30. september 2011

Livsnødvendige goodies

En kvinnes sminkepung er ofte viktig, helt nødvendig, søt å se på, fullstappet, bereist, også videre.. Men hva er det egentlig vi har i den? Min blir bare fullere og fullere av en eller annen grunn.. 

Tester nytt mineralpudder fra The Body Shop for tiden. Tror jeg liker det! Mineralkosten er supergod. Man skimter også favo-pudderet fra Sensai som ikke er forlatt av den grunn. 

MUST for meg: Nouba solpudderet mitt, øyenskyggen fra Dior (et smykke jeg betalte det hvite ut av øyet for. Da jeg kom til kassen og hørte prisen den gangen turte jeg nemlig ikke å si "jammen, eh, da tror jeg at jeg dropper det". Angrer ikke i dag:-), maskaraen fra Maybelline til hverdags og fra The Body Shop til fest, den rosa rougen fra Clinique, solpudderet fra Loreal og neglelakken fra Essie (Coral Reef).

Kuppet en stor, myk og god fløyelsveske fra Day Birger i Kristiansand i fjor. Love it! Ser imidlertid at den hadde trengt en runde i vaskemaskinen.. Og den er i grunn litt for stor, for jeg stapper bare oppi ting etter ting. Fortell meg gjerne om deres sminkefavoritter! 

Ha en herlig fredag!

9 kommentarer :

 1. Takk for sminketips, er altfor lite flink til å variere det.. Jeg har ingen øyenskygger nå! Mannen drar til spania idag, så han skal innom taxfree for meg.. Har du noen tips på farger, merker? Vi er jo blonde begge to og kler sikkert mye likt :)

  Gleeeeeder meg til neste helg! 40 flotte damer på fest :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Å, jeg er så innmari dårlig på sminke! Har bare en ting jeg MÅ ha, og det er Helan Rubestein maskara...Takk for tips!!

  SvarSlett
 3. Øyenskygge fra Smashbox ♥ er en stor favoritt her. Litt øyenskygge dilla ;-)Duse farger med litt skimmer ♥ Men treningen med å legge 3 forskjellige farger perfekt har jeg ikke. må nok studere noen videoer på youtube ;-)

  Klem Ellen

  SvarSlett
 4. Jeg har ingen favoritter innen sminke annet enn solpudderet fra Maxfactor:) Kjøper gjerne inn litt ekstra nå før vinteren kommer for de selges kun vår og sommer...:)

  Så du skulle på bloggtreff du også:) Da møtes vi sikkert:) Gleder meg!

  SvarSlett
 5. Jeg er fan av mascaraen til Mary Kay...klarer meg ikke uten. Har også begynt å få øynene opp for Ole Henriksen...masse bra der :)

  Husker forresten at du skrev om en hårstrikk for en stund tilbake siden, uten den metallbiten på. Hva var det de het? :)

  Ha en fin dag

  Klem Lene

  SvarSlett
 6. Er veldig dårlig på sminke, bruker bare maskara til hverdags og favoritten er en fra Dior. Får alltid påfyll av den når svigers er på danskebåttur ;=) Ellers er veldig glad i neglelakkene til Chanel!! Takk for tips!! Ønsker deg en god helg :=)
  Klem fra Pauline

  SvarSlett
 7. Tusen takk for tipsene:)
  Er helt sant at sminkepunger vokser ustoppelig... Min kan for øyeblikke ikke lukkes, så et ryddings er vel på sin plass...
  Jeg er rett og slette en Chanel-junkie... Har funnet ut at min hud (les fete hud) har det bra med disse produktene:)
  Ha en fab. helg!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 8. Hei hei!
  Nå var det lenge siden sist jeg var her! Hvor blir det av tiden! Har kost meg med mange innlegg her...

  Jeg er som deg altfor glad i sminke. Et must for meg er clinique sitt mineralpudder, samt Guerlain mascaraen.

  Så kos at du skal være med på bloggtreffet jeg er med på å arrangere :)

  Ønsker deg en fabelaktig helg, kos deg og nyt den!
  Jeg skal bare slappe av og bruke tid med mine nærmeste. Tror det trengs etter en lang uke.

  Smil og klem
  Maia

  SvarSlett
 9. Flotte tips!
  Hvilken farge bruker du i Nouba solpudderet?

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online