6. oktober 2011

Slow motion & leserinnlegg

Jeg er inne i tidenes ondeste soversirkel og får bare ikke sove før langt utpå natten for tiden. Hva gjør man med sånt? En ting jeg gjorde riktig denne uken var å reise til verdens snilleste mamma og pappa, som hadde deilig middag til meg, et varmt badekar og nattepass for Filip. Skatten ble lagt mens jeg badet og hodet mitt traff puten kl 21. Hva skulle man gjort uten så god hjelp. Fikk hentet meg inn mye. 


Nå går livet i slow motion etter nok en bad night;-) Her er det nyeste Stella som gjelder, og en litt kjedelig frokost. Tom for andre godsaker.. Men en deilig tekopp ble det! Jeg har forresten leserinnlegg på trykk i dette nummeret ser jeg:


Jeg fikk en fantastisk hyggelig overraskelse i posten i går. I´ll show you later! Det var dette med de snille menneskene der ute da. De dukker stadig opp i mitt liv og jeg er så glad for det! Følg med i kveld - da kommer det invitasjon her på bloggen.. 

6 kommentarer :

 1. Så bra at du fikk hentet deg inn litt igjen! Hjelp fra (beste)foreldre er gull! Er helt enig med deg om Stella, har bestilt meg abonnement jeg også :)

  SvarSlett
 2. Håper du får en god natt i natt. Det er jo så kjedelig å ikke å sove. Mitt tips er å være veldig fysisk aktiv. Kanskje det hjelper?

  Må bare si at jeg oppdaget tapetveggen din på soverommet. Den tapeten likte jeg godt. Takk for tips.

  SvarSlett
 3. Hei:)
  Jeg er bare innom å titter før bloggtreffet, er jo så gøy å se hvem som kommer:)
  Så koselig blogg du har:) Håper nattesøvnen din bedrer seg,er så kjedelig å ikke få sove..
  Stella har jeg ikke lest,men det må jeg få gjort noe med:)
  Ha en fin torsdag:)

  SvarSlett
 4. Syns frokosten din så god ut jeg;)
  Blir såå glad av bloggen din!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Bra du fikk kommet deg litt ovenpå igjen. Man trenger det innimellom :0)
  Jeg har blitt helt frelst på dette bladet jeg også. Klarer meg ikke uten. Det er jo så mange bra artikler, tips, bilder, illustrasjoner og ikke minst designet er jo sinnsykt bra. MÅ bare kjøpe det så fort det kommer nytt i butikkhylla.

  Ønsker deg en flotters kveld.
  Klem Jane.

  SvarSlett
 6. Mmm. Jeg synes ikke frokosten din var kjedelig, den så kjempegod ut. Magasinlykke er stor glede. Jeg har fått BoligDrøm i dag, men skal spare det litt til.. Bare glede meg over å se på det så lenge. :))

  Flott at du har fine foreldre i nærheten som kan hjelpe deg.

  Les en bok før du slukker lyset om kvelden. Det har hjulpet meg mye. Store tanker sirkler gjerne rundt i hodet og plager oss ved innsoving, så da hjelper det å få noe annet å fokusere på. Du kan også skrive ned tanker, og bestemme deg for å tenke de senere.

  Jeg sender deg litt søvndryss, drikk en kopp varm melk med honning og be lillegutt være snill med mammaen sin i natt. :))

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online