12. august 2011

Fysen?

Jeg oppdaget en spennende mix av frukt helt tilfeldig for leden. Skulle egentlig kose meg med oppkuttet galiamelon (tror det er det den heter?) og vaniljekesam, men så fant jeg jaggu bringebærrester i kjøleskapet som jeg helte over. Hadde aldri tenkt på dette som en god kombinasjon, men det smakte nydelig! Anbefales som kveldskos, mellommåltid, frokost eller hva det måtte være. Dig in!


Når man går hjemme om dagene skal jeg si deg at det er viktig å ha et par sunne alternativer tilgjengelig når man begynner å bli fysen..! Det er ikke rent lite tid til å tenke på hva man har lyst til å putte i munnen.

I dag er det fredag og jeg digger det! Jeg håper så INDERLIG at denne helgen blir en bedre helg matmessig enn forrige. Ja nå skal du høre.. Tørr pizza på fredag (testet å lage en grovere bunn - KRISE), helt smakløs thaiwok på lørdag og enda mer smakløs kyllingsuppe på søndag. For meg er helg GOD mat og det faktum at jeg brukte hele forrige helg på å spise tullemiddager er bare helt drøyt. Velkommen vakre nye mathelg!  Og god helg til dere alle. Hva skal dere spise? Hehe.. 

14 kommentarer :

 1. Mmm! Det så godt ut! Enig at helga skal bestå av god mat og kos;P Her blir det enten sushi eller ferske reker i kveld, helstekt indrefilet av okse på lørdag og rester av den på søndag. Mmm, får vann i munnen! :) GOD helg, søte Cecilie!

  SvarSlett
 2. Dette så herlig ut! Det må prøves;) Her om dagen går det i rips med vaniljesaus, lett tilgjengelig i mammas hage :) Jeg tilbringer min siste helg hjemme før studiestart og har bestilt raspeballer til lørdag! Gleeder meg :D men dere østlendinger er kanskje ikke så glade i det dere?

  SvarSlett
 3. Delikat! Bær og frukt er så godt, og et veldig bra alternativ til godis når man er fysen på noe. Rart det der, man blir mer fysen på ting når man er hjemme... Vet ikke helt hva lørdag og søndag byr på middagsmessig, men i kveld skal jeg ut og spise med ei venninne. Har sjekket menyen på nett, og lurer på om jeg skal våge meg på noen hvitvinskokte blåskjell :)

  Ha ei fantastisk helg!

  SvarSlett
 4. HURRA HURRA FOR DEG!! Gratulerer med andre plassen i NIBs utfordring=) Så gøy=)
  Ha en flott helg og håper maten smaker bedre denne helgen=P
  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 5. gratulere med andre plass. bildet var fantastisk!.såpå videre. bildene diner er nydelige ha en flott dag.

  SvarSlett
 6. Mmmm, det så godt og friskt ut;))
  Flink til og lage slike gode blandinger du Cecilie;)
  Huff, huff, det hørtes krise ut matmessig forrige helg ja, er det mulig og få tre retter uten smak etter hverandre, hihi;))

  Her blir det ikke noe spennende i helgen, bare jeg og frøkna som er hjemme og hun velger... da blir det pizza i dag, bakt potet i morgen og risengrynsgrøt på søndag - jaja.. ♥ Koselig er det i allefall med jentehelg;))

  Og du, GRATTIS med 2. plassen i sommerutfordringen - vel fortjent altså!!

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Hei Cecilie!

  Hurra!
  Du vant på giveawayen min! Send navn og adresse til gittesverden@hotmail.com

  Nå skal jeg kose meg med jordbær og ostekrem... Nammmmmm

  Klem Gitte

  SvarSlett
 8. Grattis med andreplassen! Veldig fortjent:)
  Melon så godt ut! Er så fysen! Her ble det take-away i dag etter overtid på begge to, men i morgen blir det andre boller! Lagde hjemmelagde sizzling fajitas her om dagen, og tror nok det må gjentas i løpet av helgen.

  SvarSlett
 9. Bringebær og melon er kjempe godt :) Og om du blander i litt blåbær og druer så blir det enno bedre, skal metthetsfølelsen vare lenger så kan du spe på med litt solsikkefrø og linfrø også, nam nam!

  Her har me ikkje menyen klar, får besøk av tre vennepar frå lørdag til søndag, ungane våre skal overnatte hos kompisar så alt er åpent egentlig :) Blir det fint vær så er det store muligheter for grilling med god salat og ris til :)

  God helg, og håper den smaker bedre enn den forrige. Gratulerer med andreplassen - det smakte nok!

  Klem Eli

  SvarSlett
 10. Grattis med 2.plassen :D Super koselig bidrag! Skikkelig sommerparadis! klem fra AM :))

  SvarSlett
 11. Kommer nytt innlegg i morgen:)
  Fajitasoppskriften er veldig enkel:
  Biffstrimler
  Paprika
  Hvitløk
  Rødløk
  Lime
  Salsa (på glass eller hjemmelaget)
  Salt og pepper
  Spisskummin
  Jalapeño

  Mariner biffstrimler i laken fra jalapeñoene i en times tid.
  Brun de på høy varme, helst i jernpanne. Tilsett kuttede grønnsaker og fres de sammen med kjøttet. Husk å bruke veldig høy varme, og ikke stek det så lenge. Tilsett jalapeños og salsa mot slutten av steketiden, og smak til med krydder og lime. Server rett fra pannen mens det fortsatt freser med tortilla-lefser, guacamole, revet ost, resten av salsaen og rømme (eller noe annet du synes er godt).
  Yummi-yummi!
  Kanskje jeg skal starte matblogg i stedet:)

  SvarSlett
 12. Fin blogg du har :)

  Fant deg gjennom Nib, Gratulerer med 2. plassen!
  Vel fortjent!

  Legger meg til som følger hos deg :)

  God mathelg ;)
  -Amalie

  SvarSlett
 13. Dette ser jo nydelig ut! Nam

  Gratulerer så mye med 2. plassen på NIB! Det var GØY!! (og veldig velfortjent - bildet var nydelig og skilte seg veldig ut)

  Ha en fin dag min godeste
  klem

  SvarSlett
 14. Gratulerer med 2.plassen! :)

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online