11. juni 2011

En liten tilståelse..

.. på en lørdag. Jeg har ikke lyst til å blogge vår lille skatt. Jeg føler meg som den eneste og er selvfølgelig bittelitt redd for å oppfattes som kjip, men når det ikke føles riktig å legge ut bilder av han så ønsker jeg heller ikke gjøre det. Jeg tror jeg er verdens stolteste og skulle gjerne hengt opp plakater i hele byen og skrevet at "JEG har produsert han der. Det er sant!". For han er den fineste jeg har sett.

Jeg syntes det er fantastisk å se vakre barnebilder i bloggverden og blir så inspirert til å ta fine bilder. Jeg syntes det er fint at folk gjør som de selv ønsker:-) Takk for at dere deler med oss, det dere føler dere komfortable med å dele. 


Mini er fortsatt mini og har akkurat nådd fødselsvekten sin igjen, som var 3150g. Tenk å få ha en sånn fin liten mini som sin helt egne skatt. Jeg skulle så gjerne ønske at absolutt alle som ønsket seg en mini skulle fått sjansen. Det skulle faktisk vært en menneskerett, og jeg blir så lei meg når jeg tenker på de som ikke har fått denne "retten", men som hadde fortjent det så inderlig. Vit at jeg er over meg av takknemlighet & lykke, og at det er med meg i tankene hver eneste dag.

21 kommentarer :

 1. For et NYDELIG bilde!!! Det oser stolthet av deg lang vei kjære... Og det skjønner jeg godt!! Jeg er utrolig heldig som får møte lille prinsen i virkeligheten. Han er perfekt!! Forstår godt at du ikke vil blogge han jeg ;) Ha en strålende helg, min aller aller beste! Ringer deg over helgen. Din M

  SvarSlett
 2. Hei igjen :) Som jeg kommenterte i innlegget under her, så støtter jeg deg så absolutt i det at du ikke vil blogge prinsen din!
  Jeg blogger barna mine, som en dagbok, og har en blogg alle kan se, og en egen blogg som guttene skal få se når de blir større. Der blogger jeg om opplevelser, ting de sier og gjør osv. Og laster opp de fleste bildene jeg tar. Den bloggen er det bare jeg som ser, og det anbefales å gjøre det! Det er så herlig å se tilbake på ting jeg har skrevet til dem da de var bebbiser, om mammatanker fra da jeg var helt nybakt mamma som du er nå. En annen ting jeg gjør er å opprette en email til hver av guttene, der jeg skriver ett par linjer og legger ved ett bilde. Prøver å skrive litt hver dag, noenganger annenhver dag. Her er to linker du kan se:

  http://www.youtube.com/watch?v=Lq2Nvs0va2g

  http://www.youtube.com/watch?v=R4vkVHijdQk

  Det anbefales, og du kommer ikke til å angre!! :) :) :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Så fint du skriver, Cecilie. Og et nydelig bilde som M også skriver over her! Jeg forstår veldig godt at du ikke vil blogge mini, samtidig er det veldig koselig at du skriver litt om tiden og hverdagen som nybakt mamma, som du har gjort frem til nå;)
  Bloggen din er helt nydelig akkurat som den er, min favorittblogg, og jeg har selvfølgelig stemt på deg i NIB´s konkurranse. Masse inspirasjon og hverdagsglede!

  Ønsker deg og dine en fin lørdag, og en videre fin langhelg!

  SvarSlett
 5. Fullt forståelig at du ikke vil blogge han. Kos deg hjemme med han ;)

  SvarSlett
 6. Jeg forstår deg, Cecilie, og respekterer ditt valg!!
  Jeg skriver mest om interiør føler jeg, men glimter til innimellom med litt om jentane også...

  Nyt denen tiden, den er bare så fantastisk, men plutselig løper han omkring og peller på ALT(som mi minste på 14 mnd)

  Klem Bodil

  SvarSlett
 7. Jeg skjønner deg godt. Jeg legger heller ikke ut bilder av barna mine. Jeg liker ikke tanken på å eksponere dem for hele verden. Hvis de vil publisere bilder av seg selv, får de gjøre det når de er store nok til å bestemme det selv. :)

  Kos deg med mini! :)

  SvarSlett
 8. Han har hvertfall masse hår på hodet da :)
  Kanskje du en dag vil vise oss et bilde, kanskje ikke. Superviktig at du gjør det du føler er riktig. Jeg er enda kjøpere som ikke legger ut bilde av meg selv en gang...
  Kos dere i pinsehelgen:)
  Klem

  SvarSlett
 9. Kjipere, ikke kjøpere. Hehe :)

  SvarSlett
 10. Det respekterer jeg fult og helt at du velger å ikke legge ut bilder og blogge om ditt barn. Man skal være forsiktig med hva man legger ut av barne bilder osv. Til det med at det skulle vært en menneskerett og få barn, ja om man er rusta til det skulle det vært det. Tenkt deg alle de gode foreldrene som står i milesvis med kø for å få adopterer. Nyt den lille vakre skapningen :)) klem fra Gamletingretten:)

  SvarSlett
 11. Hvem trenger vel bilde når man kan se han IN REAL LIFE? :) Jeg er HELDIG jeg! :D

  SvarSlett
 12. Det er forståelig, og jeg syns det er opp til hver enkelt hva man velger å gjøre (selv er jeg litt ambivalent når det gjelder dette, dog har jeg ingen barn selv enda).

  Såå liten og herlig. Dette var et nydelig bilde av dere. Håper du kanskje poster noe lignende i ny og ne.. :) Fint skrevet..

  SvarSlett
 13. Jeg skjønner deg godt. jeg legger av og til bilder av mi jente, men det var også først når hunn var blitt 8 mnd gsmmmel--

  SvarSlett
 14. Du er så absolutt ikke den eneste som ikke ønsker å legge ut bilder av babyen din.. Jeg holder også min lille skatt for meg selv, og føler det ikke rett å legge ut bilder av henne på nettet.. Så du har den fulle respekt for din avgjørelse fra meg <3 Kos deg så mye med din vakre skatt! Stor klem:)

  SvarSlett
 15. Hei kjære deg!! For det første,jeg forstår veldig godt ditt valg om at ikke vil legge ut bilder av din lille skatt. Sånn tenkte jeg også når frøken L var baby, men etterhvert endret jeg syn på det. Jeg er veldig opptatt av å legge ut bilder som jeg kan "stå for", og som ikke kan brukes mot henne. For det andre, du ser helt fantastisk ut!! Virker som den straightning shampooen din fungerer :)

  Klem

  SvarSlett
 16. jeg har aldri sett deg så vakker som du er nå Cessi.. Han er så fantastisk nydelig !! Er så stolt deg! Jeg synes du gjør det riktige, selv om jeg har vært inne hver dag for å få et glimt av lille prinsen <3 Derfor satser jeg på å se han og deg snart!! <3 så glad i deg! Klem fra Anette

  SvarSlett
 17. Such a sweet picture ♥ I love it

  Regards * Denise

  SvarSlett
 18. For et utrolig nydelig bilde! ♥ Helt forståelig at du ikke vil legge ut andre bilder av han hvis du ikke føler det er rett. :)

  SvarSlett
 19. Hei kjære deg! For et nydelig bilde, du stråler!!! Og når det gjelder bilder av barn i blogg, så skjønner jeg deg. Jeg har gått en del runder med meg selv før jeg bestemte meg for å bruke bilder av datteren min (nå døtrene:), og kom frem til at jeg synes det var greit. MEN jeg er nøye med hvilke bilder og hvilke settinger jeg avbilder dem i. Synes uansett det er viktig å være bevisst- og kjenne godt etter hva som føles rett. Hvis du ikke vil ha skatten din avbildet i bloggen, skal du ikke gjøre det. Det er ingen som synes du er kjip (i så fall er ikke de noe å bry seg om). Men jeg synes det er utrolig koselig at vi er flere nybakte mammaer i bloggverden for tiden, enten vi deler bilder av det ene eller det andre. Du og bloggen din er som alltid til stor inspirasjon og glede!<3 God klem H

  SvarSlett
 20. Söaste! Förstår dig om du vill hålla lilleman utanfør bloggen. Det er ju upp till var och en, mammabloggar finns det nok av endå ;) Fortsett som du gjort, du har en fantastisk blogg!!
  KLEM

  SvarSlett
 21. Et helt fantastisk billede - Og jeg forstår dig helt omkring blogging af dit barn - det skal ikke gøres, hvis det ikke føles rigtig i hjertet...og din blog er jo så fin i forvejen og altid hyggeligt at kigge indenom.
  Klem Tina

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online