29. mai 2011

Ut på tur

Tusen takk alle fine som har gratulert oss i innlegget under. Jeg blir helt rørt av de fine ordene dere legger igjen! Virkelig. Når jeg kommer til hektene skal jeg svare:-) Dere gjør meg så glad. 

Vi har hatt vår første tur ute med vognen og det føltes som verdens største lykke å være ute av døren! Morgenkåpen av og frisk luft. Jippi! (FYI: hodet til lillegull holder ikke på å falle av, det er bare hetten med ører som lever sitt eget liv, hehe). Tilværelsen er fantastisk selv om man overhode ikke kan være forberedt nok. Her pumpes det for harde livet for å øke produksjonen så her pågår et viktig prosjekt om dagen:-) 


Håper alle har det fint! Så trist at sommerværet bare forsvant og at "høsten" er kommet. Jaja, den som venter på noe godt. Vi har stellebag fra Willvin (som min kjære så fint måtte kommentere; "er den litt harry eller?", hvorpå jeg plutselig tenkte at "ja, kanskje den er det? Men fy så praktisk!"). Modellen vi har finnes typisk nok nå i svart, som jeg så gjerne heller skulle hatt, men shit au. 

Fortsatt god helg! 

25 kommentarer :

 1. Kjære kjære Cecilile!
  Et stort tillykke med med den lille, FOR en lykke!:)) Kos dere masse i tiden fremover og nyyyt dagene, for tiden går så fort og det er ikke lenge de er babyer.
  Stor klem fra Anne Karin.
  Hverdagslivet

  p.s. får ikke kommentere på vanlig måte for øyeblikket, bare som annonym..kjedelig!

  SvarSlett
 2. Gratulere så mye!! :) Du er en nydelig mor :D Syns ikke stellebagen var så harry heller jeg :) Viktig å tenke veldig praktisk!! Å for en skjønn dress på den lille :) Kos deg, og hvil deg når du har sjangsen.

  SvarSlett
 3. Fine dere er!
  Gleder meg til å "få ut" min egen nærmere sommeren:)

  SvarSlett
 4. Fiiine mamma'n;))
  Så deilig tid ♥ misunner deg jeg altså;))
  Syns stellebagen var knalltøff jeg!

  Ha en fin søndag, nyt den!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Så fine dere er! Kos deg :-)

  SvarSlett
 6. Åh, Cessi, bare bakfra ser han jo heeelt perfekt nydelig ut. Den lille pompen i bjørnedressen.. <3 Blir helt rørt jeg!! Så glad i deg, og så glad på dine/deres vegne!! Gleeeder meg til å møte lille prinsen for aller første gang <3

  SvarSlett
 7. Det kler deg Cecilie. ;) Kjempefin mamma!♥
  Synes forresten stellevesken ser tøff ut jeg.
  Lykke til med pumping og barseltårer.
  Klem fra Hanne Mette

  SvarSlett
 8. Hei SØTE vennen :)

  Så fin du er - du stråler, virkelig!!! Også er jeg jo sååå nysgjerrig her... hehe.. hvordan var fødselen, hva skal lille prinsen hete... oooog... hvordan ser han ut ;-D Håper du har lyst å dele litt med oss etterhvert !! :-)

  Ja, de rosenrøde dagene er kanskje noe oppskrytt, eller? Det kan være litt berg og dalbane i starten. Å snu om fra ett liv helt basert på egne valg, til å få en ny og ganske så bestemt sjef i hus - kan være tøft. Been there dine that ja! Husker jeg jobbet litt med å få opp melkeproduksjonen med Christoffer. Her hjalp det faktisk å drikke litt lettøl.. hehe.. de sier det skal være bra ;-D

  Kose dere og NYT dagene!
  Stor klem fra Ida

  SvarSlett
 9. HErlig :) koselig bilde! kan minnes de første turen ute med jr, jeg var saa stolt at det lyste av meg :) det samme gjør det av deg! herlig! kos dere masse :)

  gratulerer saa mye :)

  klem/lisa

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med den lille gutten! Fint bilde, det lyser stolt mamma lang vei ;-)

  Den første tiden er overveldende på alle mulige måter - uansett hvor godt forberedt man er, så er det umulig å vite hva man går til!

  Kos dere med den lille - nyt tiden! :-)

  Klem

  SvarSlett
 11. Gratulerer så utrolig mye med vidunderet! Det kler deg. Å fy søren, du ser bra ut! Er jo bare 9 dager siden fødselen:)

  Kos deg og nyt tiden:)

  SvarSlett
 12. En fin mamma og en fin liten skatt. :))

  SvarSlett
 13. Å, gratulerer så mye!! Fresh du ser ut da... :) God søndag!

  SvarSlett
 14. Miljoner grattiskramar till er och en kram på svenska morsdag <3 Du strålar och jag ser att dere to er en perfect match förstås :))) STOR KLEM

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med den lille!!
  Det er den største LYKKE!
  Lykke til med pumping og barseltid :)
  klem Carina

  SvarSlett
 16. Gratulere.man ser ikke mye man lille gullet ditt er sikkert super søt.nyt tiden.
  mi e nesten 1 år. puh eg trodde det gikk litt saktare,
  hilsen lykkelee

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse, det er virkelig verdens beste gave! Her i huset er vi nesten sluttet med ammingen, mens dere nettopp er begynt. Føles som det var i går at jeg var i din situasjon :)

  Nyt øyeblikkene!

  SvarSlett
 18. Gratulerer så mye med den lille prinsen!

  Klem

  SvarSlett
 19. Åhhh vilken vacker bild, ni är såå fina:) Stort Grattis igen!

  SvarSlett
 20. Ååå, gratulerer såå mye :)))! Ja det er uendelig stort å bli mamma!! Men også masse arbeid i starten, og absolutt ingen dans på røde roser... Men til tross for alt for lite søvn, noen tårer og følelsen av utilstrekkelighet, er lykken så mye større! Og tro du meg, det blir bare bedre og bedre etter som de vokser til <3 Stor god klem, og lykke til meg "bli kjent" fasen:))

  SvarSlett
 21. Herlig!!! Gratulerer så mye, så mye! Det kler deg godt med både baby på armen og stellebag synes jeg :-) Så godt å høre at lilleprinsen har kommet trygt til verden. Og takk for mange gode kommentarer inne hos meg, det setter jeg stor pris på!

  Når det kommer til melk, melkeprodukjson og pumping så føler jeg at jeg har lært noe etter 7ukers pumpe"slit". Pump minimum 8ganger i døgnet til du har ønsket mengde, om du ammer kan du jo prøve å pumpe litt rett etter ammingen. Pass i allefall på at det blir min 8 "måltider" i døgnet. Også drikk masse, masse!

  Lykke til :-)

  SvarSlett
 22. Gratulerer Cecilie! Følgt med på bloggen helt siden før lille prinsen kom, du har en nydelig blogg og kommer over som er søt jente! Kos deg masse med lille gullet :) Litt missunnelig

  SvarSlett
 23. Gratulerer Cecilie :) Du ser jo fantastisk ut med den lille lyseblå prinsen på armen!! Lykke!!

  Håper du koser deg hjemme. Nyt tiden! Babyer er fantastisk, et lite under...

  Klem Kari

  SvarSlett
 24. Hei!
  Gratulerer så mye med den lille :)
  Jeg lurer på noe angående Willvin stellevesken din. Jeg har planer om å gå til innkjøp av en slik selv da jeg har lest SÅ mye bra om den. Lurer derfor på hvor du bestilte den fra, og om du måtte betale 25% moms i tillegg, når den kom til norge?
  Tusen takk på forhånd :)

  Kos deg med lillegullet ditt*
  Kjempefin og inspirerende blogg har du.

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 25. Hei Cecilie! Gratulerer så masse med lille prinsen! Vår lille jente kom 23. mai og vi storkoser oss sammen hjemme. Babyboblen = magisk! <3

  SvarSlett

Jeg blir utrolig glad for kommentarene dere legger igjen. Takk for at du tok deg tid!

Related Posts with Thumbnails
 

blogger templates | Make Money Online