Hun får meg til å le nesten hver dag. Av og til hikster jeg av poengene hennes. Det er akkurat som om jeg skulle sagt det selv og jeg kjenner at jeg gjerne skulle møtt Karine og ledd med henne.. Me like her. Bloggen er i kategorien hverdag.

Foto: Karine, Backstage

Off course. Hvem er det som ikke elsker denne bloggen. Det var min skjønne Henriette som en gang i tiden introduserte meg for bloggen til Lise. Henriette har alltid elsket den, og det er ikke uten grunn. Bildene hennes er vakre, stilen utrolig kul, jenta er skjønn og bloggen er friskt pust og glad inspirasjon. Hun har også åpnet verdens kuleste nettbutikk her


Foto: Lise, Fjellby

Det var dagens inspo! Til å bli glad av? Ha en FIN dag! (Bildene er lånt uten godkjenning, håper på tilgivelse:-)

10 kommentarer :

 1. Næmen næææ! Dette var utrolig koselig! Tenk at du vil gjøre dette for meg! Så fine og gode ord du skrive! Takk snilleste Cecilie! Jeg er glad jeg kan inspirere med mine enkle små prosjekter. Jeg finner tonnevis med inspirasjon her inne hos deg også;) Du er en mester på interiør fronten, med nål og tråd og ikke minst en proff når det gjelder mote. Du finner klær der ute som jeg aldri hadde oppdaget selv! Takk fine du.

  Nå skal jeg titte litt på de andre bloggen du anbefaler som er helt nye for meg:)

  Ha en fin dag og kos deg med pusleriene:)

  Klemmer fra Pernille

  SvarSlett
 2. Sweet chili og Fjellby har lenge vært blant mine favoritter. De har begge et veldig godt øye for interiør, samtidig som at de virker super skjønne begge to.

  Må sjekke ut den siste du nevner - ny for meg :)

  Ses i kveld snuppa. Gleder meg så til å se deg.

  klemmer

  SvarSlett
 3. kjempe fine blogger!!!! :) tusen takk for fin inspirason:)

  SvarSlett
 4. Det var noen fine blogger, takk for lenkelove :) Måtte bare lese masse i backtage :)

  SvarSlett
 5. Så flotte tips til nydelige blogger. Disse må besøkes med det første :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 6. Kul med lite bloggtips så här på tisdagskvällen. Själv har jag ganska nyligen hittat till din fina blogg, den åkte upp på bloglovin' direkt!

  Ha en fin kväll!
  Maria

  SvarSlett
 7. Soleklart tre flotte blogger ja!

  SvarSlett
 8. Oj, wow, takk! Blir nesten litt flau jeg, men mest bare veldig glad! :)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online