14. juni 2011

Meg på en tirsdag

Da var pinsen forbi. Vi har storkost oss med helg og vi 2 som er hjemme i uken skulle veldig gjerne hatt nr 3 her også. Hele tiden. Vi har hatt noen koselige dager med båttur, rekelag, tur og lunsj med gode venner, grillmat, godis og filmer. Lykke!


Meg på en tirsdag:
Har på meg Mørke jeans fra Tiger, en flagrende kremhvit topp fra H&M og en deilig hettejakke. Men hvem vet, plutselig har jeg skiftet..  Frokost havreknekkebrød med Nugatti Krønsjy (uff da), vaniljeyoghurt og vann  Uventet lykke la meg så tidlig igår at jeg fikk lakket negler og lest bok!  Gleder meg til litt shopping og trilling med fineste V&M. Leser ingenting.. Aftenposten kom plutselig ikke i dag og dessuten så er det en liten gogutt som krever min fulle oppmerksomhet. Men boken på sengekanten er Saras Nøkkel, som fanget meg etter én side!  Drømmer om  salaten jeg spiste ute i solen på søndag, som var toppet med karamelliserte fiken og macademianøtter sammen med en dressing laget med blåskimmelost. Det MÅ jeg prøve å lage selv en gang! Fantastisk. To dos regninger, handle mat, vaske klær, bytte noen klær som ikke passet.. Ting jeg burde ha gjort, men som definitivt ikke skal stå som to do idag; vaske badet, skifte på sengen, kaste papirsøppel, rydde.. Sommerplaner fylle bilen og reise sørover til verdens fineste sommersted utenfor Kristiansand! Der skal vi "bare være" og forhåpentligvis nyte masse sol. 


Håper DU har en fin tirsdag! Herlig at arbeidsuken er forkortet med en dag, for dere som er på jobb om dagen, og for meg som allerede gleder meg til helg med hele familien samlet. 

6 kommentarer :

 1. Hørtes ut som en fortryllende pinsehelg og en intet mindre enn magisk salat, hvor kan man kjøpe den når man svinser i Oslogaten en sjelden gang?

  Nydelige prinseføtter, måtte uken bli deilig!

  SvarSlett
 2. Høres ut som en kjempefin helg! Og du har en finfin dag foran deg i dag! :)
  Jeg vil gjerne herme etter det der blogginnlegget, om det er greit! :)

  SvarSlett
 3. For et herlig innlegg!! og dere har virkelig hatt en fin pinsehelg! Det har vi også :)

  Herlige tosselosser på guttebassen.. hihi :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Koselig å lese om deg på en tirsdag! Og så søte små tottelotter! :)) Ha en fortsatt fin dag - som har fått masse sol!

  SvarSlett
 5. I haven't watched your blog for so long, because I had mature exam, but now I have a lot of time to fix it ;)

  And only now I can say:
  Congratulations on the arrival of your new beautiful baby boy !

  Greets ,
  Maedlein.

  SvarSlett
 6. Så koselig innlegg, vil gjerne ha flere innlegg som dette. :) Fine bilder!

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online